1.800.000€ για την συντήρηση της Ε.Ο Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο



Σειρά σημαντικών έργων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της δημοπρασίας για τα έργα α) συντήρησης τμημάτων της 19Α επαρχιακής οδού (Β΄ Φάση) στην Αργολίδα (προϋπολογισμός 1.000.000 ευρώ) και β) συντήρησης της 39 εθνικής οδού Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο κατά τμήματα (1.800.000 ευρώ), ενώ προέβη επίσης και στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού

διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου του έργου που αφορά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του εθνικού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας (1.000.000 ευρώ).

Στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκαν επίσης τα πρακτικά των ηλεκτρονικών διαγωνισμών μέσω του ΕΣΗΔΗΣ και ανάδειξη μειοδοτών για τα έργα α) βελτίωσης και συντήρησης της 82ης εθνικής οδού, τμήμα Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Ριζόμυλος – Πύλος (2.000.000 ευρώ) και β) συντήρησης, βελτίωσης και αναβάθμισης στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Μεσσηνίας, τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα (1.000.000 ευρώ).

Ακόμα, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού κτηρίου Παλούμπα, του Δημαρχείου Τροπαίων, του ΚΕΠ Βαλτεσινίκου, των Πνευματικών Κέντρων Λαγκαδίων και Τροπαίων και των Δημοτικών Σχολείων Κοντοβάζαινας και Νεοχωρίου (500.000 ευρώ).

Η επιτροπή ενέκρινε, εξ άλλου, το πρακτικό δημοπρασίας (φάση β΄) ανάδειξης οριστικού μειοδότη και κατακύρωση για το έργο συντήρηση και βελτίωση της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας (400.000 ευρώ), ενώ αποδέχθηκε και χρηματοδότηση ύψους 650.00 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο που αφορά την εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ