«Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με εκπροσώπους φορέων της πόλης»


Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλεως ξεκίνησε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας.

O Δήμαρχος συναντήθηκε διαδοχικά με τον κ. Δημήτρη Σαγιάννη, Υπεύθυνο του Εργαστηρίου Sparti TechLab της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σπάρτης, τον κ. Παναγιώτη Σαρρή, διευθυντή της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ. ΣΠΑΡΤΗΣ) στο Παρόρι και την κα. Εύη Παπαγεωργίου, Διοικητήρια Νοσοκομείου Σπάρτης.

Επίσης συναντήθηκε με τον Πύραρχο κ. Γιώργο Αλικάκο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λακωνίας, τον οποίο συνεχάρη για την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την αντιπυρική περίοδο.

Στόχος αυτών των συναντήσεων που θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες είναι να ιεραρχηθούν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες κάθε κλάδου ώστε με βάση αυτές και με την συνδρομή του Δήμου να καταρτιστεί ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.«Συνέχεια συναντήσεων Δημάρχου Σπάρτης με εκπροσώπους φορέων της πόλης»

Συνεχίζονται οι συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Σπάρτης.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης μαζί με τον κ. Σταύρο Πανούρη, ιδιοκτήτη του νέου υπερσύγχρονου κέντρου αιμοκάθαρσης Sparta Dialysis Center, το οποίο με τη λειτουργία του θα αποσυμφορήσει τις Μονάδες στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.

Ακολούθησαν συναντήσεις την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Δημάρχου με την κα. Μαρία Ναστάκου, επικεφαλή του Δημόσιου ΙΕΚ Σπάρτης, την κα. Ποτούλα Ορφανού, Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στόχος ο συντονισμός των ενεργειών για την άσκηση και εκπαίδευση σε θέματα πολιτικής προστασίας. Τα

Επίσης συναντήθηκε με τους κ.κ. Γιάννη Καράμπελα και Αρετή Ρούφου, υπευθύνων της διοργάνωσης του TOUR DU PÉLOPONNÈSE 2020!!

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR