Προωθήθηκε στα υπουργεία ο απολογισμός των ζημιών στον πυρόπληκτο Δήμο Ανατολικής ΜάνηςΤον πλήρη απολογισμό των ζημιών τις οποίες προκάλεσε στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22 του περασμένου Αυγούστου προώθησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τα αρμόδια υπουργεία και φορείς της πολιτείας

Ο εν λόγω απολογισμός προέκυψε μετά τις αυτοψίες και τους ελέγχους τους οποίους διενήργησαν κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην πληγείσα περιοχή, η οποία έχει κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη πολιτικής προστασίας.

Στα έγγραφα που απεστάλησαν περιλαμβάνονται:

– Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κήρυξης της πληγείσας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε συγκοινωνιακές υποδομές, δομές περιβάλλοντος και λοιπές υποδομές τεχνικών έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε αγροτικές καλλιέργειες, ζωικό κεφάλαιο και δασικές εκτάσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εγγραφο της Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας σχετικά με ενέργειες για τη διαχείριση καμένων εκτάσεων δασικού χαρακτήρα από την πυρκαγιά στις 22/8/2020 στις Τ.Κ. Βαχού και Γέρμας Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου και Τ.Κ. Δροσοπηγής, Νεοχωρίου, Καρυουπόλεως, Χωσιαρίου, Σκαμνακίου και Καρβελά της Δημοτικής Ενότητας Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης της Π.Ε. Λακωνίας.

– Εκθεση αυτοψίας του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης για διαπίστωση βλαβών που προκλήθηκαν σε συγκοινωνιακές υποδομές από την πυρκαγιά της 22 – 23 Αυγούστου 2020 σε περιοχές του Δήμου.

– Εκθεση αυτοψίας του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης για διαπίστωση βλαβών που προκλήθηκαν σε δίκτυα ύδρευσης και αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΑΜ από την πυρκαγιά της 22 – 23 Αυγούστου 2020 σε περιοχές του Δήμου.Την έκθεση με τις αυτοψίες των κλιμακίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ