Προωθήθηκε στα υπουργεία ο απολογισμός των ζημιών στον πυρόπληκτο Δήμο Ανατολικής ΜάνηςΤον πλήρη απολογισμό των ζημιών τις οποίες προκάλεσε στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22 του περασμένου Αυγούστου προώθησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τα αρμόδια υπουργεία και φορείς της πολιτείας

Ο εν λόγω απολογισμός προέκυψε μετά τις αυτοψίες και τους ελέγχους τους οποίους διενήργησαν κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην πληγείσα περιοχή, η οποία έχει κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη πολιτικής προστασίας.

Στα έγγραφα που απεστάλησαν περιλαμβάνονται:

– Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κήρυξης της πληγείσας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε συγκοινωνιακές υποδομές, δομές περιβάλλοντος και λοιπές υποδομές τεχνικών έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εκθεση καταγραφής ζημιών σε αγροτικές καλλιέργειες, ζωικό κεφάλαιο και δασικές εκτάσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

– Εγγραφο της Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας σχετικά με ενέργειες για τη διαχείριση καμένων εκτάσεων δασικού χαρακτήρα από την πυρκαγιά στις 22/8/2020 στις Τ.Κ. Βαχού και Γέρμας Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου και Τ.Κ. Δροσοπηγής, Νεοχωρίου, Καρυουπόλεως, Χωσιαρίου, Σκαμνακίου και Καρβελά της Δημοτικής Ενότητας Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης της Π.Ε. Λακωνίας.

– Εκθεση αυτοψίας του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης για διαπίστωση βλαβών που προκλήθηκαν σε συγκοινωνιακές υποδομές από την πυρκαγιά της 22 – 23 Αυγούστου 2020 σε περιοχές του Δήμου.

– Εκθεση αυτοψίας του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης για διαπίστωση βλαβών που προκλήθηκαν σε δίκτυα ύδρευσης και αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΑΜ από την πυρκαγιά της 22 – 23 Αυγούστου 2020 σε περιοχές του Δήμου.Την έκθεση με τις αυτοψίες των κλιμακίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR