Άλλη μία δωρεά του ζεύγους Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη

 

Για μια ακόμα φορά ο εκλεκτός και καταξιωμένος ομογενής μας κ. Ευστάθιος Βαλιώτης και η σύμψυχη και πολύτιμη σύζυγός του, κ. Σταματική, έδειξαν την έμπρακτη αγάπη τους στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα πρόσφεραν για τα Ιδρύματά μας: 20 δοχεία λάδι, 14 κιλά πάστα ελιάς και 200 κιλά ελιές καλαμών.

Εκτός αυτών, ανταποκρίθηκαν στην παράκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου εξασφαλίζοντας για το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ <<ο Άγιος Παντελεήμων>> στη Μαγούλα και το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ <<η Αγία Παρασκευή>> Μολάων από έναν υπερσύγχρονο σταθμό υγιεινής, στο πλαίσιο προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, κάθε εισερχόμενος στα δύο Ιδρύματα θα υποβάλλεται αυτόματα σε θερμομέτρηση, απολύμανση των υποδημάτων του και αντισηψία χεριών, με στόχο να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των συμπαθεστάτων φιλοξενουμένων γερόντων, γεροντισσών, λοιπών τροφίμων και εργαζομένων.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά τους ευεργέτες μας και απευθύνει και δημοσίως τον έπαινό του, ευχόμενος να έχουν υγεία, να επισκέπτονται την γενέτειρά τους συχνά και να μην παύουν να ευεργετούν τον τόπο τους, που είναι η πρώτη και ανεπανάληπτη Πατρίδα τους.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr