Πυροσβεστικό Εποχικό Κλιμάκιο αιτήθηκε ο Δήμος Ελαφονήσου



Στο πλαίσιο του αντιπυρικού σχεδιασμού του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2020, ο Δήμος Ελαφονήσου αιτήθηκε την ένταξη πυροσβεστικού οχήματος 24ης περιπολίας κατά την τρέχουσα περίοδο. Την 10η Απριλίου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κου Χαρδαλιά, εγκρίθηκε η ίδρυση Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου, με σκοπό να λειτουργήσει κατά την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο στην περιοχή αρμοδιότητάς μας.

Δεδομένων των ανωτέρω αλλά και της παράτασης κήρυξης του Δήμου Ελαφονήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και καθότι -σε μία επίσης δύσκολη τουριστική περίοδο- προχωράμε με σθένος μπροστά αλλά δεν ξεχνάμε τι έχουμε αφημένο πίσω, σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα προβούμε σε Αγιασμό του Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου που ήδη λειτουργεί. Ο αγιασμός θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου, ώρα 10.00 πμ.

Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και θερμά τον Υπουργό, τόσο για την παρουσία του κατά την περσινή καταστροφική πυρκαγιά και των συντονιστικών καθοριστικών ενεργειών του, όσο και για την απόφασή του περί της ίδρυσης του Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου στην περιοχή μας, γεγονός που δημιουργεί κλίμα ασφαλείας, σε μία περίοδο ανασφαλή λόγω του covid-19.

Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας το έργο της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας, του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής και όλων των συναρμόδιων φορέων, στο σύνολο των αρμοδιοτήτων τους, να είναι ευοίωνο, συνεργατικό και αποτελεσματικό.

Εκ του Δήμου Ελαφονήσου

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ