Πυροσβεστικό Εποχικό Κλιμάκιο αιτήθηκε ο Δήμος ΕλαφονήσουΣτο πλαίσιο του αντιπυρικού σχεδιασμού του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2020, ο Δήμος Ελαφονήσου αιτήθηκε την ένταξη πυροσβεστικού οχήματος 24ης περιπολίας κατά την τρέχουσα περίοδο. Την 10η Απριλίου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κου Χαρδαλιά, εγκρίθηκε η ίδρυση Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου, με σκοπό να λειτουργήσει κατά την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο στην περιοχή αρμοδιότητάς μας.

Δεδομένων των ανωτέρω αλλά και της παράτασης κήρυξης του Δήμου Ελαφονήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και καθότι -σε μία επίσης δύσκολη τουριστική περίοδο- προχωράμε με σθένος μπροστά αλλά δεν ξεχνάμε τι έχουμε αφημένο πίσω, σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα προβούμε σε Αγιασμό του Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου που ήδη λειτουργεί. Ο αγιασμός θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου, ώρα 10.00 πμ.

Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και θερμά τον Υπουργό, τόσο για την παρουσία του κατά την περσινή καταστροφική πυρκαγιά και των συντονιστικών καθοριστικών ενεργειών του, όσο και για την απόφασή του περί της ίδρυσης του Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου στην περιοχή μας, γεγονός που δημιουργεί κλίμα ασφαλείας, σε μία περίοδο ανασφαλή λόγω του covid-19.

Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας το έργο της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας, του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής και όλων των συναρμόδιων φορέων, στο σύνολο των αρμοδιοτήτων τους, να είναι ευοίωνο, συνεργατικό και αποτελεσματικό.

Εκ του Δήμου Ελαφονήσου

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR