Νταλιάνης - Αντιπλημμυρικά έργα Δήμου Ευρώτα : στου κουφού την πόρτα...Αντιπλημμυρικά έργα Δήμου Ευρώτα : στου κουφού την πόρτα...

Στις 3/7/20 με δελτίο τύπου είχαμε ενημερώσει ότι μεχρι 21/8 είναι ενεργή η πρόσκληση για την υποβολη στην περιφέρεια
Πελοποννήσου : παρεμβάσεις μικρής κλίμακας για την αντιμετώπιση του κινδύνου τής πλημμύρας, συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατομμύρια ευρώ. Είχαμε επισημάνει ότι η κοιλάδα του Ευρώτα έχει τεράστια προβλήματα με τις πλημμύρες , και επειδή οι παρόχθιες περιοχες του Ευρώτα και του Βορβα, στο Βλαχιώτη και το Έλος είναι στα εγκεκριμένα σχέδια διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας κατά εφαρμογή της οδηγίας 2007/60/ΕΚ είναι προτεραιότητα ο Δήμος Ευρώτα να διεκδικήσει και να εργαστεί για την υποβολή ώριμης μελέτης . Είχαμε προειδοποιήσει ότι μετά από αυτή την προκηρυξη και την τοποθέτηση μας , η ευθύνη ανήκει στο δήμαρχο και στην διοίκηση του Δήμου Ευρώτα.

Βλέποντας τις πλημμύρες στη Εύβοια, θέλοντας και μη, ήρθαν στη σκέψη μας ερωτήματα για τα μηδενικά αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Ευρώτα τα τελευταία χρόνια. Τό πρόγραμμα Φιλόδημος τελείωσε και αφού η νυν διοίκηση Βερδου κλπ πέτυχε απορρόφηση 15 τοις εκατό περίπου της απορρόφησης των όμορων δήμων ,. με μηδενική απορρόφηση αντιπλημμυρικων έργων, έρχεται το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με λίγες δυνατότητες ένταξης τέτοιων έργων.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες τους. Ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι άσχημο στο τόπο μας . Γιατί δεν έχει υποβληθεί ακόμη το παραπάνω αίτημα; Οι κκ. Βερδος κλπ οι σε προηγούμενη συνεδρίαση δήλωσαν ότι αυτοί δίνουν τις εντολές για το ποιες μελέτες θα γίνουν. Αρα είναι επιλογή τούς να μην γίνει κανένα αντιπλημμυρικο ; Το κακο με τους πολιτικά υποτελείς είναι ότι ούτε καν διεκδικούν , για να είναι αρεστοί.

Γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ Δήμου Ευρώτα

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr