Δαβάκης : Προχωράμε μαζί για τη Λακωνία που θέλουμε..!



Σχετικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:
Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας.
Σε αυτό το διάστημα συνέβησαν πολλά, τα οποία δοκίμασαν και δοκιμάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις δομές και τις διαδικασίες της Πολιτείας και των θεσμών. Η πανδημία του κορωνοϊού, η τουρκική προκλητικότητα σε όλα τα μέτωπα – από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο – καθώς και η παγκόσμια οικονομική ύφεση, αποτελούν εμπόδια που η Χώρα μας καλείται να ξεπεράσει στην πορεία επιστροφής της στην κανονικότητα.
Η κυβέρνηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Άκουσε τους ειδικούς και πήρε άμεσα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Στο μέτωπο του Έβρου, έδειξε στην Τουρκία ότι οποιοδήποτε αναθεωρητικό σχέδιο θα αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, δίνει αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη για τη θωράκιση της οικονομίας, τη μετεξέλιξη του παραγωγικού μας μοντέλου και την ταχεία επιστροφή σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Σήμερα συμπληρώνεται και ένας χρόνος από τότε που οι Λάκωνες πολίτες και εγώ για μία ακόμη φορά ανανεώσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ένας χρόνος από τότε που μου έδωσαν τη δύναμη να είμαι και πάλι η ισχυρή φωνή τους...

Σε αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε πολλά:

Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα προβλήματα των Λακώνων παραγωγών.

Επαφές με την υπουργό Πολιτισμού για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παρεμβάσεις στο υπουργείο Παιδείας για τα θέματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στη Λακωνία.

Συναντήσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την πολιτική και τη φυσική ηγεσία, για τα ζητήματα ασφαλείας των Λακώνων πολιτών.

Επαφές στα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, και Ενέργειας για τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τις υποδομές της Λακωνίας.

Συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις μαζί με τους θεσμικούς εκπροσώπους της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Διαρκής επαφή με όλους τους παραγωγικούς, οικονομικούς και επιστημονικούς φορείς της Λακωνίας για την προώθηση των προτάσεών τους και των θεμάτων που τους απασχολούν.

Απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής για την ταχεία προώθηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που ενισχύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εκπροσώπηση της χώρας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ.

Μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα..!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Προχωράμε μαζί για τη Λακωνία που θέλουμε..!

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ