Δαβάκης : Προχωράμε μαζί για τη Λακωνία που θέλουμε..!Σχετικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:
Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας.
Σε αυτό το διάστημα συνέβησαν πολλά, τα οποία δοκίμασαν και δοκιμάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις δομές και τις διαδικασίες της Πολιτείας και των θεσμών. Η πανδημία του κορωνοϊού, η τουρκική προκλητικότητα σε όλα τα μέτωπα – από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο – καθώς και η παγκόσμια οικονομική ύφεση, αποτελούν εμπόδια που η Χώρα μας καλείται να ξεπεράσει στην πορεία επιστροφής της στην κανονικότητα.
Η κυβέρνηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Άκουσε τους ειδικούς και πήρε άμεσα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Στο μέτωπο του Έβρου, έδειξε στην Τουρκία ότι οποιοδήποτε αναθεωρητικό σχέδιο θα αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, δίνει αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη για τη θωράκιση της οικονομίας, τη μετεξέλιξη του παραγωγικού μας μοντέλου και την ταχεία επιστροφή σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Σήμερα συμπληρώνεται και ένας χρόνος από τότε που οι Λάκωνες πολίτες και εγώ για μία ακόμη φορά ανανεώσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ένας χρόνος από τότε που μου έδωσαν τη δύναμη να είμαι και πάλι η ισχυρή φωνή τους...

Σε αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε πολλά:

Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα προβλήματα των Λακώνων παραγωγών.

Επαφές με την υπουργό Πολιτισμού για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παρεμβάσεις στο υπουργείο Παιδείας για τα θέματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στη Λακωνία.

Συναντήσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την πολιτική και τη φυσική ηγεσία, για τα ζητήματα ασφαλείας των Λακώνων πολιτών.

Επαφές στα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, και Ενέργειας για τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τις υποδομές της Λακωνίας.

Συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις μαζί με τους θεσμικούς εκπροσώπους της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Διαρκής επαφή με όλους τους παραγωγικούς, οικονομικούς και επιστημονικούς φορείς της Λακωνίας για την προώθηση των προτάσεών τους και των θεμάτων που τους απασχολούν.

Απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής για την ταχεία προώθηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που ενισχύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εκπροσώπηση της χώρας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ.

Μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα..!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Προχωράμε μαζί για τη Λακωνία που θέλουμε..!

Σχόλια

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr


Κρεβάτι Vitto της Elite StromPRICE : € 750For Sale
ΚΡΕΒΆΤΙ VITTO ΤΗΣ ELITE STROM
Category : Furniture
ΠΡΟΣΦΟΡΑPRICE : € 550For Sale
ΠΡΟΣΦΟΡΑ