Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, με στόχο την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας 1.922.764€

Ολοκληρώθηκε σήμερα η υποβολή της πρότασης για χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, με στόχο την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.922.764€!
Ειδικότερα, η πρόταση που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Πελοποννήσου, αφορά την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με στόχο την κάλυψη των αναγκών τόσο της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων όσο και της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης!

Ευελπιστώντας στην θετική ανταπόκριση της Διαχειριστικής Αρχής και στην έγκριση του συνόλου της δαπάνης, μια σειρά από εμβληματικά έργα υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση! Ενδεικτικά:

✅ Αξονικός Τομογράφος για την Ν.Μ Μολάων – ένα δίκαιο και άκρως αναγκαίο έργο για την κάλυψη της περιοχής, που θα ικανοποιήσει το όραμά μας για το Νοσοκομείο Μολάων
✅ Αντικατάσταση κλιματισμού στο χώρο των Χειρουργείων της Ν.Μ. Μολάων – μια επιτακτική και χρόνια ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί
✅ Υπερσύγχρονος εξοπλισμός για τα Χειρουργεία Σπάρτης και Μολάων
✅ Καρδιολογικός εξοπλισμός και σύστημα κόπωσης για την Ν.Μ. Μολάων
✅ Υπερσύγχρονος εξοπλισμός για τα Φυσικοθεραπευτήρια Σπάρτης και Μολάων, με στόχο και την επίτευξη των απαραίτητων συνεργειών με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Παν/μιου Πελ/σου κ.α.

Ακολουθώντας πιστά τον σχεδιασμό μας, η διαδικασία αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας θα συνεχιστεί, με στόχο την ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, τους Διοικητικούς Διευθυντές, κα Κολοκώτσιου & κ. Τρουγκάκο, την κα Χίου και την κα Φεγγαρά, χωρίς την βοήθεια και την προσπάθεια των οποίων, δεν θα ήταν δυνατή η υποβολή. Sofia, Vaggelis, Georgia και Betty, ευχαριστούμε πολύ!

Η Νέα Εποχή για τη Ν.Μ Μολάων και το Γ.Ν Λακωνίας έχει ξεκινήσει! Τα καλύτερα έρχονται!

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΩΝΙΌΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR