82.100.000 ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ)Πίστωση 82.100.000 ευρώ διατίθεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) του φετινού χρόνου, σύμφωνα με τη νέα κατανομή πιστώσεων στην οποία προέβη το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο υφυπουργός Γιάννης Τσακίρης, σε σχετικό έγγραφό του προς τις Περιφέρειες και την Ενωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), με θέμα “Νέα κατανομή πιστώσεων Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) στις Περιφέρειες κατόπιν της αύξησης του ΠΔΕ 2020”, σημειώνει ειδικότερα:

“Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού Covid-191 αποφασίστηκε η αύξηση του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων τρέχοντος έτους κατά 250 εκατ. ευρώ στο εθνικό σκέλος και κατά 1 δισ. ευρώ στο συγχρηματοδοτούμενο (άρθρο 9 του v. 4690/2020 ΦΕΚ/Α/104).

Σε συνέχεια της παραπάνω αύξησης το ΥΠΑΝΕΠ προχώρησε σε νέα κατανομή πιστώσεων στις Περιφέρειες, την οποία και αποστέλλουμε, όπου έχει ενσωματωθεί αύξηση των πιστώσεων του εθνικού σκέλους του ΠΔΕ για τις Περιφέρειες κατά 100 εκατ. ευρώ. Για τον επιμερισμό του επιπρόσθετου ποσού, χρησιμοποιήθηκαν τα κριτήρια που ακολουθήθηκαν τις προηγούμενες φορές, ήτοι: πληθυσμός, έκταση, χάσμα ευημερίας, χάσμα απασχόλησης, χάσμα ανεργίας, νησιωτικότητα και ορεινότητα.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι περαιτέρω αυξήσεις στα όρια των πιστώσεων του εθνικού ΠΔΕ των Περιφερειών κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, εφόσον οι δημοσιονομικές συνθήκες το απαιτήσουν και το επιτρέψουν, θα λάβουν υπόψη, πέραν των προαναφερθέντων κριτηρίων, το βαθμό υλοποίησης του ΠΔΕ 2020 κάθε Περιφέρειας.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι ειδική μέριμνα πρέπει να δοθεί στην αξιοποίηση της δυνατότητας ένταξης των δράσεων σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, όπου αυτό είναι εφικτό”.

Την κατανομή στις Περιφέρειες μπορείτε να την δείτε εδώ:

Κατανομή

Σχόλια

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

"Από την πρώτη μέρα ήμουν εκεί. Σήμερα ήρθα."

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΡΤΗ: ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ