Συνέντευξη Τύπου του Νίκα για το φυσικό αέριο, την ερχόμενη Δευτέρα 11 ΜαΐουΣε συνέντευξη στην Τρίπολη, στις 11 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 11 Μαΐου, θα γνωστοποιήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τα συμπεράσματα των επαφών που είχε στην Αθήνα σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, αναφορικά με την απόφαση της ΡΑΕ να εξαιρέσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το 5ετές πρόγραμμα (2020 – 2024) ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου).

“Είναι μείζον το θέμα και υπάρχει πρόβλημα, ό,τι και να λένε. Από την πλευρά μου, θα εκθέσω τις απόψεις μου και την εμπειρία που αποκόμισα στις συναντήσεις μου, αλλά και τα συμπεράσματα που εξάγονται από αυτές, πάνω σε ένα θέμα που μπορεί να καταστεί πρόβλημα. αν δεν αντιμετωπιστεί” τόνισε ο περιφερειάρχης.

Ο Π. Νίκας, ειδικότερα, συναντήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι με τις διοικήσεις της ΔΕΔΑ και της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) -συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρώτης Βασίλη Κοτρώνη και Μάριο Τσάκα αντίστοιχα, καθώς και με τον πρόεδρο της ΡΑΕ Νίκο Μπουλαξή.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΔΕΔΑ έγινε γνωστό προς τον περιφερειάρχη ότι η Επιχείρηση θα προσφύγει κατά της απόφασης της ΡΑΕ, ενώ από την πλευρά της ΡΑΕ, ο πρόεδρός της επικαλέστηκε στον Π. Νίκα τον νόμο που υποχρέωσε την ρυθμιστική αρχή να αποκλείσει την Πελοπόννησο, αναφερόμενος παράλληλα και στην εν γένει πολιτική της ΡΑΕ για την Πελοπόννησο.

Προς τον Ν. Μπουλαξή, ο περιφερειάρχης υπέβαλε την παράκληση να καθυστερήσει εφ’ όσον είναι δυνατόν η δημοσίευση της απόφασης της ΡΑΕ στο ΦΕΚ -“μέχρι να τακτοποιηθούν ορισμένα ζητήματα”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR