Συνέντευξη Τύπου του Νίκα για το φυσικό αέριο, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου



Σε συνέντευξη στην Τρίπολη, στις 11 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 11 Μαΐου, θα γνωστοποιήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τα συμπεράσματα των επαφών που είχε στην Αθήνα σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, αναφορικά με την απόφαση της ΡΑΕ να εξαιρέσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το 5ετές πρόγραμμα (2020 – 2024) ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου).

“Είναι μείζον το θέμα και υπάρχει πρόβλημα, ό,τι και να λένε. Από την πλευρά μου, θα εκθέσω τις απόψεις μου και την εμπειρία που αποκόμισα στις συναντήσεις μου, αλλά και τα συμπεράσματα που εξάγονται από αυτές, πάνω σε ένα θέμα που μπορεί να καταστεί πρόβλημα. αν δεν αντιμετωπιστεί” τόνισε ο περιφερειάρχης.

Ο Π. Νίκας, ειδικότερα, συναντήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι με τις διοικήσεις της ΔΕΔΑ και της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) -συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρώτης Βασίλη Κοτρώνη και Μάριο Τσάκα αντίστοιχα, καθώς και με τον πρόεδρο της ΡΑΕ Νίκο Μπουλαξή.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΔΕΔΑ έγινε γνωστό προς τον περιφερειάρχη ότι η Επιχείρηση θα προσφύγει κατά της απόφασης της ΡΑΕ, ενώ από την πλευρά της ΡΑΕ, ο πρόεδρός της επικαλέστηκε στον Π. Νίκα τον νόμο που υποχρέωσε την ρυθμιστική αρχή να αποκλείσει την Πελοπόννησο, αναφερόμενος παράλληλα και στην εν γένει πολιτική της ΡΑΕ για την Πελοπόννησο.

Προς τον Ν. Μπουλαξή, ο περιφερειάρχης υπέβαλε την παράκληση να καθυστερήσει εφ’ όσον είναι δυνατόν η δημοσίευση της απόφασης της ΡΑΕ στο ΦΕΚ -“μέχρι να τακτοποιηθούν ορισμένα ζητήματα”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ