1.200 οικογένειες στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων στη Λακωνία

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής - τ.ε.β.α.

Οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της συνδρομής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), προς τα περίπου 20.000 μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθορίστηκαν σε τηλεσύσκεψη που έγινε σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στις πιο πάνω τρεις Περιφερειακές Ενότητες -καθώς στην Αρκαδία και την Κορινθία η διαχείριση του εν λόγω προγράμματος γίνεται από τους δήμους- η Περιφέρεια θα προβεί, από την Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη (13 με 15 Απριλίου), στην κατ’ οίκον διανομή δεμάτων με προϊόντα μακράς διαρκείας, φρούτα και είδη καθαριότητας, καθώς επίσης και νωπού κρέατος. Η αξία του κάθε δέματος θα είναι περίπου 100 ευρώ ανά οικογένεια -καθώς θα κυμαίνεται, ανάλογα με τα μέλη της.

Αναλυτικά, οι ωφελούμενοι ανά Π.Ε. είναι, στην Αργολίδα 1.411 οικογένειες (3.100 μέλη), στη Λακωνία 1.200 οικογένειες (2,500 μέλη) και στη Μεσσηνία 6.309 οικογένειες (15.000 μέλη).

Η εν λόγω βοήθεια, από τώρα και στο εξής, θα διανέμεται σπίτι – σπίτι, χωρίς πλέον να απαιτείται να προσέρχονται οι δικαιούχοι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR