Ανάρτηση και Δήλωση Δούκα για την επίσκεψη των υψηλών καλεσμένων μας από το HOLLYWOOD

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ 11/3
Τώρα στο αεροδρόμιο με τον Gerard Butler και την Ρόη Αποστολοπούλου! Αψήφησε όλες τις δυσκολίες για να τιμήσει τα 2500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, τον Βασιλιά μας Λεωνίδα, τους «300» και τους 700 Θεσπιείς, για να τον Αναγορεύσουμε σε Επίτιμο Δημότη της Πόλης της Σπάρτης, και για να λάβει μέρος στη Λαμπαδηδρομία! Το είπαμε και το κάναμε! 😎 Τον ευχαριστούμε θερμά!🌺

Δήλωση Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Γ. Δούκα, στην σημερινή συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Θεοξένια στην Κηφισιά για την επίσκεψη των υψηλών καλεσμένων μας από το HOLLYWOOD

«Κατ’αρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεστε μαζί μας εδώ σήμερα!
Οι σκέψεις μας, ο νους μας, η καρδιά μας βρίσκονται δίπλα στους στρατιώτες, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τις Δυνάμεις Ασφαλείας μας και τους χιλιάδες πατριώτες που φυλάσσουν τα σύνορά μας στον Έβρο!

Και σε όλους αυτούς που μάχονται για τη προστασία μας από τον κορωνοϊό!

Θέλω να ευχαριστήσω τα αστέρια από το Hollywood, τον Gerard Butler, Gianni Nunnari, Alan Siegel και Billy Zane, που αποδέχθηκαν αφιλοκερδώς την πρόσκλησή μας, αψηφώντας όλες τις δυσκολίες, για να έρθουν στη Σπάρτη, να τιμήσουν τον Λεωνίδα, τους «300», και τους 700 Θεσπιείς, να αναγορευθούν σε Επίτιμους Δημότες της Σπάρτης και να τρέξουν στη λαμπαδηδρομία του Ολυμπιακού Φωτός στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου!

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δήμου και της Πόλης της Σπάρτης, την «Πρέσβειρα» της Πόλης μας, Ρόη Δανάλη - Αποστολοπούλου, που χάρις στην αποφασιστικότητά της, την επιμέλειά της, την επιμονή της, την ενεργητικότητά της, την μεγάλη οικονομική της στήριξη, κατάφερε να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα!

Και το σύζυγό της Βασίλη Αποστολόπουλο που στήριξε και στηρίζει όλη αυτή τη προσπάθεια!
-Βασίλη σε ευχαριστούμε θερμά για όλα!!

Και να επισημάνω ότι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!
Έχουμε με την Ρόη πολύ φιλόδοξα σχέδια για το εγγύς μέλλον (μόλις οι ‘συνθήκες’ το επιτρέψουν)!

Εν τω μεταξύ, για όλο τον προγραμματισμό μας θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα όλες τις προσταγές και οδηγίες της Πολιτείας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και των καλεσμένων μας!»

Πέτρος Δούκας
Δήμαρχος Σπάρτης

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR