Λήψη προληπτικών μέτρων από το Δήμο Ανατολικής Μάνης


Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχει λάβει η Πολιτεία προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα και σε εναρμόνιση με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων Υπουργείων και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., για τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού,

Με αισθήματα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες, λαμβάνονται τα κάτωθι μέτρα:
Κλειστά θα παραμείνουν για όσο διάστημα απαιτηθεί το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, το Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, η Καψάλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι παιδικές χαρές σε όλη την περιφέρεια του Δήμου.
Στο διάστημα αυτό, για την προστασία όλης της κοινότητας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν για το κοινό από τις 9:00π.μ. έως 13:00μ.μ.. Συνιστάται η αποφυγή προσέλευσης των πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου για θέματα τα οποία δεν τυγχάνουν καταληκτικής προθεσμίας. Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας. Για το λόγο αυτό μπορείτε να γνωστοποιήσετε οποιοδήποτε αίτημά σας, ηλεκτρονικά στο e-mail: dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr, μέσω φαξ στο 2733-0-23813, ή τηλεφωνικά στο 2733-3-60302 / 2733-3-60303.
Για τους πολίτες που αποφασίζουν να επισκεφθούν το Δήμο κατά τις προαναφερθείσες ώρες εξυπηρέτησης κοινού, θα υπάρχει υπάλληλος στην είσοδο, τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Γυθείου, όσο και στο Διοικητήριο της Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας στην Αρεόπολη, ο οποίος και θα παραλαμβάνει τα αιτήματα, τα οποία θα διεκπεραιώνονται στη συνέχεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Παρακαλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής για την εξόφληση οφειλών τους προς το Δήμο και τις υπηρεσίες του (π.χ. ΔΕΥΑΑΜ) και να αποφεύγεται η προσέλευση αυτών στις υπηρεσίες.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για ό,τι άλλο τυχόν απαιτηθεί.

Η ενημέρωση, η πρόληψη, η ψυχραιμία, η υπευθυνότητα και η ατομική ευθύνη όλων μας είναι τα σημαντικότερα «μέτρα» που μπορούμε να λάβουμε.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ