ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣE ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΥΡΩΤA ΚΑΙ ΓΕΛ ΕΛΟΥΣΜε επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες της Νήσου Κω «Ο ΣΩΤΗΡ» ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Δήμο Βέρδο, όπως και το ΓΕΛ Έλους, για την προσφορά πεντακοσίων(500) κιλών πλαστικών καπακίων, από τα οποία τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου και την κάλυψη άλλων υλικοτεχνικών αναγκών των τεσσάρων ειδικών σχολείων του νησιού. Τα πλαστικά καπάκια διατέθηκαν απευθείας στην εταιρεία ανακύκλωσης για λογαριασμό του συγκεκριμένου συλλόγου.


Αξίζει να αναφερθεί ότι στην υλοποίηση αυτής της προσφοράς καθοριστική ήταν η συμβολή της εκπαιδευτικού του ΓΕΛ Έλους Μαρίας Κοπίτα, την οποία συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί με την Κω από τα χρόνια υπηρεσίας της σε σχολεία του νησιού.


Η προσφορά αυτή έχει διπλή σημασία για τον Δήμο Ευρώτα, καθώς αφενός, γίνεται αρωγός στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και αφετέρου, αναδεικνύει έμπρακτα τη σημασία της ανακύκλωσης και την σπουδαιότητά της στην προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΣΤΟΝ-ΔΗΜΑΡΧΟ-ΕΥΡΩΤΑ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR