Η Σπάρτη συμπεριλαμβάνεται στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φυσικό αέριο

Η Σπάρτη σε καμία περίπτωση δεν εξαιρείται από την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια έχει ήδη προϋπολογίσει 20.000.000 ευρώ για το θέμα επέκτασης του εν λόγω δικτύου σε όλες τις μεγάλες πόλεις της.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ) και η οποία προκάλεσε αναταραχή, ήδη υπήρξε επανόρθωση από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) με σχετική ανακοίνωσή της.

Στην ανακοίνωση αυτή, την οποία η ΔΕΔΑ εξέδωσε μετά από ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας, η εν λόγω επιχείρηση ξεκαθαρίζει ότι η απουσία της Σπάρτης οφειλόταν σε παραδρομή.

Συγκεκριμένα, η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) αναφορικά με τη δημοσίευση στο ΑΠΕ ΜΠΕ σχετικά με το πρόγραμμα επέκτασης του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της προς το Επιμελητήριο Λακωνίας τα εξής:

“Εκ μέρους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (ΔΕΔΑ), θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Σπάρτη περιλαμβάνεται κανονικά στο πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων φυσικού αερίου για την περίοδο 2020 – 2023. Eκ παραδρομής δεν έγινε αναφορά στην Σπάρτη στο σχετικό χθεσινό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και για τον λόγο αυτόν σήμερα (03/02/2020) έγινε η απαραίτητη διευκρίνιση”.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR