Το WinCancer | Δημήτρης Σιάχος Συλλέγει Βιβλία για τους Ασθενείς των Αντικαρκινικών ΝοσοκομείωνΤο WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά - φέτος σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Λακωνίας "Δίαυλος"- έως τη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, καθημερινά, από τις 9:00 έως 13:00 στο χώρο του Κέντρου Προληψης στην οδό Αρχιδάμου 151, συλλέγουμε βιβλία με την χειρόγραφη ευχή σας για τους ανθρώπους που την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.
Κατά την περσινή αντίστοιχη δράση συγκεντρώθηκαν χιλιάδες βιβλία, τα οποία με την βοήθεια εθελοντικών ομάδων παραδόθηκαν στους ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων «Άγιος Σάββας», Πειραιά «Μεταξά» , Κηφισίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» !
Προσφέρθηκαν χέρι με χέρι τα βιβλία και με τις ευχές του κόσμου ζεστάθηκαν οι καρδιές των ασθενών που νοσηλεύονταν τις μέρες των εορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.
Η ανταπόκριση από τους μαχητές της ζωής ήταν ανεκτίμητη.
Για το λόγο αυτό, το χριστουγεννιάτικο καμπανάκι της προσφοράς, θα χτυπήσει και φέτος. Θέλουμε το αγαπημένο σας βιβλίο με μια ευχή υπογεγραμμένη από τα βάθη της καρδιάς σας, σαν ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης, να μοιράστε χαμόγελο και ελπίδα σε όσους την εορταστική περίοδο θα νοσηλεύονται σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο.
Οι ασθενείς ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Και με την δική σας βοήθεια, η φλόγα αυτής της ελπίδας θα θερμαίνει τις ψυχές…
Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους!
Ας στήσουμε μια ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης...

Σας περιμένουμε...

#διαβαΖω
@WinCancer
www.wincancer.gr

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR