Το King of the Court στο Δήμο Ανατολικής Μάνης









Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, ο Σύνδεσμος εν Αθήναις Οιτυλιωτών και το iBeach Volleyball Club διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το King of the Court στην κεντρική πλατεία του γραφικού Οιτύλου στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα της Hellenic Volleyball Federation.

Πρόκειται για μια νέα μορφή διοργάνωσης που ξεκίνησε ως προπονητικό παιχνίδι και πλέον έχει γίνει θεσμός. Για πρώτη φορά η χώρα μας εντάσσει μια διοργάνωση της κατηγορίας αυτής στις επίσημες διοργανώσεις του αθλήματος και είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Περισσότεροι από πενήντα (50) αθλητές και αθλήτριες, αλλά και φίλοι του αθλήματος της παραλίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδειξαν να θαυμάζουν τις ομορφιές του τόπου μας και εξέφρασαν την επιθυμία τους για την εκ νέου διοργάνωση του αθλητικού αυτού γεγονότος στο Οίτυλο.

Η παρουσία εθελοντών στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή των αγώνων αυτού του ξεχωριστού τουρνουά υπήρξε καθοριστική και τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο.

Η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους αποτελεί βασικό άξονα πολιτικής του Δήμου μας. Η Δημοτική αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Μάνη να πρωταγωνιστεί σε αθλητικές διοργανώσεις και να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες και τις υποδομές ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα συμμετοχής στην αθλητική δραστηριότητα.

Κατά την τελετή απονομών δόθηκαν αναμνηστικά στους νικητές της διοργάνωσης εκ μέρους του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κου Πέτρου Ανδρεάκου, από την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Δρακουλάκου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Σεψάκο – Καπασούρη και τον Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α.Α.Μ. κ. Αντώνιο Κουμεντάκο.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ