Στην πυρκαγιά στο Λουτράκι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης ΝίκαςΤην περιοχη του Λουτρακίου στην οποία μαίνεται πυρκαγιά από 14/9 , επισκέφθηκε στις 15/9 Κυριακή το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλη Καπέλιο, τ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο περιφερειάρχης μετέβη μέχρι τη μονή Προφήτη Ηλία και ενημερώθηκε σχετικά με την κατάσταση και τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να περιορίσουν την πυρκαγιά, προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα υπό αντίξοες συνθήκες καθώς στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

“Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πυρκαγιά τελεί υπό έλεγχο και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ δεν κινδυνεύει η μονή του Οσίου Παταπίου” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας μετά την ενημέρωση για το πυροσβεστικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και για τον όλον σχεδιασμό.

Τον περιφερειάρχη και τον Β. Καπέλιο ενημέρωσαν, ειδικότερα, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ο δασάρχης και ο δήμαρχος Λουτρακίου.

Όπως τονίστηκε, εξ άλλου, ιδιαίτερο βάρος στην συγκεκριμένη περιοχή θα δοθεί στην πρόληψη με την κατασκευή υδατοδεξαμενών και την βελτίωση του οδικού δικτύου για την διευκόλυνση της πρόσβασης.

Σχόλια

E-INFO.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

GREEKEXPORTS.GR

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φεύγει ο Σταματάκος από το Νοσοκομείο Μολάων - Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

2,10€ ΤΟ ΛΑΔΙ - ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΑ