Γεωργία Κακκάβα ΚΙΝΑΛ : Έχω όρεξη να δουλέψω και να προσφέρω στο νομό μου που τόσο ανοιχτά με καλωσόρισε




-Τι πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης για εσάς ;

Ονομάζομαι Γεωργία Κακκάβα.

Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στον Πειραιά.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις επικοινωνίες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από το 2005 ζω και εργάζομαι στη Μονεμβάσια ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της υγείας.

Αποφάσισα να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής, με συναίσθηση ευθύνης και με έντονη επιθυμία προσφοράς.

Η Λακωνία είναι ο τόπος μου που ζω και αγαπώ. Για όλους τους συμπατριώτες μου θέλω να δώσω τον αγώνα της εκπροσώπησης με μια νέα φωνή που να εκφράζει δυνατά τα καθημερινά μας προβλήματα.

Με όρεξη και διάθεση, και με νέο όραμα για την πολιτική, δηλώνω παρούσα και ενεργή συμπολίτης σας, έτοιμη να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη δημοκρατία.

-Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΚΙΝΑΛ;
Τα τελευταία 4 τουλάχιστον χρόνια της διακυβέρνησης του Σύριζα τα ζήσαμε όλοι μαζί, ζήσαμε όλες τις συνέπειες στα νοικοκυριά μας και στις δουλειές μας. Ειλικρινά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω. Δεν θέλω όμως να επικεντρωθώ στα αρνητικά αποτελέσματα του Σύριζα, προτιμώ να τονίσω τα θετικά στοιχεία του Κινήματος Αλλαγής. Με την ισχυρή παρουσία αυτής της δημοκρατικής παράταξης στη Βουλή, δίνεται η ευκαιρία στον Έλληνα πολίτη να έχει μία σωστή εκπροσώπηση, με ισχυρή παρουσία, καθώς και μια αντιπολίτευση με σχέδιο και οράματα. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι μια θετική ψήφος με κατεύθυνση προς τη βελτίωση. Ειδικότερα για τον Λάκωνα πολίτη, η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος εμπιστοσύνης σε μια αποδεδειγμένα ισχυρή φωνή και εκπροσώπηση της Λακωνίας στη Βουλή με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.

-Γιατί ο ψηφοφόρος να επιλέξει εσάς ως βουλευτή;
Είμαι σε κατάλληλη ηλικία όπου βρίσκονται σε ισορροπία, η νεότητα με την ωριμότητα και μου επιτρέπουν να είμαι ενεργή με καθαρό μυαλό, σωστή κρίση, διαύγεια και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μου. Η εργασία μου επίσης, με έχει βοηθήσει να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία σε θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας όπως και στην ανεύρεση αποτελεσματικών και γρήγορων λύσεων αυτών. Επιπρόσθετα έχω όρεξη να δουλέψω και να προσφέρω στο νομό μου που τόσο ανοιχτά με καλωσόρισε όταν επέλεξα να έρθω να κατοικήσω εδώ και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά. Θα ήθελα τέλος να αναφέρω, ότι καλό θα ήταν να δίνουμε την ευκαιρία παρουσίας και σε νέους εκπροσώπους στη Βουλή για την ανανέωση των ιδεών και των τακτικών αντιμετώπισης των προβλημάτων.

-Ποια είναι τα προβλήματα της Λακωνίας και ποιες λύσεις προτείνετε;
Επιγραμματικά μπορώ να σας αναφέρω, την κάλυψη των ασθενών στις υγειονομικές δομές,
την ανεργία ειδικότερα ανάμεσα στις νέες ηλικίες, το οδικό δίκτυο, τη μετανάστευση στο εξωτερικό λαμπρών μυαλών του νομού μας, τη μεταφορά της νοσημευτικής σχολής της Σπάρτης, το απούλητο λάδι ή οι χαμηλές τιμές αυτού, η έλλειψη χώρων άθλησης και πολλά ακόμα. Καθώς θα χρειαστεί πολλή συζήτηση για να αναφέρουμε την κάθε λύση ξεχωριστά, θα ήθελα να επικεντρωθώ σε ένα σημαντικό σημείο, στη συλλογική προσπάθεια και στους αποτελεσματικούς μηχανισμούς της ομάδας του ΚΙΝΑΛ Λακωνίας που χρόνια τώρα αναγνωρίζουν και διορθώνουν προβλήματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Καλό θα ήταν αυτά να τα δείξουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Σας ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνηποψήφιούς μου και να καλέσω όλους τους πολίτες να ψηφίσουν στις 7 Ιουλίου γιατί η συμμετοχή στην κάλπη σημαίνει και συμμετοχή στις αποφάσεις. Μην αφήνετε άλλους να αποφασίζουν για εσάς.

Με εκτίμηση



Γεωργία Κακκάβα

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE