Δολιοφθορά στο περίπτερο ηλεκτρονικής πληροφόρησης του Δήμου Σπάρτης


Ανάρτηση του Δημάρχου Σπάρτης κ.
Βαγγέλη Βαλιωτη:
Δολιοφθορά στο περίπτερο ηλεκτρονικής πληροφόρησης του Δήμου Σπάρτης

Με λύπη και αγανάκτηση, διαπιστώσαμε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ότι το ολοκαίνουργιο περίπτερο πληροφόρησης (infokiosk) που μόλις πριν λίγες  μέρες είχε εγκαταστήσει ο Δήμος μας, υπέστη δολιοφθορά.

Το info-kiosk που βρίσκεται εγκατεστημένο απέναντι από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης, στην νησίδα της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, έχει ως σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών της πόλης μας με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος. Άγνωστοι παραβίασαν το υφιστάμενο ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας του και αφού απέκτησαν παράνομη πρόσβαση στο λογισμικό του, κατέστρεψαν μέρος του συστήματος και ταυτόχρονα πρόβαλλαν μέσω του internet σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μας για την πράξη αυτή που δυσφημεί την πόλη μας και την εκθέτει ανεπανόρθωτα στους ξένους και Έλληνες επισκέπτες μας, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχουμε ήδη καταγγείλει το γεγονός στην αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και θα προβούμε σε όλες τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR