ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ
Ευχές από την ομογένεια και συγκεκριμένα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό από Αμερική΄΄Παιδεία΄΄και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών '΄Παιδεία΄΄ .
Αγαπητέ κύριε Δούκα,
Συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως νέος Δήμαρχος ιστορικής πόλεως Σπάρτης.
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός από Αμερική Παιδεία και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Παιδεία που εδρεύει στον ακαδημαικό χώρο του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Κοννέκτικατ έχει μακρόχρονες σχέσεις με την Σπάρτη και τον Νομό Λακωνίας.
Από το 1984 μέχρι σήμερα σπουδαστές και καθηγητές του προγράμματος Παιδεία επισκέπτονται την Σπάρτη και άλλα μέρη της Λακωνίας με διαμονή ολίγων ημέρων ή μερικών εβδομάδων.
Ερχόμεθα με σπουδαστές μας στην Σπάρτη πέντε έως επτά φορές τον χρόνο για πολλά χρόνια.
Τα τελευταία έτη εν συνεργασία με την ΠανΛακωνική Ομοσπονδία Αμερικής εργαζόμεθα για το υπό ίδρυση SPARTAN MUSEUM στο χώρο του Κέντρου μας Ελληνικών Σπουδών δίπλα από ένα ήδη ανεγερθέν αυθεντικό Ελληνικό Θέατρο και δίπλα σε ένα Ελληνορθόδοξο Βυζαντινού ρυθμού παρεκκλήσιο και εκπαιδευτκό κτίριο.
Είμεθα ευγνώμονες για την συνεργασία που είχαμε και έχουμε τις τελευταίες δεκαετίες με τις Δημοτικές Αρχές Σπάρτης και προσβλέπουμε να συνεχιστεί και στην δική σας περίοδο.
Με το υπό ανέγερση SPARTAN MUSEUM και τα ακαδημαικά μας προγράμματα Παιδεία στην Αμερική και Ελλάδα θα μας εύρετε σταθερούς συνεργάτες για την μεγαλυτέρα ακόμη προβολή της ιστορικής Σπάρτης και Λακωνίας στην Αμερική.
Για το ΔΣ Παιδείας
Ηλίας Τομάζος, πρόεδρος
Χρήστος Μπακής(Πελλάνα), αντ-δρος
Φώτης Παπαδημητρακόπουλος (Σπάρτη), γραμματεύς

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR