ΣΟΦΙΑ ΛΙΓΚΙΤΣΑΚΟΥ - Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ


Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς...
Ονομάζομαι Λιγκιτσάκου Σοφία του Χρήστου και της Αικατερίνης. Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά στις 23 Αυγούστου 1969 και κατοικώ στις Αμύκλες του Νομού Λακωνίας.Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Σπάρτης και είμαι Πτυχιούχος της Σ.Β.Ι.Ε., με ειδικότητα '' Βοηθός Ιατρικών & βιολογικών Εργαστηρίων ''και Μουσικός Ευρωπαικής & Βυζαντινής Μουσικής. Έχω εργαστεί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Σπάρτης, στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λακωνίας - Τμήμα Επιδοτήσεων, στην Διεύθυνση Γεωργίας, στη Στατιστική Υπηρεσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στο Μουσικό Γυμνάσιο Σπάρτης. Ακόμα έχω εργαστεί ως Πωλήτρια και Υπεύθυνη Καταστήματος με είδη θέρμανσης, ως Διοικητική Υπάλληλος στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας Σπάρτης, στο Κατάστημα ΜΕΤΡΟ ΑΜΥΚΛΩΝ ως Πωλήτρια / Ταμίας και τέλος, ως Διοικητική Υπάλληλος στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Γνωρίζω, ομιλώ και γράφω άπταιστα την Αγγλική Γλώσσα.


Γιατί κατεβαίνετε, στις εκλογές, τι μπορείτε, να προσφέρετε;
Ζω,όλα μου τα χρόνια στο Δήμο Σπάρτης και καθημερινά βρίσκομαι, ενώπιον των προβλημάτων, τα οποία και βιώνω. Πιστεύω, ότι με τη βοήθεια του κ. Βαγγέλη Βαλιώτη επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης, με τις οργανωτικές του ικανότητες και το πρακτικό του πνεύμα, οι ΛΥΣΕΙΣ, είναι μπροστά μας και μέλλει να τις εφαρμόσουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια εξουσίας και σύγκρουσης δυνάμεων, αλλά, πολιτικές κοινωνικής συνοχής, περισσότερο αντιπροσωπευτικές, αποτελεσματικές και επομένως, περισσότερο επωφελείς για τον Δημότη- Πολίτη. Ή θες να ασχοληθείς και να κάνεις κάτι για το Δημόσιο συμφέρον ή δεν ασχολείσαι με τα κοινά. Εμείς, ως Συνδυασμός, καλούμαστε να αναδείξουμε και να αγωνιστούμε για τα προβλήματα του Δήμου, που απασχολούν όλους τους Δημότες- Πολίτες. Με γνώση και ευαισθησία, μπορώ να συμβάλλω στις λύσεις των προβλημάτων του τόπου μας και να φανώ αντάξια, σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Η συμμετοχή μου στα κοινά, ίσως αποτελέσει απαρχή μιας διαφορετικής ΟΠΤΙΚΗΣ και Προσέγγισης, των τοπικών προβλημάτων. Είμαι Ενεργή Δημότης-Πολίτης και πιστεύω, ότι στον τομέα της Διαχείρισης θα πρέπει, να γίνουν πολλά πράγματα ακόμα. Όμως, εκτός από την Διαχείριση, έχω και προτάσεις για την Ανάπτυξη του Δήμου και αυτές είναι; { ενδεικτικά τρείς...} α) στόχευση και εξεύρεση λύσεων, μαζί με τη Σχολική Επιτροπή, για καλύτερη εξυπηρέτηση των Σχολικών Μονάδων, β)Ανάπτυξη των Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, γ) μεγεύθυνση του Συνεταιρισμού Γυναικών Σπάρτης μέσα από προγράμματα ΕΣΠΑ και άλλα.


Τι πρέπει, να γίνει στο Δήμο Σπάρτης, ποιές είναι οι προτεραιότητεςκαι ποιό το σχέδιο;
Σύμφωνα, με τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Βαλιώτη επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης, ότι παρά τη σκληρή δημοσιονομική κρίση και τις περικοπές χρημάτων από τους Δήμους, στη 5ετή θητεία, που υπηρετήσαμε τους Δημότες-Πολίτες από τη θέση της Δημοτικής Αρχής, καταφέραμε να βελτιώσουμε σημαντικά, την οικονομική κατάσταση του Δήμου Σπάρτης. Αφού λοιπόν, τα οικονομικά του Δήμου '' νοικοκυρεύτηκαν '', ήλθε επιτέλους η ώρα, να βάλουμε Προτεραιότητες, διεκδικώντας ταυτόχρονα πόρους από κάθε δυνατή πηγή (ΕΣΠΑ, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πράσινο Ταμείο, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κλπ). Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι, όλα όσα έχει εξαγγείλει ο κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, έχουν προτεραιότητα. Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, από τη στιγμή που η Διοίκηση εργάζεται σκληρά, θα φέρει αποτελέσματα στην πορεία. Και ΟΡΑΜΑ και ΣΧΕΔΙΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ υπάρχει. Όπως επίσης και ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι Δημότες- Πολίτες.


Γιατί, ο πολίτης να ξαναεπιλέξει το δικό σας ψηφοδέλτιο και τον Βαγγέλη Βαλιώτη;
Γιατί είναι ο Μοναδικός Δήμαρχος στη Σπάρτη που έφερε 30.000.000€. Ποιος άλλος;
Οφείλουμε, να στηρίξουμε τον Συνδυασμό της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης με επικεφαλής το κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, γιατί τα άτομα που πλαισιώνουμε το ψηφοδέλτιο, έχουμε τη Δύναμη και τη Δυναμική να μπούμε μπροστά σ' έναν αγώνα για την επίλυση όλο και περισσότερων τοπικών προβλημάτων, γιατί έχουμε ΟΛΟΙ την κοινωνική διάθεση και δράση για Συλλογική Εργασία. Το ''ΕΜΕΙΣ''και όχι το ''ΕΓΩ'', καταθέτοντας τον δυναμισμό αλλά και τη ευαισθησία μας, γιατί αυτό που μας δένει ΟΛΟΥΣ στην κοινή μας κάθοδο ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι η ΑΓΑΠΗ μας για το τόπο μας, θέλοντας να τον βάλουμε στον δρόμο της ανάπτυξης. Έτσι λοιπόν, Κοινό Όραμα και Πρόγραμμα . Θέλαμε και θέλουμε ένα Δήμο ΑΝΟΙΚΤΟ-ΕΥΕΛΙΚΤΟ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΓΙΗ & Πάντα δίπλα στους Δημότες- Πολίτες.
ΤΟΛΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Ξεκινήσαμε Μαζί & Συνεχίζουμε Μαζί!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ