Επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης στην 5η Athens International Tourism Expo






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Athens International Tourism Expo 2018 που πραγματοποιήθηκε 7 με 9 Δεκεμβρίου 2018 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις νέες τάσεις στον τουρισμό, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα του τουριστικού κλάδου μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, workshops και events.

Η 5η Athens International Tourism Expo φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Ασία ,οι οποίοι είχαν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Κύριο αντικείμενο της έκθεσης ήταν ο Πολιτιστικός Τουρισμός και ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις και Forum που διοργανώθηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος κ.α. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Ο Δήμος Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Χρήστο Αλεξάκο και το μέλος της επιτροπής κ. Δημήτριο Βλαχάκο, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και παρείχαν πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά του Δήμου στους επισκέπτες.




Με την παρουσία του Δήμου Σπάρτης στην 5η Athens International Tourism Expo ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου στις διεθνείς έκθεσεις τουρισμού για το 2018.




Το πρόγραμμα συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του επόμενου έτους θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ