Μήνυμα Δημάρχου για την επέτειο του «ΟΧΙ»Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σταθμό στην πορεία του έθνους μας και ημέρα μνήμης και τιμής για τον ελληνισμό,  μια ημέρα-σύμβολο των αγώνων ενάντια στο φασισμό και στον πόλεμο, των αγώνων για ελευθερία, ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, μια από τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές στην πορεία του Ελληνικού Έθνους

Η 78η επετειακή μέρα μνήμης μάς προκαλεί συναισθήματα υπερηφάνειας, αλλά και περισυλλογής και ενσυναίσθησης της μεγάλης ευθύνης που απορρέει από τη στάση των προγόνων μας.

Σήμερα όλοι εμείς ας εμπνευστούμε από το παράδειγμά τους και ας πούμε και εμείς ένα μεγάλο ΟΧΙ στη φτώχεια, στην κοινωνική λεηλασία και στα οικονομικά αδιέξοδα που ταλανίζουν τον τόπο μας. ΟΧΙ στις στρατιωτικές επεμβάσεις και στους πολέμους σε όλο τον κόσμο, στην κατάλυση της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων, στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα του μεγάλου «ΟΧΙ», ότι εμείς οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε δυσκολία και να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής .
Ο Δήμαρχος Σπάρτης

Ευάγγελος Βαλιώτης


Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR