Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ποταμών για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Σπάρτης
Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ποταμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σπάρτης  για  την απομάκρυνση αυτοφυούς βλάστησης , φερτών υλικών και  απορριμμάτων , για την καλύτερη παροχέτευση των νερών και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.
Οι εργασίες εκτελούνται σύμφωνα με την 111/2017 ε μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, προϋπολογισμού 56.000,00€.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, ιδιαίτερη προσοχή και προτεραιότητα δίνεται στα σημεία, που διαχρονικά παρουσιάζουν ιδιαίτερη επικινδυνότητα.
Από την αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής, ένας από τους στόχους της, ήταν ο τακτικός καθαρισμός  ποταμών και ρεμάτων.
Το χειμώνα του 2014 ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μας και έχουμε πλέον καθαρίσει αρκετά ρέματα τα οποία ήταν ακαθάριστα όχι μόνο για  χρόνια αλλά για δεκαετίες.
Οι συγκρίσεις σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο είναι καταλυτικές,  γεγονός που ενισχύει τις προσπάθειές μας για την εκπλήρωση του αρχικού μας στόχου, τον καθαρισμό δηλαδή όλων των ποταμών και ρεμάτων.
Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε την προσπάθεια και  λαμβάνουμε μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων από καιρικά φαινόμενα με μοναδική μας επιδίωξη την  αναβάθμιση ποιότητας ζωής  των πολιτών και ταυτόχρονα την προστασία του περιβάλλοντος.

                                                                                ΑΠΟ ΤΟ  ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR