Εμποροπανήγυρη Μυστρά 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2016


Ο Δήμος Σπάρτης πιστός στις παραδόσεις αυτού του τόπου διοργανώνει και φέτος την Εμποροπανήγυρη στο Μυστρά, κάτω από την πλούσια σε ιστορία καστροπολιτεία που κοσμεί τη Λακωνική γη.
Η ιστορία του ξεκινά στις αρχές της Δεκαετίας του 1950, που  λειτουργούσε ως ζωοπανήγυρη, ενώ πραγματοποιείται  στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.
Είναι ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας καθώς αποτελεί κορύφωμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και ταυτόχρονα σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού.
Έμποροι και μικροπωλητές από όλη την Ελλάδα ξεχειλίζουν από  ζωντάνια, μεράκι, κέφι και  δημιουργικότητα πουλώντας σε φθηνές τιμές τα εμπορεύματά τους.
Τα σουβλάκια, η παραδοσιακή Γουρνοπούλα, τα παιχνίδια η διασκέδαση, η φιλοξενία, ο πολιτισμός και η παράδοση  έχουν  την τιμητική τους …..
Σας καλούμε λοιπόν στην εμποροπανήγυρη του Μυστρά , η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Στις μέρες μας, είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να ξεφύγουν από το άγχος και την αγωνία της καθημερινότητας, λόγω των συνεπειών της κοινωνικοοικονομικής κρίσης των τελευταίων χρόνων.   
Ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεναγηθεί και στο μοναδικό στο είδος του Μουσείο φωτογραφικών μηχανών ¨Τάκη Αϊβαλή¨ ,το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το Σάββατο 27 Αυγούστου έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, από τις 9.30΄πμ  μέχρι 1.30’μμ και από τις 06.00΄ το απόγευμα μέχρι τις 10.30’ το βράδυ , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR