Εμποροπανήγυρη Μυστρά 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2016


Ο Δήμος Σπάρτης πιστός στις παραδόσεις αυτού του τόπου διοργανώνει και φέτος την Εμποροπανήγυρη στο Μυστρά, κάτω από την πλούσια σε ιστορία καστροπολιτεία που κοσμεί τη Λακωνική γη.
Η ιστορία του ξεκινά στις αρχές της Δεκαετίας του 1950, που  λειτουργούσε ως ζωοπανήγυρη, ενώ πραγματοποιείται  στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.
Είναι ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας καθώς αποτελεί κορύφωμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και ταυτόχρονα σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού.
Έμποροι και μικροπωλητές από όλη την Ελλάδα ξεχειλίζουν από  ζωντάνια, μεράκι, κέφι και  δημιουργικότητα πουλώντας σε φθηνές τιμές τα εμπορεύματά τους.
Τα σουβλάκια, η παραδοσιακή Γουρνοπούλα, τα παιχνίδια η διασκέδαση, η φιλοξενία, ο πολιτισμός και η παράδοση  έχουν  την τιμητική τους …..
Σας καλούμε λοιπόν στην εμποροπανήγυρη του Μυστρά , η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Στις μέρες μας, είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να ξεφύγουν από το άγχος και την αγωνία της καθημερινότητας, λόγω των συνεπειών της κοινωνικοοικονομικής κρίσης των τελευταίων χρόνων.   
Ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεναγηθεί και στο μοναδικό στο είδος του Μουσείο φωτογραφικών μηχανών ¨Τάκη Αϊβαλή¨ ,το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το Σάββατο 27 Αυγούστου έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, από τις 9.30΄πμ  μέχρι 1.30’μμ και από τις 06.00΄ το απόγευμα μέχρι τις 10.30’ το βράδυ , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE