
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Αυγούστου στις 9:30μ.μ. το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπιτών "Ο Νερατζιώνας" διοργανώνει κι αυτό το καλοκαίρι το παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι του!
Φέτος θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στη βραδιά μας τον άρχοντα του νησιωτικού τραγουδιού, τον κύριο Βαγγέλη Κονιτόπουλο! Μαζί με την εξαιρετική ορχήστρα του θα μας ταξιδέψουν στα νησιά της Ελλάδος μας!
Μαζί του θα βρίσκεται: στο τραγούδι ο Μιχάλης Κονιτόπουλος, η Κωνσταντίνα Καλασούντα κι ο Γιάννης Δρίτσας! Στο βιολί ο μοναδικός Γιάννης Μπαφαλούκος! Στο μπουζούκι ο Βασίλης Αποστολάκος!
Το μενού μας και φέτος θα επιμεληθεί το "Γιαννέλος Catering"! Θα υπάρχουν πεντανόστιμα σουβλάκια και παγωμένη μπύρα!
Στο πανηγύρι μας θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου μας! Είσοδος ελεύθερη!
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας και φέτος,να ζήσουμε μια βραδιά μοναδική, στον πανέμορφο χώρο της εκκλησίας στο Νερατζιώνα! Μη λείψει κανείς!


























.jpg)





Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου