
Η γνωστή δημοσιογράφος, Γωγώ Αυγερινοπούλου, με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Ανδρέα Λαγό, δημιουργούν δύο καταπληκτικά πιάτα, το πρώτο με Κασέρι Μυτιλήνης και το δεύτερο με Ελαιόλαδο Πετρίνα Λακωνίας. Η Γωγώ Αυγερινοπούλου, μας μιλά για τις σπουδές της στο Marketing, τον καλλιτεχνικό χώρο και τις λαμπερές εποχές των περιοδικών, τις γευστικές της μνήμες από την οικογένειά της, την αγάπη της για τη μαγειρική και τους καλλιτέχνες που έχουν γράψει στην καρδιά της.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου