Δωρεάν συμμετοχή Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15/09/2024

 


Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η 88η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η ΚΕΕΕ λόγω επαναλαμβανόμενης συλλογικής συμμετοχής της ιδίας και των μελών της, απεδέχθη ειδική προσφορά από την ΔΕΘ Α.Ε. η οποία ανέρχεται στα 17,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για το ίχνος εδάφους και βασικές υποδομές. Το κόστος για τον βασικό εξοπλισμό (δομή τύπου 2) είναι 25,00€/τμ πλέον ΦΠΑ. Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν δεσμεύσει τα κεντρικά περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης, εμβαδού 4.000 τμ μεικτό εμβαδόν και 2.700 τμ καθαρό εμβαδόν.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία και με σκοπό πάντα την προβολή και την παρουσίαση (μέσα από τα Επιμελητήρια) των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, η ΚΕΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους συμμετοχής: Ίχνος εδάφους, βασική δομή περιπτέρου/πάγιος εξοπλισμός. Επίσης, θα καλύψει κατά 100% και το κόστος του επιπλέον εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις-μέλη του, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00, στο e-mail: info@lakoniacci.gr. Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2024.

Για τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE