Εμιράτα 2024 : Best of Class, 6 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο για τους ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΕμιράτα 2024 : Best of Class, 6 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο

για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Στο διεθνή διαγωνισμό AFRO - ASIAN IOOC 2024

• Στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

• Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 919 διεθνών βραβείωνΝέα σειρά διακρίσεων υψηλού κύρους, σημειώθηκε στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με 8 συνολικά βραβεύσεις, στον αναγνωρισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων AFRO - ASIAN International Olive Oil Competition 2024.

Ο διεθνής διαγωνισμός AFRO - ASIAN IOOC αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα αξιολόγησης και ανάδειξης των ελαιολάδων που βρίσκονται στα ανώτερα ποιοτικά επίπεδα παγκοσμίως με σκοπό να τα προβάλλει σε Αφρικανικές, Ασιατικές αλλά και διεθνείς αγορές οι οποίες αναζητούν εξαιρετικά ποιοτικά ελαιόλαδα.

Η ετήσια έκδοση του διεθνή διαγωνισμού AFRO - ASIAN IOOC πραγματοποιείται σε διαφορετική πρωτεύουσα σημαίνουσας χώρας της Αφρικής ή της Ασίας. Για το 2024, πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από 10 έως 13 Ιουνίου, με σημαντικό ενδιαφέρον από τον διεθνή ελαιοκομικό τομέα. Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Ο AFRO - ASIAN IOOC, για τα standards και τις μεθόδους δοκιμής ελαιολάδων που εφαρμόζει, αναγνωρίζεται επίσημα από την παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων EVOOWR.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων γίνεται από εξειδικευμένους γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους και από πολλές χώρες του κόσμου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting), βάσει αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης.

Μετά την προκαταρκτική ανάλυση, το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών διενεργεί ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε συνεχείς φάσεις, ώστε να καταλήξει στην τελική κατάταξη των ελαιολάδων και στην συνολική βαθμολογία.

Στις 14/06/2024, έλαβε χώρα η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του AFRO - ASIAN IOOC 2024, όπου οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 8 συνολικά βραβεύσεις σε gourmet ελαιόλαδα με τα οποία συμμετείχαν και τα οποία είναι:

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Best of Class

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο

MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό Βραβείο

MASTERPIECE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

TREASURE Blend evoo – Χρυσό Βραβείο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

FLAVORED GOURMET ENIGMA - Ασημένιο Βραβείο


Η εξαιρετική και απόλυτη επιβράβευση του 100%, και μάλιστα η ξεχωριστή διάκριση του ελαιολάδου OLEOASTRON Gourmet Evoo ως Best Of Class για το 2024, σηματοδοτεί μια διάκριση πολύ υψηλού επιπέδου στο χώρο της ελαιοκομίας για την χώρα μας, την Ελλάδα, τον τόπο μας, την Σπάρτη Λακωνίας καθώς και για την πορεία των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.Οι οκτώ (8) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον διεθνή διαγωνισμό AFRO - ASIAN IOOC 2024 στο Αμπού Ντάμπι των Εμιράτων, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 919 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έναν μοναδικό αριθμό που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.
Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE