Μόντε Κάρλο 2024: 7 στα 7 για τους ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΜόντε Κάρλο 2024: 7 στα 7 για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Στο διεθνή διαγωνισμό Masters of Olive Oil του Μόντε Κάρλο

• 7 υψηλές βραβεύσεις σε 7 συμμετοχές

• 1 χρυσό, 5 ασημένια και 1 χάλκινο βραβείο

• Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 911 διεθνών βραβείων

Μια πολύ υψηλού κύρους διάκριση, με το απόλυτο ποσοστό του 100%, για τα Ελληνικά και Σπαρτιατικά χρώματα σημειώθηκε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, στον αναγνωρισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων Masters of Olive Oil International Competition 2024.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 7 βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές gourmet ελαιολάδων τους με 1 χρυσό, 5 ασημένια και 1 χάλκινο βραβείο.

Η 8η έκδοση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, από τις 7 έως τις 12 Μαΐου του 2024, με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τον διεθνή ελαιοκομικό τομέα. Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, προερχόμενα από 4 ηπείρους.

Η ομάδα των διεθνώς αναγνωρισμένων κριτών του Masters of Olive Oil προέρχεται από πολλές διαφορετικές χώρες και αποτελείται από ειδικούς γευσιγνώστες με παγκόσμια κατάρτιση και τεράστια εμπειρία, οι οποίοι έκριναν τα ελαιόλαδα αποκλειστικά βάσει της μεθόδου του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (COI).

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής διαγωνισμός του Μόντε Κάρλο είναι ο μοναδικός διαγωνισμός παγκόσμιας εμβέλειας που διαθέτει έντεκα (11) από τους συνολικούς κριτές του, με την ιδιότητα του πιστοποιημένου και διπλωματούχου panel leader, από αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (COI), καθώς και από το MASAF, το AIFO και το MIPΑAF.

Μετά την προκαταρκτική ανάλυση κάθε ελαιολάδου, το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών διενεργεί ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε πέντε συνολικά φάσεις, ώστε να καταλήξει στην τελική κατάταξη των finalist ελαιολάδων και στην συνολική βαθμολογία.

Στις 8 και στις 12 Ιουνίου του 2024, έλαβε χώρα η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και απονομής των βραβείων στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με υψηλές βαθμολογίες και με το απόλυτο ποσοστό του 100% στις συμμετοχές τους, ένα γεγονός που αποτελεί ένα ορόσημο για την Ελληνική Ελαιοκομία για το 2024.

Ειδικότερα, οι 7 μεγάλες βραβεύσεις στα gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στο Μονακό για το 2024 είναι:

MASTERPIECE Blend evoo – Χρυσό βραβείο

FLAVORED GOURMET ENIGMA – Ασημένιο βραβείο

GEMSTONE Blend evoo – Ασημένιο βραβείο

OLEOASTRON Gourmet Evoo – Ασημένιο βραβείο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Ασημένιο βραβείο

TREASURE Blend evoo – Ασημένιο βραβείο

MAJESTIC Blend evoo – Χάλκινο βραβείο


Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, να αναγνωρίζονται τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα τους στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς με διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές και να κατακτούν την κορυφή σε τέτοιου επιπέδου διαγωνισμούς, όπως και ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων του Μόντε Κάρλο.

Παράλληλα οι επτά (7) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον φημισμένο διαγωνισμό Masters of Olive Oil 2024 του Μονακό, συμπληρώνουν τα 911 διεθνή βραβεία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό που αποτελεί ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE