Μόντρεαλ Καναδάς 2024 : Το απόλυτο 100 % για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου• Στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό της Βόρειας Αμερικής, CANADA IOOC 2024

• 15 στα 15 και το απόλυτο 100% των συμμετοχών

• Με 4 Πλατινένια, 8 Χρυσά και 3 Ασημένια βραβεία

• Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 961 διεθνών βραβείων


Μια απόλυτη και εξαιρετικά μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό σημειώθηκε στον Μόντρεαλ του Καναδά, με 15 στα 15 και το απόλυτο ποσοστό βραβεύσεων του 100% των συμμετοχών για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων CANADA International Olive Oil Competition 2024.

Ταυτόχρονα, οι 15 βραβεύσεις αυτές συμπληρώνουν έναν νέο αριθμό ρεκόρ. Τα 961, πλέον, διεθνή βραβεία που έχουν συγκεντρώσει τα βιολογικά ελαιοπροϊόντα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελούν ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό Single Estate – Terroir. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει την δυναμική της Ελληνικής ελαιοκομίας, τοποθετώντας την Ελλάδα και τη Σπάρτη Λακωνίας, στις πιο σημαντικές θέσεις του παγκόσμιου ελαιοκομικού χάρτη, αποτελώντας μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δεκαπέντε αυτές βραβεύσεις προέρχονται από την 4η έκδοση του διεθνή διαγωνισμού CANADA IOOC που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μόντρεαλ, στην περιοχή του Κεμπέκ στον Καναδά, από 13 έως 18 Ιουνίου 2024. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός εφαρμόζει αυστηρά standards αξιολόγησης, βασιζόμενος στις γευσιγνωστικές μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον CANADA IOOC 2024, πραγματοποιείται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους, προερχόμενους από διάφορες χώρες του κόσμου.

Για το 2024, συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, ενώ ο διεθνής διαγωνισμός CANADA International Olive Oil Competition είναι ένας διαγωνισμός σημαντικού ενδιαφέροντος για την Αμερικανική ήπειρο, ιδιαίτερα για τη Βόρεια Αμερική αλλά και για πολλές χώρες παγκοσμίως.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 15 εξαιρετικές βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους με πολύ υψηλές βαθμολογίες που ξεπέρασαν και το 96 %. Συγκεκριμένα τα βραβευμένα βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου για το 2024 στον Καναδά, είναι:

ΦΥΛΛΙΚΟΝ Βιολογικό Πρωτέλαιο – Πλατινένιο

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ Βιολογικό - Πλατινένιο

PLUS HEALTH GREEN evoo – Πλατινένιο

Flavored Gourmet ENIGMA – Πλατινένιο

ΑΡΜΟΝΙΑ Βιολογικό – Χρυσό

PLUS HEALTH BLUE evoo – Χρυσό

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Χρυσό

ENSTAGMA Saffron & Rosemary – Χρυσό

TREASURE Blend evoo - Χρυσό

MASTERPIECE Blend evoo – Χρυσό

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Χρυσό

MAJESTIC Blend evoo - Ασημένιο

ENSTAGMA Gourmet – Ασημένιο

ENSTAGMA Saffron & Sage - Ασημένιο


Όλες αυτές οι εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις στο Μόντρεαλ του Καναδά για το 2024 αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με κορυφαίες την ανάδειξη τεσσάρων (4) εξαιρετικών παρθένων και gourmet ελαιολάδων τους στα κορυφαία του διαγωνισμού, βραβευμένα με πλατινένιο βραβείο από τους διεθνείς κριτές με εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες, που ξεπέρασαν και το 96 %. Οι δεκαπέντε (15) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον CANADA International Olive Oil Competition 2024 έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμπληρώνουν και εξελίσσουν τον αριθμό των 961 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έναν μοναδικό αριθμό που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.
Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE