Μ.Βακαλόπουλος: Τεράστιο project για την Υγεία και την Ανάπτυξη του τόπου το νέο νοσοκομείο από το Ίδρυμα Νιάρχος

 

Μιχάλης Βακαλόπουλος: Τεράστιο project για την Υγεία και την Ανάπτυξη του τόπου το νέο νοσοκομείο από το Ίδρυμα ΝιάρχοςΩς τεράστιο project που δίνει ελπίδα και συμβάλει στην ανάπτυξη της Σπάρτης και γενικότερα της Λακωνίας, χαρακτήρισε τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Δήμος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών  για την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, έγινε χθες ενημερωτική εκδήλωση από εκπροσώπους του Ιδρύματος, με τη συμμετοχή του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής-Ομίλου ΑΒΑΞ. 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, αναφέρθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου, του Ιδρύματος, του Υπουργείου Υγείας, καθώς και του Νοσοκομείου Σπάρτης, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την Διοικήτρια, κ. Ευδοξία Παπαγεωργίου για στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία, παρά τις δύσκολες συνθήκες. 

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στο έργο δημιουργίας νέου νοσοκομείου από το Ίδρυμα Νιάρχος, ο κ. Βακαλόπουλος το χαρακτήρισε ως ένα τεράστιο project : «Είναι ένα έργο το οποίο δίνει ελπίδα, προοπτική και ανάπτυξη. Οφείλουμε και να είστε σίγουροι ότι θα το υπηρετήσουμε και ό,τι χρειαστείτε θα είμαστε εδώ σαν τοπική αυτοδιοίκηση, σαν Δήμος, αλλά και εγώ προσωπικά να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες».

Ο κ. Βακαλόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για όσα κάνει για το τόπο, λέγοντας ότι «πολλές φορές τα αυτονόητα δεν είναι αυτά που γίνονται. Για εμάς η βοήθειά σας και τα project τα οποία τρέχετε για τον τόπο μας είναι πολύτιμα», ενώ χαιρετίστηκε θερμά από τους εκπροσώπους του Ιδρύματος για τη συμβολή του Δήμου και του ίδιου προσωπικά σε όλα τα βήματα της υλοποίησης του έργου. 

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε, μέσω ζωντανής σύνδεσης από τη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακοπούλος.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ