"Για εμένα η Λακωνία είναι η δεύτερη πατρίδα μου, λόγω του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Νάγιας Γρηγοράκου "


Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη στη Σπάρτη


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης, επισκέφτηκε την Κυριακή των Βαΐων 29 Απριλίου 2024 την πόλη της Σπάρτης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο κ. Μανιάτης σε δηλώσεις του στη Σπάρτη, λίγο πριν την ομιλία του σε καφετέρια της πόλης, ευχαρίστησε τους κατοίκους, τη Βουλευτή Λακωνίας, κ. Νάγια Γρηγοράκου, και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας και ανέφερε πως με το ΠΑΣΟΚ ξεκινούν έναν αγώνα για καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές, για τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, για τα δικαιώματα της Ελλάδας. «Έχει μεγάλη σημασία να σταλεί ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει το καθεστώς της αλαζονείας και της αδιαφάνειας[…]. Είμαστε εδώ για ένα νέο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο το βράδυ της 9ης Ιουνίου θα είμαστε στη πλευρά των νικητών».

Η βουλευτής Λακωνίας με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Μανιάτη για την παρουσία του στην πόλη της Σπάρτης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές και ανέφερε πως οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά και να είναι μια δυνατή φωνή στην Ευρώπη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και την Βουλευτή Λακωνίας για την υποδοχή, την οργάνωση αλλά κυρίως για το μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά, υπερασπιζόμενη τα δίκαια του λαού της Λακωνίας. Τόνισε πως στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, πρέπει να ψηφίσουμε όλοι, να αποφασίσουμε μόνοι μας για το μέλλον της Ευρώπης. «Μέχρι σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το αντιμετωπίζαμε ως κάτι ξένο» είπε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε πως θα συζητάει με τους πολίτες της Λακωνίας και τη Βουλευτή Λακωνίας οποιοδήποτε θέμα βρίσκεται σε στάδιο διαβούλευσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με τη ζωή των πολιτών της Λακωνίας. Επισήμανε πως ως Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, και Διευθύνων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Κλιματική Κρίση και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών», καθώς και του εργαστηρίου «Συστήματα και Πολιτικές Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής», θα στηρίξει μια ορθολογική διαχείριση του υδατικού δυναμικού της Λακωνίας και της υπόλοιπης χώρας. Ακόμα, αναφέρθηκε στα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρώπης, στα οποία θα πρέπει να συμμετέχει και η Λακωνία.

«Για εμένα η Λακωνία λόγω του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Νάγιας Γρηγοράκου είναι η δεύτερη πατρίδα μου», είπε ο κ. Μανιάτης. Κλείνοντας, δεσμεύτηκε πως μετά τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί τη Λακωνία ξανά και ζήτησε τη στήριξη των Λακώνων πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.



Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ