ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Σύντομα η ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού των Κοιμητηρίων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύντομα η ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού των Κοιμητηρίων



Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται και σύντομα ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού των Κοιμητηρίων του Δήμου Σπάρτης. Η αρμόδια για τα κοιμητήρια Αντιδημαρχία, θα ήθελε να ζητήσει την κατανόηση των πολιτών για τις τυχόν οχλήσεις που δημιουργούνται στους χώρους των κοιμητηρίων κατά την εξέλιξη των εργασιών και να διευκρινίσει ότι η απομάκρυνση αδρανών υλικών που έχουν συγκεντρωθεί στο Α΄ και Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης, θα γίνεται σταδιακά προκειμένου να περιορίζεται η είσοδος των μηχανημάτων.

Όπως επισημαίνουν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ευστράτιος Κοκκορός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα Κοιμητήρια, κ. Τάκης Μπαρέλος, στόχος του Δήμου είναι ο εξωραϊσμός και ο καθαρισμός των κοιμητηρίων προκειμένου να αποκτήσουν την εικόνα που τους αρμόζει.

Ειδικότερα, έχουν γίνει εκτεταμένες εργασίες περιποίησης των φυτών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός από άχρηστα υλικά (μάρμαρα, τσιμεντόλιθους κλπ) και ειδικά στο Α΄ Κοιμητήριο η κατάργηση θέσεων ταφής, ώστε να αποκτήσει σταδιακά το ιστορικό κοιμητήριο της πόλης μας το αρχικό του σχέδιο.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί στα κοιμητήρια Μαγούλας, Γούναρη και Συκαρακίου, ενώ θα ακολουθήσουν ίδιες εργασίες και σε άλλα κοιμητήρια, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Επίσης ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η προμήθεια και εγκατάσταση οστεοθυρίδων στα κοιμητήρια Ά Σπάρτης, Αμυκλών και Καλογωνιάς, αλλά και η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών ραφιών στα οστεοφυλάκια του Β’ Κοιμητηρίου και του κοιμητηρίου Μαγούλας. Οι δύο αυτές προμήθειες είχαν συμβασιοποιηθεί από το 2023.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να ενημερώσει για κάποιο πρόβλημα την Υπηρεσία Κοιμητηρίων, μπορεί να επικοινωνεί στο τηλ. 2731 363133.




Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ