Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης με τη Βουλευτή Λακωνίας Ν.ΓρηγοράκουΕθιμοτυπική συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Σπάρτης, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος με την Βουλευτή Λακωνίας, κ. Νάγια Γρηγοράκου.

Η κ. Γρηγοράκου συνεχάρη τον κ. Βακαλόπουλο για την εκλογή του, τον ενημέρωσε για την κοινοβουλευτική δράση της, σε ό,τι αφορά στην ανάδειξη των προβλημάτων της Λακωνίας γενικότερα και τον διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Σπάρτης και στις πρωτοβουλίες που σκοπεύουν στην ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σπάρτης ευχαρίστησε τη βουλευτή και δεσμεύτηκε για αγαστή συνεργασία, τονίζοντας ότι ο στόχος της ανάπτυξης της Σπάρτης και της αντιμετώπισης των σύγχρονων προκλήσεων είναι κοινός.05/04/2024

«Συνάντηση της Βουλευτού Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κας Νάγιας Γρηγοράκου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο»

Την Παρασκευή 5 Απριλίου η Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κα Νάγια Γρηγοράκου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δήμαρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου.

Στη συνάντηση γνωριμίας, η Βουλευτής Λακωνίας αφού συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο Σπάρτης για την εκλογή του, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον Νομό Λακωνίας και ειδικότερα τον Δήμο Σπάρτης.

Η κα Γρηγοράκου ενημέρωσε τον κ. Βακαλόπουλο σχετικά με τις κοινοβουλευτικές της πρωτοβουλίες, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρο Υγείας, ΤΟ.Μ.Υ.). Ως υπεύθυνη ΚΤΕ Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τόνισε το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα του Δήμου Σπάρτης (Μυστρά , Πελλάνας, γεφύρι Ξηροκαμπίου), σημειώνοντας πως απαιτούνται επιπλέον δράσεις από πλευράς του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη και την προώθησή του, ώστε ο επισκέπτης της Σπάρτης να έχει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Από τη μεριά του, ο κ. Βακαλόπουλος ενημέρωσε τη Βουλευτή Λακωνίας για διάφορα θέματα του Δήμου Σπάρτης, όπως η εξέλιξη των έργων ανάπλασης της Παλαιολόγου και το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης και συμφώνησαν σε μια κοινή συνεργασία, ώστε τα θέματα του Δήμου Σπάρτης να προωθούνται και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ