Για πολιτικές συναλλαγές κατηγορεί τον Πτωχό, ο Τατούλης...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24.4.2024

Οι πολιτικές συναλλαγές που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Eπιτροπής Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επιβεβαίωσαν όλους όσοι ερμήνευσαν το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών του Β' γύρου, ως αποτέλεσμα ανοίκειων πολιτικών συμφωνιών.

Η επιλογή του κ. Πτωχού να ψηφίσουν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης του για Αντιπρόεδρο της Επιτροπής τον επικεφαλής της τέταρτης κατά σειρά παράταξης σύμφωνα με την ψήφο των πολιτών, κ. Δημήτρη Κουτσούλη που τον επέβαλε μετά μανίας και χωρίς καμία απολύτως πολιτική τεκμηρίωση ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ανέχτηκε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, δεν χρήζει ειδικών ερμηνειών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι ο πρώην εκλεκτός του κ. Κωνσταντινόπουλου στις εκλογές του 2019 κ. Γιάννης Μπουντρούκας διορίσθηκε για τέσσερα χρόνια έμμισθος σύμβουλος της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Πτωχός άρχισε να ...εξαργυρώνει τα πολιτικά γραμμάτια, που οφείλει σε συγκεκριμένους δήθεν κεντροαριστερούς παράγοντες, αφού όπως προέκυψε με σαφήνεια από τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών, χωρίς τις συγκεκριμένες πολιτικές συναλλαγές δεν θα μπορούσε να εκλεγεί Περιφερειάρχης ο εκλεκτός του κ. Παπασταύρου, του κ. Σαμαρά και του κ. Μητσοτάκη.

Αξίζει λοιπόν να απαντήσει κάποιος στους Πελοποννήσιους πολίτες στο εξής απλό ερώτημα:

«Γιατί άραγε όλοι οι σύμβουλοι του κ. Πτωχού επέλεξαν να ψηφίσουν ως Αντιπρόεδρο τον κ. Κουτσούλη και όχι τους εκπροσώπους της Μείζονος και της πρώτης Ελάσσονος μειοψηφίας; Δηλαδή τον κ. Γιαννακούρα ή τον κ. Μάκαρη;».

Επειδή η αποκάλυψη αυτή, της πολιτικής συναλλαγής, καταγγέλθηκε έντονα δημόσια από τον κ. Μάκαρη και τον κ. Γιαννακούρα, ο κ. Κουτσούλης πάνω στον πανικό του οδηγήθηκε σε ένα απαράδεκτο πολιτικό λάθος.

Θεώρησε, ότι ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» θα φοβηθούν από τον εκφοβισμό και τις λεκτικές απειλές που δέχθηκε το μέλος της παράταξης μας, κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε και την επαγγελματική του ιδιότητα.
Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι «πάρα φύσιν» ιδεολογικές-πολιτικές συμμαχίες των Αυτοδιοικητικών εκλογών επεκταθούν και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές στην Πελοπόννησο.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως και θέλουμε με έμφαση να επισημάνουμε στον κ. Κουτσούλη, είναι ότι ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της παράταξης του, όπως

έχει αποδειχθεί επανειλημμένα άλλωστε, ούτε εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται και φυσικά δεν ανέχονται απειλές.

Τέλος θα θέλαμε να προτείνουμε στον κ. Κουτσούλη να θέσει στο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο όπως δήλωσε στον κ. Γιαννακούρα υπηρετεί την Δικαιοσύνη, το παρακάτω ερώτημα:

Η φράση του κ. Κουτσούλη «η διοίκηση του Τατούλη ήταν διεφθαρμένη», η οποία ειπώθηκε δημόσια και παρουσία του κ. Ανδρουλάκη, είναι ή όχι αξιόποινη πράξη;

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ