Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» στην Π.Ε. ΛακωνίαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024” στην έδρα της Π.Ε στην οποία συμμετείχαν επίσης η Ελληνική Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το ΕΚΑΒ, η Πολιτική Προστασία Δήμου Σπάρτης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-παράρτημα Σπάρτης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Λακωνίας, Εθελοντικές Ομάδες, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Λακωνίας και οι εργαζόμενοι του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας.

Η άσκηση ετοιμότητας διεξήχθη στο πλαίσιο συντονισμού και ενίσχυσης των ενεργειών ετοιμότητας και αντιμετώπισης σεισμού.

Το σενάριο προέβλεπε, σεισμό με καταρρεύσεις κτιρίων, πυρκαγιά και εγκλωβισμό ανθρώπων εντός αλλά και εκτός του κτιρίου του Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας καθώς και συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την άμεση αντιμετώπιση των παραπάνω περιστατικών.

Την άσκηση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Λάμπρος Τζούμης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, δήλωσε: « Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου αξιοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις και κάθε πρόσφορο μέσο για την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστροφών και φαινομένων. Η άσκηση απέδειξε πως μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τέτοιες καταστροφές και επεισόδια χωρίς βεβαίως να εφησυχάζουμε ποτέ. Ευχή όλων μας, οι ασκήσεις ετοιμότητας που είναι αναγκαίες για την επιβεβαίωση της επιχειρησιακής μας επάρκειας, να μην χρειαστεί ποτέ ν

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ