Τι ακριβώς συζήτησαν Βερούτης και ΚακούροςΣυνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας με τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού & Πληροφορικής του Δήμου Σπάρτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρος Ν. Βερούτης, συναντήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στο γραφείο του, με τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού & Πληροφορικής του Δήμου Σπάρτης, Δημοσθένη Κακούρο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως θέματα Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα θέματα που αφορούν στην συνεργασία των δύο φορέων (Περιφέρειας και Δήμου), ώστε να επιτυγχάνεται σε διαρκή βάση η καλύτερη οργάνωση και συντονισμός των υπηρεσιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές, εν όψει και της αντιπυρικής περιόδου.

«Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας, όπως επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά από την σημερινή συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, κ. Δημοσθένη Κακούρο. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διασφάλισή τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, μετά το πέρας της συνάντησης.


Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ