Ο Δημήτρης Πτωχός στην Π.Ε. Λακωνίας | Ενημερώσεις, αυτοψίες, σχεδιασμός

 
Ημέρα αφιερωμένη στην Π.Ε. Λακωνίας ήταν για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, η Τετάρτη 27 Μαρτίου. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μία σειρά έργων που εξελίσσονται στην περιοχή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ προχώρησε και σε παραγωγικές συναντήσεις.

Η ημέρα ξεκίνησε από το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, υποδέχτηκε η διοικήτρια Ευδοξία Παπαγεωργίου και τον συνόδευσε στον χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο νοσοκομείο, με τη διαδικασία του γκρεμίσματος να έχει ολοκληρωθεί.

Ακολούθησε το κέντρο νεότητας Μητρόπολης Σπάρτης όπου προχωρά το έργο της αποκατάστασης της στέγης και το Αρχαίο Θέατρο Σπάρτης που αποτελεί σημείο αναφοράς για την Λακωνία και όχι μόνο. Να σημειωθεί πως τον Περιφερειάρχη, συνόδευσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος

.Αμέσως μετά, μετέβη, στη γέφυρα της νέας εισόδου της Σπάρτης και στον Ευρώτα και σειρά πήρε το εργοτάξιο έργου βελτίωσης κατά τμήματα της επαρχιακής οδού Γυθείου-Αρεόπολης.Στο Γύθειο, ο Περιφερειάρχης, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, Πέτρο Ανδρεάκο, και ακολούθησαν σημεία που χρήζουν ανάδειξης, όπως η Νήσος Κρανάη.Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στη Γέφυρα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα, παρουσία και του Δημάρχου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου, όπου ο Περιφερειάρχης είδε από κοντά το έργο της νέας Γέφυρας, καθώς επίσης και της παράκαμψης Βλαχιώτη.Επόμενη στάση, το εργοτάξιο έργου αποκατάστασης επικίνδυνων τμημάτων της ΕΟ Σπάρτη-Μολάοι-Μονεμβασιά και συγκεκριμένα το τμήμα από τη Γέφυρα Απιδιάς έως τους Μολάους.Συνέχεια με το Κάστρο της Μονεμβασιάς, παρουσία του Αντιδημάρχου Σταύρου Χριστάκου, και το απαιτητικό έργο στερέωσης των βραχωδών πρανών που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, συζητήθηκε το έργο του φωτισμού, ενώ έγινε αυτοψία και στο σπουδαίο έργο της μαρίνας Μονεμβασιάς.Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη ολοκληρώθηκε στη Νεάπολη και στα έργα του κλειστού γυμναστηρίου, της σχολής εμποροπλοιάρχων και οδικών βελτιώσεων.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Π.Ε. Λακωνίας, συνόδευσαν o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρος Τζινιέρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παναγιώτης Τζινάκος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Γιώργος Σπίνος και υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ