Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η Βουλευτής Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα για το στεγαστικό

 










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η Βουλευτής Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα για το στεγαστικό.

Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η Βουλευτής Λακωνίας κα Νάγια Γρηγοράκου βρέθηκε την Πέμπτη 21/3 στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για το στεγαστικό.

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ακούσει πολίτες που εξέφρασαν τον προβληματισμό, αλλά και την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με το στεγαστικό που επηρεάζει άμεσα τη ζωή τους, αφού το ενοίκιο αποτελεί βασικό ανελαστικό έξοδο της ελληνικής οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, μέτρα για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και βέβαια την πλήρη κατάργηση ή έστω αναστολή της golden visa. Για να πάψει το δικαίωμα στη στέγαση να θεωρείται πολυτέλεια.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Υπεύθυνη ΚΤΕ για το στεγαστικό και βουλευτής Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννης Τσίμαρης και ο βουλευτής Νότιου Τομέα Β´ Αθήνας Παύλος Χρηστίδης, καθώς και μέλη της Τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής 6ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ