4ος Vamvakou Mountain Run I Αγώνας ορεινού τρεξίματος



4ος Vamvakou Mountain Run
Αγώνας ορεινού τρεξίματος

Save the date:
Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
Βαμβακού Λακωνίας

Αγαπάτε το τρέξιμο και αναζητάτε εναλλακτικούς αγώνες μέσα σε μονοπάτια και κοντά στο φυσικό περιβάλλον; Σας αρέσει να τρέχετε και να αγναντεύετε το καταπράσινο τοπίο και τις συστάδες δέντρων; Αναζητάτε αγώνες με ανηφόρες, κατηφόρες και υψομετρικές αποστάσεις; Προετοιμάζεστε για κάποιον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος και αναζητάτε μια ωραία διοργάνωση να κάνετε «προπόνηση»; Τότε ο Vamvakou Mountain Run, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Μία αθλητική διοργάνωση που φέτος, προγραμματίζεται να λάβει χώρα την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για τέταρτη φορά στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος στις πλαγιές του Λακωνικού Πάρνωνα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό της Βαμβακούς. Φέτος, για πρώτη φορά περιλαμβάνονται τρεις διαδρομές 28, 18 και 7 χιλιομέτρων μέσα από φαράγγια, δασικούς δρόμους, πεζοπορικά μονοπάτια, ξεκινώντας από τα 950μ. υψόμετρο και φτάνοντας ως τα 1900μ. σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο με εναλλαγές! Το περασμένο καλοκαίρι, πάνω από 380 δρομείς, κυρίως από την Αττική και την Πελοπόννησο, έδωσαν το «παρών» και συμμετείχαν σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα.

Στον Vamvakou Mountain Run θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους. Όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν και βραβεύσεις των καλύτερων επιδόσεων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής και η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δραστηριότητες και δρώμενα μέσα στη φύση, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια του Πάρνωνα και να ζήσουν την εμπειρία της Βαμβακούς.

Μείνετε συντονισμένοι! Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν μέσα στον Απρίλιο! Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/vmr-2024/


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ