ΜΟΛΑΟΙ: Ανοιχτή εκδήλωση της παράταξης "Πρώτα η Πελοπόννησος"

 Με μεγάλη συμμετοχή έγινε η κοπή της πίτας της περιφερειακής παράταξης "Πρώτα η Πελοπόννησος" στους Μολάους Λακωνίας με την παρουσία της αντιδημάρχου Μονεμβασίας Σοφίας Δουμάνη και του τοπικού συμβούλου Νομίων Παναγιώτη Χριστοφοράκη οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.


Στην συνέχεια έγινε μια γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής και τις πιθανές δράσεις και παρεμβάσεις της παράταξής μας:


1. Υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Μολάων. Ένα σημαντικό θέμα γιατί η ευρύτερη περιοχή στηρίζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.2. Προστασία και ανάδειξη του φαραγγιού του Λάρνακα στους Μολάους. Άρση επικινδυνότητας λόγω πιθανής κατολίσθησης. Ανάδειξη του Παλαιόκαστρου και των ερειπωμένων βυζαντινών κτισμάτων της περιοχής.

3. Διάβρωση των ακτών στην περιοχή του Ξιφιά.

4. Αέρια ρύπανση λόγω της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων που έχουν χωροθετηθεί σε ένα μέρος που ευνοεί την συγκέντρωση των ρύπων στο κάμπο των Μολάων.

5.Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η έλλειψη εργατών γης ενώ το μεγάλο θέμα λειψυδρίας της περιοχής θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την κατασκευή των απαραίτητων αρδευτικών έργων.

6. Ανεξέλεγκτη χωροθέτηση ανεμογεννητριών στην περιοχή. Θα πρέπει επιτέλους να θεσπιστεί ένα ειδικό χωροταξικό για τις ΑΠΕ.

7. Μεγάλος κίνδυνος ρύπανσης του Λακωνικού κόλπου με καταστροφικές συνέπειες για την τοπική οικονομία από την μετάγγιση πετρελαίου εν πλω μεταξύ τάνκερ στην συγκεκριμένη περιοχή.

8. Παράκαμψη Σκάλας- Βλαχιώτη : ένα έργο που αποτελεί μεγάλη αναγκαιότητα για την περιοχή αφού θα βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων της νοτιοανατολικής Λακωνίας.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ