ΠΕΡ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: 1.650.000€ για την ΑΕΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 


Ενίσχυση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Λακωνίας από το πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027» με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου


Με συνολικό προϋπολογισμό 1.650.000 € εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027» η προμήθεια υψηλής ποιότητας τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) / Σχολή Πλοιάρχων και τελικό δικαιούχο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία τεσσάρων (4) προσομοιωτών, εκπαιδευτικού εξοπλισμού για οργάνωση αίθουσας Τηλεκπαίδευσης – Τηλεδιάσκεψης, εργαστηρίου πολυμέσων, εργαστηρίου εφαρμογών Φυσικής και εξοπλισμού μετεωρολογίας και θα ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας όσο και στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον της παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Επιπλέον, με τη χρήση του εξοπλισμού θα επιτυγχάνεται η προσομοίωση των πραγματικών συστημάτων των πλοίων σε χώρους που παρέχουν ρεαλιστικές συνθήκες εκπαίδευσης και αποτελούνται από το σταθμό εργασίας του καθηγητή και τους σταθμούς των σπουδαστών, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαστές θα αποκτούν με τη φοίτησή τους στην Α.Ε.Ν. εξοικείωση µε τις εργασίες και τις πρακτικές που εφαρμόζονται σε κάθε πλοίο και σε µία σειρά σημαντικών συναφών τομέων εργασίας.

Η υλοποίηση θα πραγματοποιηθεί με διεθνείς ανοικτούς διαγωνισμούς και η ολοκλήρωση αναμένεται στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ