NEO ΙΣΧΥΡΟ Αίτημα να συμπεριληφθεί η Σπάρτη στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία



Πραγματοποιήθηκαν χθές 3 Ιανουαρίου 2024 οι συσκέψεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο για το αίτημα να συμπεριληφθεί η Σπάρτη στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και εν συνεχεία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γεώργιο Φλωρίδη αναφορικά με τον νέο δικαστικό χάρτη.
Σε συνέχεια των από 3261/5-12-2023 & 3268 /15-12-2023 επιστολών του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας και κατόπιν ενεργειών του Βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Ολυμπιακής Επιτροπής στα γραφεία της ΕΟΕ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ κ. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας κ. Θανάσης Βασιλειάδης, Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης κ. Στέφανος Βρεττάκος. Το αίτημά να συμπεριληφθεί η πόλη της Σπάρτης στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επαναλήφθηκε εκθέτοντας για ακόμα μια φορά τους λόγους που εμμένουμε στο αίτημα αυτό και αναμένουμε ενέργειες.

Σε συνέχεια της από 3367/14-12-2023 επιστολής του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας και κατόπιν ενεργειών του Βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γεώργιο Φλωρίδη αναφορικά με τον νέο Δικαστικό χάρτη. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Φλωρίδης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιάννης Μπούγας, οι Βουλευτές Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός και ο κ. Θανάσης Δαβάκης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων Σπάρτης, Γυθείου και Καλαμάτας κ. Γιάννης Νικολόπουλος, κα Ανθή Μπαλιτσάρη και κ. Κωνσταντίνος Μαργέλης αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης & Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Σπάρτης κ. Στέφανος Βρεττάκος, και το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης ο κ. Βασίλης Ορφανός.

Η σύσκεψη ήταν σε εποικοδομητικό κλίμα με σύγκλιση απόψεων. Μεταξύ άλλων ο νέος δικαστικός χάρτης προβλέπει ένα Πρωτοδικείο για το νομό Λακωνίας με έδρα τη Σπάρτη και με Περιφερειακές Έδρες στο Δήμο Ανατολικής Μάνης και στο Δήμο Μονεμβασίας. Ο Υπουργός αποσαφήνισε ότι οι υποθέσεις στις Περιφερειακές έδρες θα εκδικάζονται εκεί χωρίς να υπάρχει υποχρέωση να μεταβεί ο πολίτης στη Σπάρτη όπου θα εδρεύει το πρωτοδικείο.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

e-info.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

LAKONES.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

EBLOG

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ