ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: "Προβλήματα λειτουργίας στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη"«Προβλήματα λειτουργίας στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη»

Με Αναφορά της προς τον Υπουργό Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδη η βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κα Νάγια Γρηγοράκου κοινοποίησε επιστολή του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας και Παιδείας του Δήμου Ευρώτα σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική επιστολή, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας εξαιτίας των συνεχών μετακινήσεων των γιατρών προς το Νοσοκομείο της Σπάρτης, οι οποίες οδηγούν σε σημαντικές ελλείψεις προσωπικού. Ελλείψεις, που θέτουν σε κίνδυνο το πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. καθώς η ασφαλής εφημέρευση απαιτεί την παρουσία 2 γιατρών σε ενεργή εφημερία το οποίο είναι πρακτικά αδύνατο να υλοποιηθεί στις παρούσες συνθήκες.

Η βουλευτής αναφέρει ότι το συγκεκριμένο Κ.Υ. αποτελεί τη μόνη δημόσια δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που λειτουργεί στον Δήμο Ευρώτα και ως εκ τούτου οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων.

Κλείνοντας την αναφορά της, η κα Νάγια Γρηγοράκου, καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να την ενημερώσει για τις αποφάσεις και τις ενέργειές του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ