ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΚΩΝΙΑΣ "ο μηνυτής έκανε μήνυση μόνον στον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών ως εισηγητή και στη χωρική αντιπεριφερειάρχη ως την υπογράφουσα της απόφασης"

 


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

Κ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΣΤ΄

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

 

Αθήνα, σήμερα στις 25 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.05΄ συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Β΄ Αντιπροέδρου αυτής κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.  

Εισερχόμαστε στη συμπληρωματική ημερήσια διάταξη της

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής (SICA)».

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε στη διαρκή επιτροπή κατά πλειοψηφία. Εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή με τη διαδικασία του άρθρου 108 του Κανονισμού της Βουλής. Δηλαδή, μπορούν να λάβουν τον λόγο όσοι έχουν αντίρρηση επί της κύρωσης συμφωνίας για πέντε λεπτά και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι εφόσον το επιθυμούν για 5 λεπτά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μιλήσει ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής τους ομάδας. Η ψηφοφορία θα γίνει μετά το τέλος της συζήτησης.

Συμφωνεί το Σώμα;

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Το Σώμα συνεφώνησε.

 Από τους συναδέλφους που καλούνται να λάβουν το λόγο, αν το επιθυμούν βεβαίως, ερωτάται το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος το οποίο έχει ψηφίσει αρνητικά. Ξεκινάμε από αυτούς που ήταν αντίθετοι στην κύρωση της συμφωνίας.

Κύριε Μεταξά, θέλετε να λάβετε τον λόγο;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Μάλιστα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ο κ. Μεταξάς, από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έχει τον λόγο για 5 λεπτά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Θα επαναλάβουμε βασικά την τοποθέτηση που είχαμε κάνει και στην επιτροπή. Το σύστημα ολοκλήρωσης της κεντρικής Αμερικής -χρησιμοποιούμε τον όρο ολοκλήρωση και όχι ενσωμάτωση γιατί νομίζω ότι αποδίδει πιο σωστά τον όρο integration που υπάρχει στο κείμενο στα αγγλικά- είναι μια μορφή διακρατικής συνεργασίας αστικών κρατών της περιοχής: Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Νικαράγουα, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Μπελίζ και Δομινικανή Δημοκρατία, που ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό, όπως διακηρύσσει, τη μετατροπή της περιοχής σε μια ζώνη ειρήνης, ελευθερίας, δημοκρατίας και ανάπτυξης. Βέβαια το κατά πόσο και αν έχει συμβάλει στη βελτίωση της ζωής για τα εργατικά λαϊκά στρώματα των χωρών της κεντρικής Αμερικής φανερώνεται από τα γεγονότα. Οι λαοί της περιοχής μαστίζονται από την εκτεταμένη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ανεργία, από τη μεγάλη δυσκολία στην πρόσβαση σε σύγχρονες υπηρεσίες υγείας, παιδείας κτλπ.

Τεράστιο πρόβλημα για τους λαούς της περιοχής αποτελεί η εκτεταμένη εγκληματικότητα που σχετίζεται ιδιαίτερα με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών που συνδέεται και με φαινόμενα εκτεταμένης κρατικής διαφθοράς. Αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια άνθρωποι από την κεντρική Αμερική να αναγκάζονται να μεταναστεύσουν κατά κανόνα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και με κίνδυνο τη ζωή τους να έρχονται αντιμέτωποι με τους διωγμούς, την καταστολή που εφαρμόζονται με την αντιμεταναστευτική πολιτική και τις πρόσφατες συμφωνίες Ηνωμένων Πολιτειών- Μεξικού.

Ο αντιλαϊκός χαρακτήρας του SICA φανερώνεται και από τις θεσμοθετημένες σχέσεις συνεργασίας που έχει με ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως ο ελεγχόμενος από τις Ηνωμένες Πολιτείες Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών, η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταξύ άλλων. Επιβεβαιώνει πως ενώσεις σαν και αυτή που διαμορφώνεται στο έδαφος του μονοπωλιακού καπιταλισμού, παρά τις μεγάλες τους διαφορές ή τον διαφορετικό βαθμό ενοποίησης έχουν τον ίδιο ταξικό εκμεταλλευτικό χαρακτήρα και σκοπό, την ενίσχυση της εξουσίας και της οικονομικής και γεωπολιτικής θέσης των αστικών τάξεων που εκπροσωπούν στο μοίρασμα και ξαναμοίρασμα του πλανήτη.

Δεν έχει, λοιπόν, να κάνει ο συγκεκριμένος οργανισμός τίποτα με τα συμφέροντα των λαών της περιοχής. Αντίθετα είναι μια προσπάθεια διαμόρφωσης ενός πλαισίου προώθησης των κοινών συμφερόντων των αστικών τάξεων της περιοχής σε ένα περιβάλλον έντασης των διεθνών ανταγωνισμών και σε μια περιοχή με ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία λόγω της εγγύτητας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της διώρυγας του Παναμά αλλά και ανταγωνιστικών σχεδίων όπως η φημολογούμενη διώρυγα της Νικαράγουας με τη συμβολή της Κίνας. Απόδειξη ότι γενικά η περιοχή της κεντρικής Αμερικής γίνεται πεδίο των σφοδρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών είναι το γεγονός πως από το 2018 που καθιερώθηκε ο θεσμός των κρατών παρατηρητών του SICA έσπευσαν να ενταχθούν τόσο τα μεγάλα καπιταλιστικά κράτη της περιοχής, Ηνωμένες Πολιτείες, Βραζιλία, Μεξικό, Καναδάς και άλλα, όσο και κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και άλλα, αλλά και κράτη όπως η Ρωσία ή η Τουρκία που συμμετέχει με το καθεστώς του παρατηρητή.

Κάποια στοιχεία έχουν ενδιαφέρον. Οι κινήσεις της Κίνας στην περιοχή με πρόγραμμα 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα πλαίσια της στρατηγικής «Μια ζώνη, ένας δρόμος». Μάλιστα μόνο δύο χώρες αυτή τη στιγμή, Γουατεμάλα και Μπελίζ, συνεχίζουν να διατηρούν διπλωματικές σχέσεις με την Ταϊβάν. Οι υπόλοιπες όλες σταμάτησαν, διέκοψαν και αποκατέστησαν τις σχέσεις με την Κίνα. Ιράν-Βενεζουέλα είναι μία σχέση η οποία ενισχύεται προφανώς για τα συμφέροντα των αντίστοιχων αστικών τάξεων που μάλιστα έχουν ανακοινώσει και μέτρα για αύξηση του διμερούς εμπορίου από τα 3 δισεκατομμύρια στα 20. Θυμίζουμε ότι είναι δύο από τις τρεις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες που είναι σε καθεστώς κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους με κλιμάκωση της σύγκρουσης αυτή την τρέχουσα περίοδο.

Άρα, λοιπόν, αν έπιασε ο καημός την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την ολοκλήρωση, την ειρήνη, τη δημοκρατία σε χώρες της κεντρικής Αμερικής νομίζουμε απαντιέται. Ο οδηγός σας έτσι κι αλλιώς στα ζητήματα των διπλωματικών διεθνών σχέσεων είναι η πιο αποτελεσματική προώθηση των συμφερόντων των μονοπωλίων της χώρας. Φαίνεται ότι υπάρχει μια προσπάθεια γενικότερα στην περιοχή με την πρεσβεία στον Παναμά αλλά και άλλες κινήσεις που κάνει η Κυβέρνηση, την εισδοχή στην κοινότητα των Άνδεων, στην καραϊβική κοινότητα και ούτω καθεξής. Και προφανώς όλα αυτά, οι ανταγωνισμοί, οι εξελίξεις, οι δηλώσεις του κ. Δένδια για τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή της κεντρικής Αμερικής και ούτω καθεξής πρέπει να τα εξετάζουμε υπό το πρίσμα της όξυνσης των ανταγωνισμών και με στρατιωτικά μέσα μιας και βρισκόμαστε σε μια τέτοια περίοδο με θύματα τους λαούς, με την ενεργό συμμετοχή της Κυβέρνησης στα νατοϊκά σχέδια στηρίζοντας τη συνέχιση του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία εμπλέκοντας τη χώρα άμεσα, στοχοποιώντας επικίνδυνα περιοχές και λαούς της περιοχής μας και της χώρας μας όπως τη Σούδα, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, τη Λάρισα με τις αμερικανονατοϊκές βάσεις από όπου εφορμούν καθημερινά μάχιμες στρατιωτικές μονάδες και οι οποίες συγκρούονται με τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις. Αντίστοιχα με τη στήριξη του κράτους δολοφόνου στο Ισραήλ πίσω από την απαράδεκτη λογική του δικαιώματος στην αυτοάμυνα ενός κατοχικού στρατού που έχει οδηγήσει σε πάνω από 25.000 δολοφονίες σε εγκλήματα πολέμου, μαζί με την εμπλοκή της χώρας στη σύγκρουση στην Ερυθρά Θάλασσα με την αποστολή φρεγάτας. Και την ίδια ώρα οι περιβόητοι σύμμαχοι της Κυβέρνησης και των υπόλοιπων κομμάτων μια χαρά στηρίζουν την τουρκική προκλητικότητα. Υπάρχουν και χθεσινές ανακοινώσεις με τα F-16. Φαντάζομαι θα απαντήσει ο κύριος Υπουργός.

Μέρα με τη μέρα με όλους τους τρόπους διαψεύδονται καθημερινά οι προσδοκίες που εσείς καλλιεργείτε στον λαό ότι αυτές οι δήθεν συμμαχικές σχέσεις θα οδηγήσουν σε βελτίωση της θέσης της χώρας, σε ενίσχυση των κυριαρχικών δικαιωμάτων ενώ αυτό που βλέπουμε είναι να πηγαίνει όλο και πιο κάτω ο πήχης, η γραμμή από την Ελληνική Κυβέρνηση. Αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα του «η Ελλάδα ανήκει πολιτικά, αμυντικά, κοινωνικά και πολιτισμικά στη Δύση» που είπε χθες ο Πρωθυπουργός.

Προφανώς για τη συγκεκριμένη συνθήκη ψηφίζουμε κατά.

Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε κύριε συνάδελφε.

Συνεχίζοντας με τα κόμματα που είχαν ψηφίσει «κατά» στη διαρκή επιτροπή ολοκληρώνουμε με τη ΝΙΚΗ. Παρακαλώ τον κ. Οικονομόπουλο να πάρει τον λόγο. Στη συνέχεια ο κύριος Υπουργός.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ: Είχαμε επιφυλαχθεί για να μιλήσουμε στην Ολομέλεια.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Βεβαίως. Όσοι είχαν επιφυλαχθεί και επιθυμούν θα μπορέσουν να μιλήσουν. Και σε όσους είχαν ψηφίσει υπέρ θα δώσουμε τη δυνατότητα να μιλήσουν.

Κύριε Οικονομόπουλε, παρακαλώ.

 

ΤΑΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριε Υπουργέ, η ΝΙΚΗ χαιρετίζει, κατ’ αρχάς, κάθε πολυεπίπεδο χαρακτήρα της εξωτερικής μας πολιτικής σε διμερές, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, που να στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο και το αμοιβαίο συμφέρον. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χώρα μας θα πρέπει να έχει λόγο και άποψη σε κάθε πολυμερές forum και στη βάση, βεβαίως, ενός συγκροτημένου στρατηγικού σχεδίου πολιτικής, οικονομικής και δημόσιας διπλωματίας, που δεν θα περιορίζεται από στενά γεωγραφικά πλαίσια και ορίζοντες.

Συμφωνούμε ότι η υπό κύρωση Συμφωνία αντανακλά τους δεσμούς που έχει οικοδομήσει η πατρίδα μας με τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής και σαφώς μπορεί υπό προϋποθέσεις να αναδείξει τα πλεονεκτήματα, ενισχύοντας και εμβαθύνοντας την παρουσία μας στην περιοχή σε όλα τα επίπεδα. Συμφωνούμε, επίσης, στην υπό σαφείς όρους αναβάθμιση των σχέσεων μας μέσω της συμμετοχής μας με το καθεστώς του παρατηρητή στον Περιφερειακό Οργανισμό SICA, έναν Οργανισμό με ιστορική συνεισφορά στις πρωτοβουλίες περιφερειακής συμφιλίωσης και ενσωμάτωσης, που έχει, πράγματι, συμβάλλει από της ιδρύσεώς του στην ενίσχυση των δεσμών των κρατών της Κεντρικής Αμερικής, πάνω σε σαφή νομική βάση, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ευκολότερη τη διακριτική συνεννόησή τους.

Θα πρέπει, όμως, να λάβουμε υπόψη και τα πραγματικά δεδομένα, καθώς και τις ιδιαιτερότητες της εν λόγω περιοχής. Παρότι έχουν επιστρατευτεί κατά καιρούς αρκετοί θεσμοί για να δώσουν μια ανάσα στον διαρκή αγώνα καταπολέμησης της κεντροαμερικανικής κρίσης, οι μισοί υπολειτουργούν και τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και να ακμάζουν. Μιλάμε δηλαδή για μια περιοχή με σοβαρότατα προβλήματα, όπως η φτώχεια, η βία, η διαφθορά, η μετανάστευση, οι ανισότητες και οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που είναι μερικά από αυτά που αντιμετωπίζουν οι χώρες της Κεντρικής Αμερικής, με τα φαινόμενα αυτά να έχουν, μάλιστα, λάβει αρκετά μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος και προσπάθεια τόσο από τη διεθνή κοινότητα όσο και από τα πολιτικά όργανα και τους πολίτες των κρατών αυτών για να ξεπεραστούν.

Παρ’ όλα αυτά, η δυνατότητα στην περιοχή, την οποία ο SICA καλύπτει, είναι μεγάλες, κυρίως, γιατί αποτελεί γέφυρα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Αμερικής, όπου μάλιστα η σημασία της Διώρυγας του Παναμά, που συνδέει δύο ωκεανούς, είναι σαφώς κομμάτι που ενδιαφέρει και την εμπορική ναυτιλία μας.

Ειδικότερα για τη χώρα μας, πέραν της πολυπολιτισμικής και περιβαλλοντικής διάστασης, καθώς και της προστασίας των κοινών μας αξιών με τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια οικονομικής συνεργασίας, με την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού και των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων.

Παρ’ όλα αυτά, το πλαίσιο της εν λόγω συμφωνίας δεν φαίνεται να έχει εμφανώς στοιχεία εμπορικού χαρακτήρα, παρά τις διαβεβαιώσεις του τότε Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την υπογραφή της εν λόγω συμφωνίας, ότι είναι τεράστια τα περιθώρια συνεργασίας σε επενδύσεις και εμπόριο. Καλό είναι η Ελλάδα να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα fora, προκειμένου να εξετάζονται δυνατότητες προώθησης των ελληνικών συμφερόντων. Συμφωνούμε σε αυτό απόλυτα. Αλλά αυτό προϋποθέτει και κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες που, δυστυχώς, δεν τις βλέπουμε.

Όσον αφορά, μάλιστα, την αναφορά στην προώθηση της περίφημης υποψηφιότητάς μας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη διετία 2025 -2026 εκτιμούμε, ευκαιρίας δοθείσης, ότι μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενέχει και πιθανούς κινδύνους, γιατί όχι μόνο δεν πρόκειται να ενισχύσει το περίφημο γεωπολιτικό μας αποτύπωμα, αλλά κινδυνεύει να φέρει την Ελλάδα υποστηρίζουσα, κυρίως σε αμερικανικές θέσεις και να ενισχύσει την αποξένωσή μας από τον τρίτο κόσμο.

Συνεπώς, φρονούμε ότι η Ελλάδα θα πρέπει με εθνικό σχέδιο και αυτοπεποίθηση να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και δράσεις, αξιοποιώντας τα εξής: Τις ιδιαίτερα θετικές σχέσεις και τα φιλελληνικά αισθήματα των λαών της περιοχής αυτής, το υπάρχον ελληνικό στοιχείο, την επικοινωνία της Αθήνας με τους επίτιμους πρόξενους στην Κεντρική, αλλά και στην ευρύτερη Λατινική Αμερική, μέσω της οικοδόμησης δικτύου επαφών μεταξύ τους για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων κοινών στόχων, αλλά και μακροπρόθεσμων στρατηγικών επιδιώξεων. Την ήδη υπάρχουσα από το 2013 εμπορική πράξη σύνδεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα κράτη που συμμετέχουν στο SICA, την εμπειρία των χωρών αυτών, το ζήτημα της εφαρμογής του δικαίου της θάλασσας, UNCLOS, που σχετίζονται με τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

Ολοκληρώνοντας, να επισημάνω ως κατακλείδα ότι, πέραν του στρατηγικού σχεδιασμού που -όπως προανέφερα- είναι το απολύτως απαραίτητο εργαλείο για τη σύγχρονη διπλωματία και το σύγχρονο περιβάλλον για την άσκηση εξωτερικής πολιτικής, χρειάζονται και πόροι και κυρίως προσωπικό, διότι, δυστυχώς, απ’ ό,τι γνωρίζουμε οι πρεσβείες μας σε όλον τον κόσμο είναι τόσο υποστελεχωμένες ώστε ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τα στοιχειώδη.

Διαβάζοντας την Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού του 2024 δημιουργεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στη μεν Προεδρία της Κυβέρνησης απασχολούνται 2.249 άτομα μόνο στον τομέα επικοινωνίας και ενημέρωσης –και επαναλαμβάνω τον αριθμό, 2.249- ενώ αντίστοιχα στο Υπουργείο Εξωτερικών, κύριε Υπουργέ, και στον τομέα Διπλωματικές Αρχές και Προώθηση Ελληνικών Συμφερόντων απασχολούνται μόνο 1.343 άτομα.

Τελικά, απ’ ό,τι φαίνεται στην άσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής δεν δίνουμε τη δέουσα προτεραιότητα, όπως δίνει ο κύριος Πρωθυπουργός στη διαμόρφωση της εικόνας. Στελεχώστε, λοιπόν, όπως πρέπει στις διπλωματικές μας αποστολές ανά τον κόσμο, στηρίξτε τις με τους αναγκαίους πόρους, προκειμένου να επιτελούν αξιοπρεπώς την υψηλή αποστολή τους και μετά θα συζητήσουμε να προσφέρουμε θετική ψήφο.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό, αν μου επιτρέψετε, να επισημάνω το εξής: Για να εξοικονομήσουμε πόρους, προτείναμε χθες στη συζήτηση για την επιστολική ψήφο, να μην στέλνουμε και ξοδεύουμε χιλιάδες ευρώ, αεροπορικά εισιτήρια, αντιπροσώπους, αλλά να στελεχώσουμε τα τμήματα της ομογένειας με διπλωματικές αποστολές. Αντί για όλους αυτούς τους πόρους, όλα αυτά τα λεφτά που θα πάνε τζάμπα για να κάνουμε εκλογές με επιστολική ψήφο, ας πάνε ένας, δύο υπάλληλοι, οι οποίοι και εκλογές θα κάνουνε και θα μπορέσουν να λειτουργήσουν καλύτερα τα προξενεία μας.

Με αυτές τις σκέψεις, ψηφίζουμε «παρών» και όχι «κατά».

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Τον λόγο έχει τώρα ο Υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Γεραπετρίτης.

Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, έχετε το λόγο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο, θα μου επιτρέψετε να μιλήσω τώρα. Σας ζητώ συγγνώμη, γιατί έχουμε μια διεθνή υποχρέωση και θα πρέπει να λείψω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις κυρίες και τους κυρίους Βουλευτές που είναι σήμερα εδώ. Γνωρίζω ότι το αντικείμενο δεν είναι πάρα πολύ ελκυστικό, είναι όμως σημαντικό και τούτο διότι αποτυπώνει, νομίζω, την ανάγκη για πολύτροπη, πολυσχιδή εξωτερική πολιτική, η οποία δεν θα περιορίζεται γεωγραφικά, θα χρησιμοποιεί όλα τα δυνατά μέσα άσκησης εξωτερικής πολιτικής και θα μπορεί να προασπίζει τα συμφέροντα της χώρας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το Σύστημα Ενσωμάτωσης Κεντρικής Αμερικής δεν είναι μία περίπτωση τυχαίου υπερεθνικού Οργανισμού. Ιδρύθηκε το 1991, περιελάμβανε αρχικώς έξι χώρες, στις οποίες προστέθηκαν στη συνέχεια δύο ακόμη. Εντούτοις, ανατρέχει στο παρελθόν και έχει μία πολύ μεγάλη ιστορικότητα. Περιλαμβάνει το κεντροαμερικανικό δικαστήριο, το οποίο αποτελεί, κατά πάσα βεβαιότητα κατά την κρατούσα γνώμη, το αρχαιότερο διεθνές περιφερειακό δικαστήριο, το οποίο έχει συσταθεί με μια εξαιρετικά πλούσια νομολογία, η οποία μάς αφορά και σε ορισμένα κεφάλαια, δεδομένου ότι ασχολείται -εκτός των άλλων- και με ζητήματα ελευθερίας της ναυσιπλοΐας και ασφάλειας του πλου. Άρα, είναι μια εξαιρετικά σημαντική διεθνής ενσωμάτωση και για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι, είναι εξαιρετικά ωφέλιμο το ότι η Ελλάδα καθίσταται παρατηρητής στον Οργανισμό αυτό.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι παρατηρητές στον Οργανισμό αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικές χώρες, χώρες που είναι ιδιαιτέρως επιδραστικές στο διεθνές στερέωμα, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και από την Ευρώπη οι πέντε μεγαλύτερες χώρες, από άποψη διπλωματικής ισχύος, θεωρώ, δηλαδή η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επομένως, θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να βρεθούμε στο προσκήνιο αυτής της προσπάθειας. Αν κάποιος ανατρέξει στους σκοπούς του Συστήματος Ενσωμάτωσης Κεντρικής Αμερικής, θα δει ότι στην πραγματικότητα αποσκοπεί σε οικουμενικές αξίες, τις οποίες ο καθένας θα μπορούσε να πρεσβεύει και στις οποίες, νομίζω, κανείς δεν θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση, δηλαδή την ενίσχυση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στην περιοχή, την ενίσχυση της ασφάλειας και την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας.

Ιδιαιτέρως, θέλω να εξάρω την συμμετοχή του Παναμά στο σύστημα ενσωμάτωσης που έχει μία ιδιαίτερη αξία για τη δική μας λειτουργία, ακριβώς διότι διαχειρίζεται τη διώρυγα. Είναι πάρα πολύ σημαντική για την δική μας αντίληψη, για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας, άρα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορούμε να βρισκόμαστε.

Το δε καθεστώς παρατηρητή μας δίδει τη δυνατότητα ακόμη και να έχουμε λόγο στις συνελεύσεις. Θυμίζω ότι πέντε είναι τα όργανα του συστήματος ενσωμάτωσης. Τα τρία κεντρικά είναι το Δικαστήριο, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση και η Εκτελεστική Επιτροπή. Έχει ένα σύστημα περίπου αντίστοιχης θεσμικής αρχιτεκτονικής με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μας δίδει το δικαίωμα λόγου, όπως μας δίδει και το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις να θέτουμε ζητήματα τα οποία να συζητούνται στη Συνέλευση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή η Ελλάδα έχει ισχυρούς, παραδοσιακούς δεσμούς με τις χώρες αυτές τις οποίες οφείλουμε να καλλιεργήσουμε. Εγώ θα έχω μία σειρά επαφών, στο εγγύς μέλλον, με τους ομολόγους μου από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής και στο πλαίσιο διεθνών οργανισμών. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα είναι υποψήφια χώρα για μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το 2025-2026 κι έχει εξασφαλίσει από τις περισσότερες χώρες της Κεντρικής και της Λατινικής Αμερικής τη συναίνεση για την υποψηφιότητα αυτή.

Καθώς, επίσης, υπάρχουν και πάρα πολύ σημαντικές κοινές προκλήσεις που μοιραζόμαστε, με πιο σημαντικές νομίζω στο κομμάτι της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, της ψηφιακής διακυβέρνησης και της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Επισημαίνω ιδιαιτέρως και την ανάληψη εκ μέρους της χώρας μας της Διάσκεψης «Our Ocean» η οποία θα γίνει τον Απρίλιο, σε τρεις μήνες, και θα έχει μία πολύ μεγάλη συμμετοχή σε υψηλότατο επίπεδο.

Θα ήθελα να επισημάνω για το Υπουργείο Εξωτερικών ότι πράγματι υπολοιπόμεθα σε πόρους και σε ανθρώπινο δυναμικό και γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και από το Υπουργείο Εσωτερικών και από την Προεδρία της Κυβέρνησης για την ενίσχυση τόσο σε ανθρώπινους πόρους όσο και σε ιδιωτικές υποδομές για να μπορέσει να επιτελέσει τον ρόλο αυτό.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα στηρίξει μια εξωτερική πολιτική αρχών, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο με προσήλωση στις ηθικές αξίες του οικουμενικού κράτους δικαίου και για τον λόγο αυτό σας ζητώ, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, να υπερψηφίσετε την Κύρωση του Συστήματος Ενσωμάτωσης Κεντρικής Αμερικής που αναδεικνύει έτι περαιτέρω τον ρόλο της Ελλάδας στο διπλωματικό προσκήνιο στην οικουμένη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω τον λόγο για μία ερώτηση;

  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Κύριε Κατρίνη, δεν υπάρχει δυνατότητα παρεμβάσεων όταν έχουμε κύρωση συμφωνίας. Υπάρχει δικαίωμα ομιλιών. Μόλις, λοιπόν, ολοκληρώσουν τις ομιλίες οι αγορητές μετά θα έχουν τον λόγο και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ:  Θα φύγει ο κύριος Υπουργός. Μία ερώτηση θέλω να κάνω.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Η Υφυπουργός η κ. Παπαδοπούλου θα είναι εδώ. Απλά δεν προβλέπεται στην κύρωση συμφωνίας.  Μετά μπορεί όλοι οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι να κάνουν το ίδιο. Τον Κανονισμό δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Ο Κανονισμός έχει ψηφιστεί από το Σώμα και πρέπει να τηρείται.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Δεν μπορώ να κάνω μία παρέμβαση;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Όχι, δεν προβλέπεται η παρέμβαση. Μόνο ομιλία. Σε αυτή τη διαδικασία δεν προβλέπεται παρέμβαση. Έχετε δικαίωμα ομιλίας, αλλά πρώτα να ολοκληρώσουν οι ειδικοί αγορητές. 

Ο κ. Καζαμίας έχει τον λόγο. Παρακαλώ, κύριε Καζαμία, για πέντε λεπτά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ:   Κύριε Πρόεδρε, με συγχωρείτε. Είναι δυνατόν να προηγηθεί άλλος συνάδελφος γιατί έχω να ψηφίσω στην Επιτροπή αυτή τη στιγμή.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Βεβαίως. Είναι έτοιμος βλέπω ο ειδικός αγορητής από την Ελληνική Λύση.

Παρακαλώ, κύριε Σαράκη, έχετε τον λόγο.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, όταν δώσατε τον λόγο στον Υπουργό, θα πρέπει να έχει δικαίωμα και ο Κοινοβουλευτικός.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Κύριε Κατρίνη, νομίζω έχουμε μια αντιδικία άνευ αντικειμένου. Η κ. Παπαδοπούλου θα μείνει μέχρι το τέλος της Συμφωνίας και θα κάνει την κανονική ομιλία. Ο Υπουργός που έχει διεθνή υποχρέωση προηγήθηκε με τη συναίνεση των υπολοίπων. Δεν προβλέπεται παρέμβαση από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους σε διαδικασία κυρώσεως συμφωνιών. Προβλέπεται ομιλία την οποία θα κάνουν όσοι επιθυμούν μετά την ολοκλήρωση των ειδικών αγορητών.

Συγγνώμη, κύριε Σαράκη. Έχετε τον λόγο.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριε Υπουργέ, κυρία Υφυπουργέ, αξιότιμοι συνάδελφοι, η Ελληνική Λύση πιστεύει ότι η εξωτερική πολιτική θα πρέπει πάνω απ’ όλα να έχει επίκεντρο τον ζωτικό μας χώρο, δηλαδή στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, στην Ευρώπη, στην Ευρασία. Η Κεντρική Αμερική είναι πάρα πολύ μακριά για να ισχυρίζεται κάποιος ότι έτσι προωθούνται τα συμφέροντά μας, όταν ακριβώς αυτή η Συμφωνία στο μόνο το οποίο δίνει θέση στη χώρα μας είναι ως παρατηρητής και της δημιουργεί υποχρεώσεις ακόμα και οικονομικές.

 Θα έπρεπε το Υπουργείο Εξωτερικών να εξηγήσει στο Σώμα, διότι είναι μία Συμφωνία που απαιτείται από το Σύνταγμα να επικυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπερ σημαίνει ότι αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία για τις σχέσεις μας, δηλαδή δημιουργεί υποχρεώσεις. Τι λέει αυτή η Συμφωνία; Λέει ότι αυτά τα κράτη προάγουν αν θέλετε σε ιδιαίτερους τομείς, μεταξύ των οποίων είναι οι γυναίκες, είναι οι αυτόχθονες, είναι η κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

 Η διπλωματία θα πρέπει να έχει σαν επίκεντρο τις κοινωνίες αυτές της Κεντρικής Αμερικής οι οποίες μαστίζονται από την εγκληματικότητα και από την φτώχεια. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα, αξιότιμοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες; Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου η Κεντρική Αμερική είναι ο ζωτικός χώρος μέσω τέτοιων οργανισμών προωθεί ουσιαστικά τα συμφέροντά της και προωθεί σχέδια μέσα στις κοινωνίες ώστε να εξυπηρετούνται τα δικά της συμφέροντα. Και μάλιστα, δίνει και τον ρόλο του παρατηρητή και σε άλλες χώρες και σε άλλους οργανισμούς ώστε να ενισχύσει αυτή την πολιτική.

Τι σημαίνει αυτό για μας; Η εξωτερική πολιτική, η διπλωματία μας πρέπει να έχει επίκεντρο το ζωτικό μας χώρο. Αυτά θα πρέπει να ενδιαφέρουν το Υπουργείο Εξωτερικών. Θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της σε κινήσεις οι οποίες θα υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα τα οποία πλήττονται αυτό το χρονικό διάστημα από το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο, από τον καθορισμό ΑΟΖ από τη Λιβύη.

Τέτοιες συμφωνίες δεν βοηθούν στα εθνικά μας συμφέροντα και στην προώθηση της εξωτερικής μας πολιτικής. Είναι οργανισμοί οι οποίοι απλώς είναι για να είμαστε. Έχουμε οικονομικές υποχρεώσεις και δεν έχουμε διπλωματικά οφέλη. Αυτό που λέει να είναι ισχυρή η Ελλάδα να δίνει το παρών παντού. Δεν γίνεται έτσι η εξωτερική πολιτική. Η εξωτερική πολιτική χρειάζεται άλλα πράγματα για να ενισχύσει τη θέση της Ελλάδος. Η Κεντρική Αμερική είναι πάρα πολύ μακριά από τα ζωτικά μας συμφέροντα και όπως είναι το αντικείμενο, όπως περιγράφεται στη Συμφωνία, δεν μας ενθουσιάζουν όλα αυτά τα οποία βλέπουμε.

 Εμείς θέλουμε να βλέπουμε να προάγεται η κοινωνία, να προάγεται η ειρήνη, να προηγείται δηλαδή η οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, ώστε να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη στην Κεντρική Αμερική. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι αυτή η συμφωνία δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα γι’ αυτό και θα την καταψηφίσουμε.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Ελληνικής Λύσης)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

 Τον λόγο τώρα έχει από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο κ. Μάντζος.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ:  Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καλούμαστε σήμερα να κυρώσουμε μία διεθνή σύμβαση που προσδίδει στη χώρα μας την ιδιότητα του παρατηρητή σε ένα σύστημα κρατών, έναν διεθνή οργανισμό περιφερειακό, στην Κεντρική Αμερική.

Στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων είχαμε την ευκαιρία και από την παριστάμενη Υπουργό, αλλά και από τα μέλη της Επιτροπής να ενημερωθούμε για την ιστορία, την αποστολή, τον σκοπό αυτού του συστήματος κρατών. Διαπιστώσαμε ότι αυτός ο Οργανισμός ασχολείται σε μια περιοχή με ιδιαίτερη βιοποικιλότητα, με το φυσικό περιβάλλον, με τις προοπτικές δίκαιης οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, αλλά και με την ειρηνική επίλυση των διαφορών σε μια περιοχή η οποία έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από ξένες παρεμβάσεις, από πολιτειακές αλλαγές βίαιες και από πολεμικές συγκρούσεις, όπως εκείνη μεταξύ Σαλβαδόρ και Νικαράγουα το 1969 που ναρκοθέτησε κάθε προσπάθεια συνεργασίας.

 Γιατί την υπερψηφίζουμε; Διότι θεωρούμε ότι αυτή η Σύμβαση εξυπηρετεί πράγματι το συμφέρον της χώρας. Μας φέρνει σε επαφή και διάδραση με μία περιοχή μακριά από τα δικά μας χωρικά ύδατα, αλλά κοντά μας όσον αφορά στις πολιτιστικές καταβολές, παραδόσεις και την κοινή βούληση για αντιμετώπιση των κλιματικών κρίσεων και κλιματικών κινδύνων στον πλανήτη μας.

Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα αυτή η περιοχή του κόσμου. Δίνει το δικαίωμα στη χώρα τη δική μας, να αξιοποιήσει τη συνεργασία αυτή και σε πεδία τα οποία δεν αναγράφονται στη σύμβαση, όπως είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ζητήματα τράφικινγκ και τρομοκρατίας που περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο της Τεγουσιγάλπα, με το οποίο δημιουργήθηκε αυτός ο οργανισμός, όπως είναι η εφαρμογή του δικαίου της θάλασσας και στο κομμάτι της οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, κυρίως δηλαδή αποκλειστικής οικονομικής ζώνης και υφαλοκρηπίδας που είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί και εμάς στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην Κεντρική Αμερική στο θέμα αυτό και μπορούμε να μελετήσουμε προσεκτικά τις υποθέσεις αυτές, ιδίως μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι στην περιοχή μας, η Τουρκία, η ανατολική μας γείτονας παραμένει με ενεργές, θεωρητικές και επεκτατικές αντιλήψεις, στην πλευρά της διαρκούς αμφισβήτησης του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας. Οι πρόσφατες εξελίξεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με την έγκριση τουλάχιστον από τον Λευκό Οίκο των εξοπλιστικών προγραμμάτων με τα αεροπλάνα F-16 προς την Τουρκία δημιουργεί προβληματισμό. Φαίνεται να επηρεάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις έστω εμμέσως, διότι έρχεται και ως αντάλλαγμα στο παζάρι της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας για το ΝΑΤΟ. Είναι ένα από τα ζητήματα που και ο Υπουργός και η κυρία Υπουργός κ. Παπαδοπούλου θα έπρεπε να ενημερώσουν σήμερα την Εθνική Αντιπροσωπεία και θα περιμένουμε μία λέξη για αυτό. Είναι σαφές ότι συμφωνούμε στην ανάγκη να έχουμε πολυμερή διπλωματία πάνω σε αρχές και αξίες, όπως είναι η περιφερειακή ειρήνη και η συνεργασία.

Η Ελλάδα μέσα σε αυτό το διεθνές πλαίσιο οφείλει να συνεργάζεται με άλλα κράτη, να αναπτύσσει πρωτοβουλίες που να ενισχύουν τη διεθνή της ακτινοβολία, να ανταλλάσσει τεχνογνωσία και να δεσμεύεται για την υιοθέτηση καλών πρακτικών.

Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, είμαστε σύμφωνοι με τον πυρήνα μιας τέτοιας συμφωνίας. Είμαστε σύμφωνοι και με αντίστοιχες συμφωνίες και συνεργασίες που είχαν συμβεί και με την κοινότητα των Άνδεων, με την Καραϊβική κοινότητα και θα είμαστε κριτικά και μέσα από αυτό το πρίσμα αξιολόγησης, επαναλαμβάνω, θετικοί σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Άλλωστε -και θέλω να επιμείνω σε αυτό- για εμάς στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι αναγκαίο να υπάρχει διαρκής και ουσιαστική παρουσία της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς. Όχι μόνο διακοσμητική ή τυπική, αλλά παρουσία ουσιαστική. Και δράττομαι της ευκαιρίας της παρουσίας εδώ της κ. Παπαδοπούλου ώστε να ζητήσω περιληπτικά έστω -και από τον κ. Γεραπετρίτη θα το περίμενα αυτό, αλλά έχει τη διεθνή υποχρέωση-, να ενημερωθεί η Εθνική Αντιπροσωπεία για τις εργασίες του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών του πολύ πρόσφατου. Ήταν ένα κρίσιμο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών. Ασχολήθηκε με ζητήματα φλέγοντα για την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι η κρίση στη Γάζα, η ανθρωπιστική κρίση του παλαιστινιακού λαού, η γεωστρατηγική κρίση στη Μέση Ανατολή. Ακούσαμε ρητή τοποθέτηση των Ισραηλινών και του ίδιου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού να απορρίπτει τη λύση των δύο κρατών, να απορρίπτει την εκεχειρία και αυτό μας δημιουργεί την πολύ μεγάλη ανησυχία για το πού θα φτάσει αυτός ο πόλεμος και η ανθρωπιστική τραγωδία στη Γάζα. Άρα περιμένουμε μια ενημέρωση εκεί.

Εγώ από την πλευρά μου ως οφείλω, ενημερώνω το Σώμα ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης στο οποίο είχα την τιμή να είμαι μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας αυτή την εβδομάδα που διαρκεί η Ολομέλεια του, την περασμένη Τρίτη αποδέχτηκε ψήφισμα για την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και την αντίδραση του Ισραήλ στην περιοχή, ζητώντας την άμεση κατάπαυση πυρός, την αποδέσμευση, την απελευθέρωση των ομήρων και την επίσπευση της επανενεργοποίησης, της επανέναρξης των ειρηνευτικών συνομιλιών στη βάση της μόνης δίκαιης και βιώσιμης λύσης των δύο κρατών. Το καταθέτω στα Πρακτικά. Είναι το ψήφισμα 2524 του 2024 της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Δημήτριος Μάντζος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

 

Κύριε Πρόεδρε, καταλήγοντας -μόνο ένα λεπτό ακόμα- θα ήθελα να επιβεβαιώσω τη θέση μας υπέρ των ισχυρών συμμαχιών, υπέρ της αναβαθμισμένης συμμετοχής της χώρας στους διεθνείς οργανισμούς. Δεν υπάρχει για εμάς πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος προώθησης των εθνικών μας συμφερόντων, παρά μόνο αν δούμε τον εαυτό μας, τη χώρα μας ως τμήμα μιας ευρείας διεθνούς κατάστασης, μιας διεθνούς κοινότητας. Αυτός είναι ο γνήσιος πατριωτισμός του 21ου αιώνα, όχι ο απομονωτισμός, αλλά η αναγνώριση στην πατρίδα ενός διεθνούς ρόλου ενεργού, μιας διακριτής θέσης στη διεθνή κοινότητα.

Άρα η Ελλάδα πρέπει σε κάθε ευκαιρία να ενισχύει τη θέση της με τεχνογνωσία, σχέδιο και στρατηγική, να επιβεβαιώνει το κύρος της ως εγγυητής σταθερότητας και ειρήνης, να αποδεικνύει -όχι απλώς να είναι, αλλά και να αποδεικνύει- ότι είναι μία δημοκρατία σύγχρονη και αποτελεσματική, με ισχυρούς θεσμούς, να ενισχύει τη διεθνή της εικόνα συμμετέχοντας ανεπιφύλακτα στη διεθνή κοινότητα με αρχές και αξίες ανθρωπισμού, χωρίς όρους και επιφυλάξεις, προτάσσοντας τη διεθνή διπλωματία ως μέθοδο επίλυσης των διαφορών, αξιώνοντας την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου όπου αυτό αμφισβητείται είτε είναι στη γάζα είτε είναι στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο είτε είναι στην Ουκρανία είτε στα Βαλκάνια είτε παντού και ότι πιστεύει στην περιφερειακή συνεργασία στη βάση των αρχών του κράτους δικαίου της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, ότι είναι ένα κράτος δικαίου σύγχρονο που περιφρουρεί την ελευθερία του τύπου, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, των ανεξάρτητων αρχών, ότι διερευνά κάθε παράβαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών στο εσωτερικό του, ότι εφαρμόζει τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Είναι χίλιες περίπου οι καταδίκες από το δικαστήριο του Στρασβούργου, μια εικόνα που δεν περιποιεί τιμή στη χώρα μας.

Άρα η Ελλάδα και κλείνω, κύριε Πρόεδρε, πρέπει μέσα από την Ευρώπη να αποπνέει αυτοπεποίθηση και αξιοπιστία, να εμπνέει πια ως αξιόπιστος σύμμαχος σε κάθε γωνιά της γης. Και αυτή την Ελλάδα όχι μόνο την οραματιζόμαστε, αλλά εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν.

Σας ευχαριστώ πολύ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Τον λόγο έχει τώρα από την Νέα Αριστερά η κ. Πέρκα.

ΘΕΟΠΙΣΤΗ (ΠΕΤΗ) ΠΕΡΚΑ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριοι αγαπητοί συνάδελφοι, κύριε Υπουργέ σε ό,τι αφορά στην κύρωση της συμφωνίας με τον Οργανισμό (SICA) που ιδρύθηκε το 1993 δεν έχουν σημαντικές ενστάσεις.

Αλλά με αυτήν την ευκαιρία πρέπει να πούμε μερικά πράγματα. Αν και σε αυτήν την κύρωση δεν βλέπουμε μια στρατηγική της χώρας για την εξωτερική πολιτική. Να είναι μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που βεβαίως θα ενισχύεται με αυτή η θέση της χώρας έστω και ως παρατηρήτριας. Επειδή έχουμε αυτή την κακή πια εμπειρία μιας χώρας, έτσι όπως έχει γίνει με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία γίνεται πιστός ακόλουθος της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν ξέρω και δεν βλέπω στην αιτιολογική έκθεση πώς αυτή η συμμετοχή της παρατηρήτριας χώρας της Ελλάδας θα δώσει το στίγμα μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, η οποία θα ανταποκρίνεται σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο με προβλήματα, όπως είναι κλιματική κρίση, οι πανδημικές κρίσεις κ.λπ..

Συγχρόνως θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο ζητήματα που για μας είναι πολύ σοβαρά. Προχθες ήταν η σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και δεν είναι μόνο το χθεσινό, αλλά είναι μια πορεία τεσσεράμισι χρόνων. Δεν ακούσαμε τον Υπουργό Εξωτερικών να μιλάει μετ’ επιτάσεως για κατάπαυση του πυρός διαρκείας στην Παλαιστίνη, στη Γάζα. Η Ελλάδα πρέπει να ταχθεί και αφού διεκδικούμε για τη χώρα μας το ρόλο του πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης πρέπει να ταχθεί άνευ όρων και με τον ΟΗΕ, αλλά και με την κατάπαυση πυρός διαρκείας.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέξης Χαρίτσης έχει ζητήσει με επιστολή από τον Πρόεδρο της Βουλής να προσκληθεί Μαχμούντ Αμπάς στην ελληνική Βουλή. Υπενθυμίζω ότι το 2015 είχε προσκληθεί πάλι. Είχε γίνει τότε συζήτηση και μάλιστα η Βουλή ομόφωνα είχε εγκρίνει ψήφισμα για να ξεκινήσει η Κυβέρνηση τη διαδικασία αναγνώρισης των δύο κρατών στην περιοχή, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως ορίζουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ του 1967. Θεώρησε τότε η ελληνική Βουλή -και πιστεύω ότι το θεωρεί και σήμερα- ότι ειρήνη διαρκείας στην περιοχή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς λύση των δύο κρατών. Επιμένουμε σε αυτό το πράγμα, γιατί ο πόλεμος επεκτείνεται, διαχέεται στην ευρύτατη περιοχή που είναι η περιοχή μας, είναι ο ζωτικός μας χώρος. Αν είμαστε λοιπόν υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας, πρέπει να το διεκδικήσουμε τώρα.

 

Και ένα τελευταίο σημείο. Υπάρχει μια δημόσια συζήτηση που αφορά παραιτήσεις αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού για την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, φρεγάτα στον Κόλπο του Άντεν υπό τη διοίκηση του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού για την προστασία εμπορικών πλοίων απέναντι στις επιθετικές πυραυλικές ενέργειες των Χούτου της Υεμένης.

Θέλουμε να τονίσουμε με όλους τους τόνους ότι δεν έχει καμία δουλειά η Ελλάδα να εμπλακεί σε πόλεμο στην περιοχή, ειδικά μάλιστα όταν αυτή η εμπλοκή δεν είναι υπό την αιγίδα κανενός διεθνή οργανισμού.

Επίσης, ακούγονται κάποιες απόψεις –δεν ξέρουμε αν είναι έτσι- περί πληρωμής της αποστολής σε όλα τα επίπεδα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Θα ήθελα να το απαντήσετε. Έχουμε διαμαρτυρίες. Εγώ μεταφέρω διαμαρτυρίες Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι λένε ότι δεν είναι ούτε μισθοφόροι, ούτε πολεμοχαρείς. Και συνεχίζουν: «Τη ζωή μας ορκιστήκαμε να τη δώσουμε για τη φύλαξη των συνόρων της πατρίδας και όχι για τη διαφύλαξη διακινούμενων εμπορευματοκιβωτίων και δεξαμενών καυσίμου».

Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, αν μπορείτε τουλάχιστον να το αρνηθείτε.

Κλείνω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απλώς επιμένουμε να κληθεί ο Μαχμούτ Αμπάς στη Βουλή για μια πολύ σημαντική, για την εξωτερική πολιτική της χώρας, συζήτηση.

Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κι εμείς ευχαριστούμε, κυρία συνάδελφε, και για τη συνέπεια στον χρόνο.

Τον λόγο έχει τώρα ο ειδικός αγορητής από την Πλεύση Ελευθερίας κ. Καζαμίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, η Σύμβαση που συζητούμε σήμερα βρίσκεται έξω από τα συνηθισμένα όσον αφορά τις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Σκοπός της είναι να συνδέσει τη χώρα μας, δίνοντάς της τον ρόλο του παρατηρητή, με μια ομάδα κρατών της Κεντρικής Αμερικής, του Συστήματος Ολοκλήρωσης Κεντρικής Αμερικής, γνωστού με τη λατινική ακρωνυμία SICA.

Ο SICA είναι ένας οργανισμός αυτού που οι διεθνολόγοι ονομάζουν «χαλαρή περιφερειακή ολοκλήρωση». Ιδρύθηκε το 1991 και διαθέτει οκτώ μικρού και μεσαίου μεγέθους κράτη-μέλη, την Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, τη Νικαράγουα και τον Παναμά. Κατόπιν, εντάχθηκαν σε αυτόν το Μπελίζ και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο SICA, παρότι έχει οκτώ μέλη, διαθέτει ταυτόχρονα κοντά στα τριάντα κράτη παρατηρητές, εκ των οποίων έντεκα είναι από την αμερικανική ήπειρο και τα υπόλοιπα είναι κυρίως από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, περιλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι παρατηρητής. Αυτό δείχνει την προσπάθεια του Οργανισμού να εντάξει καλύτερα τα κράτη-μέλη του στο υπόλοιπο παγκόσμιο σύστημα.

Πέραν του ότι βρίσκεται μακριά γεωγραφικά, ο συνολικός πληθυσμός αυτού του περιφερειακού μπλοκ είναι μικρός, κάπου πενήντα εκατομμύρια κάτοικοι, και το συνολικό Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν αυτών των οκτώ οικονομιών είναι πολύ χαμηλό. Σχεδόν ισοδυναμεί με αυτό της Ελλάδας σήμερα.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι η παρούσα Συμφωνία δεν είναι εμπορική συμφωνία, ανάμεσα στη χώρα μας και στα οκτώ αυτά κράτη. Η Ελλάδα ήδη καλλιεργεί εμπορικές σχέσεις με τις οικονομίες των κρατών του SICA μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως οφείλει ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της Κοινής Εμπορικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ένωση έχει υπογράψει συμφωνία με τις χώρες του SICA σε εμπορικό επίπεδο από το 2013 κι αυτό εξυπηρετεί επίσης.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ήδη κράτος παρατηρητής του οργανισμού SICA και η Ελλάδα εκπροσωπείται μέσω της σχέσης αυτής. Δεν πρέπει τέλος να ξεχνάμε ότι η χώρα μας διατηρεί παραδοσιακές σχέσεις με τα κράτη του Οργανισμού σε διμερές επίπεδο και με τη διπλωματική αντιπροσωπεία στον Παναμά, ένα κράτος που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ελληνική εμπορική ναυτιλία.

Συνεπώς, η Πλεύση Ελευθερίας δεν θεωρεί ότι η παρούσα Σύμβαση προσθέτει κάτι σημαντικό στα πολλά που ήδη συνδέουν καλά την Ελλάδα με τις οκτώ αυτές μικρές χώρες της Κεντρικής Αμερικής.

Τα άρθρα της Συμφωνίας επιπλέον λένε ρητά ότι η Ελλάδα θα έχει δικαίωμα λόγου στις συνεδριάσεις αυτού του περιφερειακού μπλοκ, αλλά όχι δικαίωμα ψήφου και επηρεασμού των αποφάσεών του. Επομένως, η παρουσία της χώρας θα είναι πολύ περιορισμένης επιρροής.

Το άρθρο 6 που αριθμεί δώδεκα τομείς συνεργασίας από τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ψηφιακή μετάβαση, μέχρι το περιβάλλον και τη διοργάνωση σεμιναρίων για την ανταλλαγή τεχνολογίας είναι μάλλον διακριτική και φοβόμαστε πολλές περιπτώσεις κενές περιεχομένου. Όμως, τα κράτη του SICA δεν είναι, όπως αφήνεται να εννοηθεί, υψηλής τεχνολογίας.

Επίσης, η κατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκεί δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι μάλλον απογοητευτική. Για παράδειγμα ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2023 ανέφερε ότι οι εξωδικαστικές εκτελέσεις ανθρώπων στην Ονδούρα είναι ένα «γενικευμένο φαινόμενο», ενώ άλλοι ειδικοί του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αναφερθεί στην κατάσταση δικαιωμάτων του ανθρώπου στη χώρα ως ανησυχητική.

Επομένως, δεν καταλαβαίνουμε τι είδους συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί στους τομείς αυτούς, όπως ορίζει η Σύμβαση.

Εξάλλου, το άρθρο 8 της Σύμβασης λέει ρητά ότι η συμμετοχή της Ελλάδας δεν θα επιβαρύνει τη χώρα με καμία οικονομική υποχρέωση.

Με άλλα λόγια, ο ρόλος του παρατηρητή που θα έχουμε στο SICA θα εξαντλείται στις περιοδικές επισκέψεις ενός ήδη διαπιστευμένου πρέσβη της Ελλάδας στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής και στις τακτικές συνεδριάσεις του Οργανισμού. Αυτό, κατά κύριο λόγο, θεωρούμε ότι καλούμαστε να κυρώσουμε σήμερα το πρωί.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι η Πλεύση Ελευθερίας πιστεύει πως η Σύμβαση αυτή, που δίνει στη χώρα μας τον ρόλο του παρατηρητή στο μπλοκ των οκτώ μικρών κρατών της Κεντρικής Αμερικής, δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό στην ήδη πολύμορφη παρουσία της χώρας μας στην Κεντρική Αμερική είτε μέσω διμερών σχέσεων, είτε μέσω εμπορικών και οικονομικών συμφωνιών που έχουμε συνάψει διαμέσου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την άλλη, ο ρόλος του παρατηρητή σε έναν περιφερειακό διεθνή οργανισμό που βρίσκεται στο άλλο ημισφαίριο του πλανήτη και στον οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη έχει τον ρόλο του παρατηρητή δεν βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Υπό την έννοια αυτή, η Πλεύση Ελευθερίας θα ψηφίσει «παρών», αλλά θα πρέπει να πω ότι αυτό το «παρών» είναι στο πνεύμα εκείνου που, στους διεθνείς οργανισμούς, αποκαλείται εποικοδομητικό «παρών».

Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία, αφού προηγουμένως ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, δεκαεννιά μαθήτριες και μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.

Η Βουλή τους καλωσορίζει.

(Χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής)

Επίσης, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία, αφού προηγουμένως ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, είκοσι μία μαθήτριες και μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Η Βουλή τους καλωσορίζει.

(Χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ: Θα ήθελα τον λόγο, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ορίστε, κύριε συνάδελφε.

Είναι τα τρία κόμματα που έχουν ψηφίσει υπέρ στη διαρκή επιτροπή. Τον λόγο έχει τώρα ο κ. Αλέξανδρος Ζερβέας, ειδικός αγορητής από τους Σπαρτιάτες, και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριε Υφυπουργέ, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, η συμμετοχή μιας χώρας σε διεθνείς οργανισμούς αποτελεί μέρος της προβολής ισχύος αυτής της χώρας. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή μας ως παρατηρητής στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής μας βρίσκει καταρχάς σύμφωνους, ιδίως όταν ως παρατηρήτρια χώρα συμμετέχει ήδη η χώρα της Τουρκίας.

Το ζητούμενο είναι όμως για ποιους λόγους επιθυμούμε να είμαστε παρόντες και ποια θα είναι τα οφέλη για τη χώρα μας.

Θα σταθώ στο άρθρο 6 της Συμφωνίας των τομέων συνεργασίας της χώρας μας με τον εν λόγω Οργανισμό. Κάνει λόγο περί ενίσχυσης των σχέσεων φιλίας και αμοιβαίας υποστήριξης. Πρόκειται για μια πολύ γενικόλογη αναφορά, ούτε μια αναφορά στην όποια παρουσία της ελληνικής ομογένειας στην περιοχή, ούτε μια αναφορά στην ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων των δύο μερών, ούτε μια αναφορά στον τομέα των επενδύσεων.

Απ’ ό,τι βλέπω όμως γίνεται αναφορά στις συνέπειες της δήθεν ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας οι οποίες αποτελούν «λύση-ασπιρίνη» στο πρόβλημα της ενεργειακής ζήτησης και βεβαίως τα δικαιώματα των ατόμων του LGBTQ+.

Όσον αφορά το θέμα της κάλυψης των δαπανών για τα έξοδα μετακίνησης για τη διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίων ουδεμία σαφής πρόβλεψη γίνεται. Εύχομαι, παρόλα αυτά, η συμμετοχή μας να μην αποτελέσει πεδίο δόξης λαμπρό για ταξιδάκια στο εξωτερικό και για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Παρ’ όλες όμως τις ανησυχίες μας τασσόμεθα υπέρ και υπερψηφίζουμε.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να θέσω δύο ζητήματα στην κυρία Υφυπουργό, το θέμα του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού, όπου η χώρα μας έχει παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη εφαρμογή του, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχαμε πράξει από το 2021. Συγκεκριμένα μέσω αυτής διαδικασίας θα πρέπει να γίνει καταγραφή νησιών, νησίδων και βραχονησίδων, οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, η οποία αποσκοπεί στην οργάνωση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων σε θαλάσσιες περιοχές κατά τέτοιον τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται διάφοροι οικολογικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί στόχοι. Θα ήθελα να μας δοθεί μια απάντηση από την κυρία Υφυπουργό, για ποιο λόγο έχουμε χρονοτριβήσει και αναγκάστηκε η Ευρώπη να μας παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

(Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ)

Επίσης θα ήθελα μια αναφορά στο θέμα της ανακηρύξεως ΑΟΖ εκ μέρους της Λιβύης. Πράγματι και χαιρόμαστε γι’ αυτό, υπήρξε καταγγελία αυτής της πράξεως στον ΟΗΕ από τη χώρα μας, από εκεί και πέρα, όμως, φρονώ  ότι πρέπει να προβούμε σε μια πιο επιθετική πολιτική. Θα πρέπει να χαράξουμε επιτέλους γραμμές βάσης, θα πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα δώδεκα ναυτικά μίλια και μετά να ανακηρύξουμε ΑΟΖ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα των Σπαρτιατών)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Κωνσταντίνος Τασούλας): Θα μου επιτρέψετε, κύριε Αποστολάκη, μια μικρή ανακοίνωση προς το Σώμα και αμέσως μετά θα συνεχίσουμε τη ροή της συζήτησης για το νομοσχέδιο.

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο Βουλευτής κ. Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, με την από 25 Ιανουαρίου του 2024  -πριν από λίγο-  επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, μας γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Σπαρτιάτες.

Η επιστολή του συναδέλφου που μου επεδόθη πριν λίγα λεπτά έχει ως εξής και εν συνεχεία θα κατατεθεί και στα Πρακτικά.

«Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς,  Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών.

Δήλωση ανεξαρτητοποιήσεως από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος Σπαρτιάτες προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διά της παρούσης μου αιτήσεως,  βούλομαι όπως σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου εκ του κόμματος «Σπαρτιάτες». Σεβόμενος την τιμή, την οποία μου έκαναν οι ψηφοφόροι μου, δεδομένου ότι πρόκειται για ατομικές ψήφους προτιμήσεως προς το πρόσωπό μου, φρονώ ότι οφείλω να αιτιολογήσω ειδικά και εμπεριστατωμένα, την ενεστώσα ανεξαρτητοποίησή μου, κινούμενος σε δύο θεμελιώδεις πυλώνες:

Πρώτον, ο Πρόεδρος του Κόμματος στον οποίο, ατυχώς, συμμετείχα τυγχάνει προδήλως υποδεέστερος των αντικειμενικών πολιτικών περιστάσεων, αφού δεν ενδοιάζει να ψευδολογεί κατ’ εξακολούθησιν και να κατασυκοφαντεί ιταμώς παν πρόσωπο, το οποίο φαντασιώνεται ανεδαφικά ότι αποτελεί κατ’ αυτόν «εσωκομματικό» εχθρό του.

Στις ανωτέρω καταδήλως έκνομες πράξεις και ανυπερθέτως ιδιαζότως ειδεχθείς δόλιες ενέργειες, προβαίνει ακόμη και ενώπιον των ανώτατων Δικαστικών Αρχών.

Δεύτερον, η ηθική, η αξιακή μου υπόσταση και το δικηγορικό λειτούργημα, μου υπαγορεύουν αμελλητί και άνευ ετέρου τινός, την άμεση απομάκρυνσή μου από οτιδήποτε ενάντιο προς τα δημοκρατικά συνταγματικά πρότυπα και την ισχύουσα έννομη τάξη, ως τοιαύτη ισχύει μακράν από οιονδήποτε βέβηλο επίδοξο καταλύτη  της.

Κατόπιν, λοιπόν, των ανωτέρω σας γνωστοποιώ μετ’ αδιστάκτου βεβαιότητος την ανεξαρτητοποίησή μου και σας εγγυώμαι προσωπικώς, σεβόμενός σας σε ατομικό αλλά και θεσμικό επίπεδο, ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω συνεπής ενώπιον πάσας αρμόδιας αρχής και παντός αρμοδίου οργάνου, προκειμένου να καταστήσω σαφές και γνωστό ότι τυγχάνω απολύτως σύννομος, συνεπής και ηθικός σε κάθε έκφανση και πτυχή της πολυσχιδούς κοινοβουλευτικής δραστηριοποίησεώς μου, τόσο ως Βουλευτής αλλά και ως εν ενεργεία δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και του Συμβουλίου Επικρατείας, ήτοι θεματοφύλακας των δημοκρατικών θεσμών και άγρυπνος φρουρός των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Τέλος, σας γνωστοποιώ ότι θα διατηρήσω τη βουλευτική μου ιδιότητα και θα συνεχίσω απρόσκοπτα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, όντας ανεξάρτητος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τιμώντας τοιουτοτρόπως την ετυμηγορία του ελληνικού λαού με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ήθος, ελευθερία και αίσθημα ευθύνης.

Διατελώ  εντούτοις μετά πλειστάκις τιμής,

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Βουλευτής Β1 Περιφέρειας».

Η επιστολή αυτή κατατίθεται στα Πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης και από τη στιγμή αυτής της ανακοίνωσης, δηλαδή, έχουμε έναν νέο ανεξάρτητο Βουλευτή.

(Στο σημείο αυτό καταχωρίζεται στα Πρακτικά η προαναφερθείσα επιστολή, η οποία έχει ως εξής:

 

 

 

 

 


 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Κωνσταντίνος Τασούλας): Παρακαλώ να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση και παρακαλείται ο κ. Αποστολάκης να ανέλθει στο Βήμα και την αγόρευσή του.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, φέρατε προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο: «Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο σύστημα ενσωμάτωσης Κεντρικής Αμερικής». Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 28 παράγραφος 1 του Συντάγματος, καλούμαστε να το επικυρώσουμε ώστε να καταστεί νόμος του κράτους. Η Συμφωνία υπεγράφη στις 24 Φεβρουαρίου του 2023 μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας μας και του Γενικού Γραμματέα του SICA.

(Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ)

Ακούσαμε και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κάποιες ενστάσεις από κάποιο από τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Εμείς, όμως, θεωρούμε ότι τέτοιου είδους συμφωνίες στρέφουν τη χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση και συνεπώς είμαστε θετικοί και στην προκειμένη περίπτωση. Θα τοποθετηθούμε, λοιπόν, υπέρ καθότι τέτοιας φύσεως συμφωνίες ενισχύουν τη θέση της χώρας μας ως προς τις διεθνείς της σχέσεις.

Παρότι, λοιπόν, με τα κράτη της Κεντρικής Αμερικής κάθε άλλο παρά φυσική γειτνίαση έχουμε, θεωρώ ότι μπορούν να υπάρξουν πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή μας στο σύστημα ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής. Βέβαια τα οφέλη αυτά έχουν κατά βάση μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, παρ’ όλα αυτά λόγω του γεγονότος ότι είμαστε μια μικρή χώρα, θεωρούμε ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Κάθε κίνηση που ενισχύει την άσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής, που προάγει την εξωστρέφεια της χώρας, που δημιουργεί στενότερες επαφές με κράτη που ίσως δεν θα είχαμε άλλη ευκαιρία να προσεγγίσουμε, να γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε με αυτά δεσμούς φιλίας και συνεργασίας και που ενδεχομένως εάν αυτό είναι προς το συμφέρον της χώρας, να κινηθούμε και με κοινές δυνάμεις σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή μας σε μεγαλύτερου μεγέθους διεθνούς οργανισμούς με πρώτο και κύριο τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών.

 Υπενθυμίζω ότι στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχουμε θέσει νέα υποψηφιότητα ως μη μόνιμο μέλος για την περίοδο 2025-2026, η οποία και θα αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση εντός του 2024. Η Συμφωνία, λοιπόν, αυτή και η κύρωση αυτής της Συμφωνίας, είναι επιβοηθητική και θετική σε αυτή την κατεύθυνση.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια συμμετοχή η οποία θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση του διπλωματικού ρόλου της χώρας μας και θα δημιουργήσει συνδέσμους με κράτη στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Αμερικής. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αποβεί αμοιβαία επωφελής τόσο για την Ελλάδα όσο και για τα κράτη-μέλη της SICA, παρέχοντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ μας, σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι η προστασία ευάλωτων ομάδων, η κοινωνική ενσωμάτωση, η κλιματική αλλαγή και η βιώσιμη ανάπτυξη, ιδίως σε θέματα επίκαιρου ενδιαφέροντος, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η παροχή ειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης, κρίνεται απαραίτητη.

 Δεν πρέπει δε να ξεχνάμε, ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα βαθιά δημοκρατική και διαχρονικά υπέρμαχος των αξιών του ανθρωπισμού και του διεθνούς δικαίου, τις οποίες και οφείλει να προάγει μέσω τέτοιων σχημάτων περιφερειακής συνεργασίας. Στα θετικά της εν λόγω συμμετοχής πρέπει να σημειωθεί και η δυνατότητα προώθησης θεμάτων που αφορούν στην ελληνική ομογένεια που ζει στις χώρες αυτές. Μπορεί να μην μετρά τα μεγέθη της ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην Αυστραλία, όμως, είναι αρκετά ενεργή και σε ζητήματα πολιτιστικά και σε πολλούς τομείς του επιχειρείν. Με τον Παναμά φυσικά και θα πρέπει να προάγουμε τις σχέσεις μας σε ό,τι αφορά και σε όλα τα φόρα, δεδομένης και της σπουδαιότητας που διαδραματίζει η χώρα αυτή για την ελληνική ναυτιλία που στηρίζουμε και θα πρέπει να συνεχίζουμε να στηρίζουμε, με όλα τα διπλωματικά μέσα που διαθέτουμε.

 

Με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη γειτονιά μας να έχουν δυναμιτίσει τις ισορροπίες, με τις διαρκώς αυξανόμενες ένοπλες συγκρούσεις που εγκυμονούν κινδύνους ευρύτερης διασποράς και εμπλοκής, κάθε κίνηση και κάθε συμφωνία που προάγει τον διάλογο, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των κρατών θα πρέπει να τυγχάνει υποστήριξης.

Θα ήθελα τώρα να αναφερθώ σε δύο θέματα. Το ένα είναι η αποδέσμευση από την Αμερικανική Κυβέρνηση, από το Κογκρέσο της προμήθειας των F-16 στην Τουρκία. Είναι ένα θέμα το οποίο επηρεάζει τις σχέσεις μας και την ασφάλεια της χώρας και θα θέλαμε να ακούσουμε κάτι από την κυρία Υπουργό.

Επίσης, δεδομένης της σοβαρότητας ενός ζητήματος που τρέχει και έχουμε δει στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, θέλω να κάνω μια αναφορά στο φαινόμενο των παραιτήσεων στελεχών από το Πολεμικό Ναυτικό. Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για το ζήτημα, καθώς και για τη δέσμη μέτρων που προγραμματίζεται να λάβει το Υπουργείο προς την ενίσχυση των στελεχών. Όλα αυτά έχουν σίγουρα θετικό πρόσημο και τα επικροτούμε, καθώς είναι προς όφελος των στελεχών και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτό που πάντα υποστηρίζω και θα συνεχίζω να το κάνω και από το Βήμα της Βουλής είναι ότι οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το ισχυρότερο όπλο που διαθέτουμε. Για να μπορέσουν όμως αυτοί οι άνθρωποι να αποδώσουν τα μέγιστα θα πρέπει να λάβουν την προσοχή που τους αρμόζει από την πολιτεία. Τα προβλήματα είναι πολλά και διαφορετικής φύσης και θα πρέπει να τύχουν άμεσης επίλυσης, καθώς αυτό που εμείς καθημερινά λαμβάνουμε ως μήνυμα είναι ότι έχουν φτάσει οι άνθρωποι στα όριά τους.

Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει το θέμα να εξεταστεί συνολικά, τόσο ως προς το ζήτημα της κατάστασης των αξιωματικών και τα θέματα σταδιοδρομίας και αξιοκρατίας όσο και ως προς το μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται μέριμνα προσωπικού και που λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Σας ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

Ολοκληρώνουμε τον κύκλο των εισηγητών, ειδικών αγορητών με τοποθέτηση του κ. Κτιστάκη από τη Νέα Δημοκρατία.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Δεν έχει υπερψηφίσει ο συνάδελφος;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Είθισται και σε όσους έχουν υπερψηφίσει -όπως και προηγούμενα και στον κ. Αποστολάκη- να δίνουμε τη δυνατότητα.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Είπατε ότι έχουν δικαίωμα ομιλίας μόνο όσοι έχουν αντίρρηση.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Όχι. Με απόφαση της Ολομέλειας δικαίωμα ομιλίας έχουν και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και βεβαίως και οι ειδικοί αγορητές των κομμάτων που υπερψήφισαν. Αυτό έχουμε πει.  Αμέσως μετά, αφού τελειώσουν όποιοι από τους αγορητές το επιθυμούν. Ο κ. Μάντζος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που είναι δίπλα σας, παρόλο που ήσασταν υπέρ τοποθετήθηκε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ: Επιφυλαχθήκαμε γι’ αυτόν τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Είχε επιφυλαχθεί.

Ακούστε. Είθισται, ακόμα και αυτοί που υπερψηφίζουν στην Επιτροπή να τους δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουν. Αυτό είναι με απόφαση της Ολομέλειας. Ολοκληρώνουμε τώρα με τον Κτιστάκη και αμέσως μετά θα μιλήσουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Θα ξεκινήσουμε με εσάς, κύριε Κατρίνη.

Παρακαλώ, κύριε Κτιστάκη, έχετε τον λόγο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

 Κυρία Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, επιτρέψτε μου δύο, τρεις επισημάνσεις. Ο κύριος Υπουργός ανέπτυξε για ποιον λόγο έχει αξία και σημασία αυτός ο περιφερειακός Οργανισμός. Θέλω να εστιάσω σε δύο, τρία ζητήματα που τέθηκαν και στην Επιτροπή και ενώπιόν σας σήμερα.

Πρώτον, το θέμα των οικονομικών που τέθηκε μετ’ επιτάσεως από την Ελληνική Λύση. Είναι ξεκάθαρο στο άρθρο 8 της υπό κύρωση Συμφωνίας ότι η χώρα μας δεν αναλαμβάνει απολύτως καμία οικονομική υποχρέωση. Το λέει ρητά και κατηγορηματικά. Στο άρθρο 6 προβλέπεται κατ’ επιλογήν της Ελλάδας να μπορέσει να χρησιμοποιήσει μια οικονομική χορηγία, εφόσον η ίδια το κρίνει σκόπιμο ως μέθοδο εργασίας.

Επίσης, όσον αφορά τον ρόλο του παρατηρητή -αν και αναφέρθηκε λίγο και ο κύριος Υπουργός στην αρχή- νομίζω ότι είναι απόλυτα περιχαρακωμένος και είναι και λίγο εύλογο -θα έλεγα εγώ- σε έναν τέτοιο περιφερειακό Οργανισμό και πολύ μακριά από εμάς να έχουμε κάποιον πιο δυνατό και πιο ουσιαστικό ρόλο υπό την έννοια της συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και δύο επιχειρήματα που τέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή για την υπερψήφιση της υπό κύρωση Συμφωνίας. Το ένα είναι από την κυρία Υπουργό -που παρίσταται κιόλας- η οποία αναφέρθηκε στην αδυναμία να έχουμε παντού πρεσβείες και η συγκεκριμένη Συμφωνία συνιστά έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες τρόπους να έχουμε πολιτική επαφή με αυτά τα κράτη-μέλη και με αυτές τις περιφέρειες γενικότερα.

 Το έτερο επιχείρημα θα το αντλήσω από τον ειδικό αγορητή της Πλεύσης Ελευθερίας τον κ. Καζαμία, αλλά και την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, την κυρία Κωνσταντοπούλου. Αμφότεροι στην Επιτροπή θεώρησαν ότι θα ψηφίσουν –σήμερα ήταν παρών ο κ. Καζαμίας- την υπό κύρωση Συμφωνία, δεδομένου ότι δεν έχουν κάτι επιζήμιο ή κάτι επιλήψιμο, αν λέω σωστά τις δύο λέξεις που χρησιμοποίησαν.

Συνεπώς, θεωρώ ότι έστω και γι’ αυτά τα επιχειρήματα -επί της ουσίας, δηλαδή- πρέπει να υπερψηφιστεί η υπό κύρωση Συμφωνία.

Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε. Από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους έχει ζητήσει τον λόγο κ. Κατρίνης. Ορίστε, κύριε συνάδελφε, έχετε τον λόγο.

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ο εισηγητής μας κ. Μάντζος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπερψηφίζουμε τη Συμφωνία, κυρίως όμως εξήγησε και το πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο εντάσσουμε αυτή τη στάση μας. Και το λέμε γιατί πρέπει να καταστεί σαφές και ευκρινές ότι κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει, είτε για αμυντικές συμφωνίες και δαπάνες, είτε για πρωτόκολλα συνεργασίας, είτε για διεθνείς συμφωνίες της χώρας, αυτό ούτε ισοδυναμεί ούτε πρέπει να εκλαμβάνεται ως λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση και γίνεται στον βαθμό που το Κίνημά μας θεωρεί ότι εξυπηρετούν τις ανάγκες της χώρας.

Εγώ θέλω, κυρία Υπουργέ -εφόσον είστε εσείς εδώ, βεβαίως, παρούσα ίσως και η πλέον αρμόδια- και με αφορμή τα όσα είπαν και οι συνάδελφοι και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες το βράδυ, αλλά επιβεβαιώνονται σήμερα και από έγκυρες αμερικανικές ειδησεογραφικές πηγές ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν έστειλε επιστολή στο Κογκρέσο για την έγκριση πώλησης πολεμικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, να απευθύνω κάποια ερωτήματα και πιθανόν να μας δώσετε και εσείς κάποιες διευκρινίσεις.

Θυμάται μήπως κάποιος την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Κογκρέσο τον Μάϊο του 2022 όταν τον κάλεσαν να λάβει –ορθώς- υπόψιν την επιθετικότητα της Τουρκίας, τις επιλεκτικές σχέσεις με τη Ρωσία, πριν προχωρήσει στην απόφαση για πώληση πολεμικού υλικού; Θυμάται κάποιος τις διαβεβαιώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού σε τηλεοπτική συνέντευξη τον Ιούλιο του 2023, μετά τις εκλογές, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν αλλάξει θέση για το θέμα της πώλησης των F-16 στην Τουρκία; Τα θυμάται κάποιος αυτά άραγε; Γιατί είναι σαφές ότι η θέση έχει αλλάξει και αυτό είναι ένα στοιχείο που μας προβληματίζει και θα θέλαμε να έχουμε και μία επίσημη τοποθέτηση από την Κυβέρνηση, πώς κρίνει αυτή την εξέλιξη.

Γιατί η Τουρκία που δεν συμμετέχει στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας, που απειλεί ευθέως μία άλλη χώρα του ΝΑΤΟ όπως είναι η Ελλάδα, η Τουρκία που έχει εισβάλει και κατέχει παρανόμως έδαφος ενός ανεξάρτητου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως είναι η Κύπρος –ό,τι, δηλαδή, κάνει η Ρωσία με την Ουκρανία- δυστυχώς φαίνεται να επιβραβεύεται και δεν μπορούμε εμείς αυτό να το χαρακτηρίσουμε και θρίαμβο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Για να τελειώνουμε, να είναι σαφές ότι από το ΠΑΣΟΚ εξουσιοδότηση και λευκή επιταγή για να χειρίζεται, όπως χειρίζεται τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Κυβέρνηση, δεν έχει.

Μυστική διπλωματία. Ασάφεια σε ό,τι αφορά το εύρος των ελληνοτουρκικών διαφορών που είναι μόνο μία: Οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και αποκλειστικής οικονομικής ζώνης. «Λαγοί» που έχουν βγει και θεωρούν και χαρακτηρίζουν παρωχημένη τη Συνθήκη της Λοζάνης, φοβάμαι ότι δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό.

Άρα, εμείς δηλώνουμε ανήσυχοι. Σας ρωτάμε ευθέως, να μας πείτε, πώς αντιδρά η ελληνική Κυβέρνηση, πώς θα συνεχιστεί ο επιθυμητός διάλογος με τη γείτονα χώρα και ποιες πρέπει να είναι και οι επόμενες κινήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τις πάγιες ελληνικές θέσεις και θα διευκρινίσουν με σαφήνεια τα όρια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Σας ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχουν την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα το δελτίο επίκαιρων ερωτήσεων της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου 2024, το οποίο έχει ως εξής:

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 §  2 ΚτΒ)

1. Η με αριθμό 605/22-1-2024 επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Χαλκιδικής της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Κυριακής Μάλαμα προς την Υπουργό Πολιτισμού με θέμα: «Τι θέση έχει το Υπουργείο Πολιτισμού για τον «γεωγραφικό αποκλεισμό» στον οπτικοακουστικό κλάδο».

2. Η με αριθμό 592/18-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Χίου της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Σταύρου Μιχαηλίδη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Έγκριση χορήγησης πρόσθετης καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: «Επέκταση - βελτίωση πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» και συναφή έργα», αναδόχου «ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.».

3. Η με αριθμό 604/22-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα: «Για τους εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ».

4. Η με αριθμό 588/16-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Έβρου της Κ.Ο. «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» κ. Παράσχου Παπαδάκη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «Αντισταθμιστικά οφέλη από την κατασκευή του έργου FSRU στην θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης».

5. Η με αριθμό 594/19-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Μιχαήλ Γαυγιωτάκη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Ανακατάληψη του κτηρίου "Ευαγγελισμός" στο Ηράκλειο Κρήτης και άμεση εκκένωση από τα αντιεξουσιαστικά στοιχεία».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 §  2 ΚτΒ)

1. Η με αριθμό 608/22-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Χαράλαμπου Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Η EASA προειδοποιεί για ζητήματα ασφαλείας αεροδρομίων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. περί άλλα τυρβάζει και μετά θα φταίει ο πιλότος».

2. Η με αριθμό 593/18-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Εμμανουήλ Χριστοδουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Σημαντική χρονική μετάθεση της επέκτασης του προαστιακού προς Ραφήνα και Λαύριο».

3. Η με αριθμό 611/22-1-2024 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Επικινδυνότητα της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου για την οδική ασφάλεια και τη μετακίνηση οχημάτων».

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 § 5 ΚτΒ)

1. Η με αριθμό 1928/23-11-2023 ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Χαράλαμπου Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Η σημασία πλήρους ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου με γνώμονα την ασφάλεια».

2. Η με αριθμό 452/28-8-2023 ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Φραγκίσκου Παρασύρη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «Εξέλιξη διαγωνισμού για την απόκτηση αδειών κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών στην Κρήτη και την Πελοπόννησο».

3. Η με αριθμό 1919/22-11-2023 ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Φραγκίσκου Παρασύρη προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα: «Επίδομα Ανεργείας για τους εποχικά εργαζόμενους στα Ξενοδοχεία».

Ολοκληρώνεται η συζήτηση της κύρωσης συμφωνίας με την τοποθέτηση της Υφυπουργού Εξωτερικών, της κ. Παπαδοπούλου.

Παρακαλώ, κυρία Υπουργέ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Υφυπουργός Εξωτερικών): Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα σχόλια.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη συμφωνία που είναι υπό κύρωση, σήμερα οι κοινωνίες σε όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις, οι οποίες υπερβαίνουν ακόμα και το κρατικό επίπεδο. Είναι σε επίπεδο και κρατών και κοινωνιών. Αυτές οι κοινές προκλήσεις απαιτούν κοινές λύσεις, διότι δεν μπορούν να περιοριστούν οι επιπτώσεις σε μια χώρα ή σε έναν γεωγραφικό χώρο, παραδείγματος χάρη η κλιματική αλλαγή, η κυβερνοασφάλεια, η διαχείριση τεχνητής νοημοσύνης και πλείστα άλλα θέματα τα οποία όλοι γνωρίζουμε. Άρα, είναι πάρα πολύ σημαντική και η ανταλλαγή απόψεων, αλλά και η συνέργεια μεταξύ των κρατών, των κοινωνιών και των περιφερειών του κόσμου.

Άλλωστε η εξωτερική πολιτική, όπως διαμορφώνεται, δεν είναι μόνο θέμα υπουργείων εξωτερικών, ούτε μόνο θέμα κρατικό. Αφορά και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβάνει τον τύπο, σίγουρα τα κοινοβούλια των διαφόρων κρατών του κόσμου, όλα τα επίπεδα στα οποία ο σύγχρονος κόσμος και διαβουλεύεται και ανταλλάσσει απόψεις και καταλήγει σε ορισμένα συμπεράσματα και τα οποία πολλές φορές μέσα από την κοινωνία επιβάλλονται στις ίδιες τις κυβερνήσεις.

Στον συγκεκριμένο οργανισμό η Ελλάδα μπορεί να είναι μόνο παρατηρητής, γιατί είναι περιφερειακός, εκπροσωπεί μια περιφέρεια στην οποία η Ελλάδα δεν ανήκει γεωγραφικά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης υπερδύναμης, δεδομένου ότι ως παρατηρητής είναι και μια άλλη υπερδύναμη, όπως η Κίνα και βέβαια η Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία ανήκουμε και εμείς.

Η συμμετοχή μας ως παρατηρητή στον συγκεκριμένο οργανισμό -που δεν έχει οικονομικές επιβαρύνσεις, οικονομικές δεσμεύσεις για την Ελλάδα- εξυπηρετεί ακριβώς αυτόν τον λόγο, να μπορέσει η χώρα μας να είναι σε επαφή, να ενημερώνει και να ενημερώνεται και να αλληλεπιδρά με χώρες οι οποίες είναι και μακριά μας γεωγραφικά μας -άρα μας ξέρουν λίγο λιγότερο- και στις οποίες δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε παντού πρεσβείες.

Για πάρα πολλά χρόνια η μόνη μας πρεσβεία στην περιοχή ήταν η Κούβα στην Αβάνα. Τώρα, πριν από λίγους μήνες άνοιξε και η πρεσβεία στον Παναμά. Όσο και αν φαίνεται μακρινή περιοχή, έχουμε συμφέροντα. Έχουμε την ομογένεια, η οποία μικρότερη σε αριθμό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερη σε δυναμισμό και επιρροή και η Ελλάδα ως ναυτιλιακή δύναμη έχει και τα θέματα ναυτιλίας, που σημαίνει εμπορικά ελληνικά συμφέροντα και οικονομικά συμφέροντα.

Επιπλέον, η Ελλάδα στο πλαίσιο μιας εξωστρεφούς εξωτερικής πολιτικής θέλει να συμμετέχει και να εκλέγεται σε όλα τα όργανα των Ηνωμένων Εθνών, περιλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του οποίο είμαστε υποψήφιοι. Άρα, χρειαζόμαστε την ψήφο, την κατανόηση και τη στήριξη των κρατών αυτών, πολύ περισσότερο όταν στους οργανισμούς και στα όργανα στα οποία θέλουμε να περνάμε πράγματα και να περνάμε θέσεις που δεν μπορούμε να τις περάσουμε μόνοι μας -κανένας δεν μπορεί να τις περάσει μόνος του-, χρειαζόμαστε και συνεννόηση και βοήθεια και υποστήριξη. Άρα, στο πλαίσιο αυτό η συμφωνία αυτή προσφέρει στη χώρα, δεν αφαιρεί.

Όλα τα άλλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής τα οποία είναι πολύ σημαντικά και το θέμα για την ενημέρωση για τα αποτέλεσμα του ΣΕΥ, στο οποίο ήταν ο κ. Γεραπετρίτης, θα τα μεταφέρω στον κύριο Υπουργό και είμαι βέβαιη ότι θα μπορέσει να σας ενημερώσει.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο εντελώς τυπικό. Η επιστολή αυτή που εστάλη στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν είναι το «notification» που στέλνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να προχωρήσει μια εξαγωγή οπλισμού σε μια τρίτη χώρα. Είναι μια επιστολή δήλωσης πολιτικής πρόθεσης.

Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κηρύσσεται περαιωμένη η συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής (SICA)».

Προχωρούμε στην ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου και η ψήφισή τους θα γίνει χωριστά.

Η ψήφιση περιλαμβάνει την αρχή, ένα άρθρο, το ακροτελεύτιο άρθρο και το σύνολο του νομοσχεδίου.

Παρακαλώ να ανοίξει το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

(ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)


 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία της Βουλής, αφού προηγουμένως συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εργαστήρι Δημοκρατίας» που οργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής, είκοσι τρεις μαθητές και μαθήτριες και δύο εκπαιδευτικοί συνοδοί τους από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Η Βουλή τους καλωσορίζει.

(Χειροκροτήματα απ’ όλες τις πτέρυγες της Βουλής)


 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εφόσον έχετε ολοκληρώσει την ψηφοφορία, παρακαλώ να κλείσει το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ)


 

(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Οι θέσεις των κομμάτων, όπως αποτυπώθηκαν κατά την ψήφιση με το ηλεκτρονικό σύστημα, καταχωρίζονται στα Πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης και έχουν ως εξής:

Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής (SICA)

Επί της αρχής     ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ν.Δ.: ΝΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ-Κ.Α.: ΝΑΙ

Κ.Κ.Ε.: OXI

ΕΛΛΗΝ. ΛΥΣΗ: OXI

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: ΝΑΙ

Ν. ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΝΑΙ

ΝΙΚΗ: ΠΡΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛ.: ΠΡΝ

Άρθρο πρώτο     ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ν.Δ.: ΝΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ-Κ.Α.: ΝΑΙ

Κ.Κ.Ε.: OXI

ΕΛΛΗΝ. ΛΥΣΗ: OXI

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: ΝΑΙ

Ν. ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΝΑΙ

ΝΙΚΗ: ΠΡΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛ.: ΠΡΝ

Ακροτελεύτιο άρθρο      ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ν.Δ.: ΝΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ-Κ.Α.: ΝΑΙ

Κ.Κ.Ε.: OXI

ΕΛΛΗΝ. ΛΥΣΗ: OXI

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: ΝΑΙ

Ν. ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΝΑΙ

ΝΙΚΗ: ΠΡΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛ.: ΠΡΝ

Επί του συνόλου     ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ν.Δ.: ΝΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ-Κ.Α.: ΝΑΙ

Κ.Κ.Ε.: OXI

ΕΛΛΗΝ. ΛΥΣΗ: OXI

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: ΝΑΙ

Ν. ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΝΑΙ

ΝΙΚΗ: ΠΡΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛ.: ΠΡΝ

 


 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Συνεπώς, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας με το ηλεκτρονικό σύστημα, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής (SICA)» έγινε δεκτό επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία και έχει ως εξής:

(Να καταχωριστεί το κείμενο του νομοσχεδίου)


 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διακόπτουμε για τις 12.00΄ για τη συζήτηση των αιτήσεων άρσεων ασυλίας.

Ευχαριστώ.

(ΔΙΑΚΟΠΗ)

(ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στην

ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών: Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και το άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας των Βουλευτών κ. Παναγή Καππάτου, δυο δικογραφίες, και κ. Γεωργίου Γαβρήλου, Ανδρέα Πουλά, Περικλή Μαντά και κ. Μαρίας-Ελένης Σούκουλη.

Από την αρμόδια ειδική μόνιμη επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ανακοινώθηκε η έκθεση την 11η Ιανουαρίου 2024 σύμφωνα με την οποία τα μέλη της επιτροπής πρότειναν ομόφωνα την άρση της ασυλίας του κ. Παναγή Καππάτου επί των δύο υποθέσεων που τον αφορούν.

Από την αρμόδια ειδική μόνιμη επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ανακοινώθηκε η έκθεση την 17η Ιανουαρίου 2024 σύμφωνα με την οποία τα μέλη της επιτροπής πρότειναν ομόφωνα την άρση ασυλίας των κ.κ. Γεωργίου Γαβρήλου, Ανδρέα Πουλά, Περικλή Μαντά και της κ. Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη-Βιλιάλη.

Οφείλω εδώ να σημειώσω ότι όλοι οι αναφερόμενοι συνάδελφοι ζήτησαν οι ίδιοι από την επιτροπή δεοντολογίας της άρσης της ασυλίας τους.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 83 παράγραφος 7 του Κανονισμού της Βουλής η Βουλή αποφασίζει με ανάταση του χεριού ή έγερση επί της αιτήσεως της εισαγγελικής αρχής κατά τη διαδικασία του άρθρου 108 παράγραφος 1 εδάφιο δεύτερο. Ο λόγος δίνεται πάντα εφόσον ζητηθεί στον Βουλευτή στον οποίο αφορά η αίτηση και στους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων ή στους αναπληρωτές τους.

Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της 7ης Μαρτίου 2018 για τη διαδικασία αυτή έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα ηλεκτρονικής ονομαστικής ψηφοφορίας.

Σας υπενθυμίζω, επίσης, ότι η ψήφος σας αφορά το αίτημα του εισαγγελέα. Δηλαδή, όσοι επιθυμούν ψηφίζουν «υπέρ» ή «κατά» της άρσης ασυλίας. Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να ψηφίσει «παρών». Αφού, λοιπόν, ολοκληρωθεί η συζήτηση επί των περιπτώσεων της σημερινής ειδικής ημερήσιας διάταξης θα προχωρήσουμε σε ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπως σας προανέφερα.

Η πρώτη υπόθεση αφορά τον συνάδελφο κ. Παναγή Καππάτο. Επί της πρώτης αιτήσεως υπάρχει συνάδελφος που ζητά τον λόγο κατά το άρθρο 108 του Κανονισμού;

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ: Θα ήθελα τον λόγο, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Παρακαλώ, κύριε συνάδελφε. Έχετε τον λόγο.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πρόκειται για δύο μηνύσεις που μου έκαναν δύο δημοσιογράφοι: ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης. Είναι σαν αντίθετες μηνύσεις μιας δικής μου προηγούμενης μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου. Ήταν ένα περιστατικό που συνέβη τη Μεγάλη Τετάρτη στο Αργοστόλι από έναν συμπολίτη ο οποίος κινήθηκε απέναντι μου με πτύελο. Με έφτυσε. Ήταν μαζί μου και δύο δημοσιογράφοι, φίλοι. Έγινε αυτό το περιστατικό και μετά από μία ώρα, πρέπει να ξέρετε, ότι αυτό το περιστατικό περιγράφηκε από τους δύο δημοσιογράφους σαν μια κίνηση πολιτών από πολυπληθές κόσμο εναντίον μου σαν διαμαρτυρία.

Επειδή, λοιπόν, ήταν προεκλογικός ο χρόνος και με έπληττε αυτό το ψευδές δημοσίευμα, ότι δηλαδή, το ένα άτομο το έκαναν πλήθος διαμαρτυρόμενων εναντίον μου και μάλιστα αναφέρουν ότι ένας συμβολικά με έφτυσε -συγχωρέστε μου την έκφραση-…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Συγνώμη, κύριε Καππάτο.

Κύριοι συνάδελφοι, σε κάποιους συναδέλφους σας πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να ακουστούν. Είναι μια σημαντική μέρα για αυτούς και πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ακουστούν. Έχουμε ζήτημα άρσης ασυλίας. Παρακαλώ τη σιωπή όλων σας.

Παρακαλώ, κύριε Καππάτο.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Ήταν τελείως ψευδές το δημοσίευμα από τους δύο δημοσιογράφους. Τρία χρόνια πριν συνέχεια που έγραφαν για μένα δεν έδινα σημασία. Δεν μπορείς να δίνεις σημασία σε όλα τα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Θα ήμασταν όλη μέρα στα δικαστήρια. Επειδή όμως ήταν προεκλογικός ο χρόνος και θα έπληττε την υποψηφιότητά μου -και αυτός ήταν σκοπός καθώς μετά από ένα μήνα, αν θυμάστε, είχαμε εθνικές εκλογές- προχώρησα για πρώτη φορά σε έγκληση αυτουργού του δράστη και εναντίον των δυο δημοσιογράφων. Αυτοί θεώρησαν ως αντίκρουση της μηνύσεως, την οποία υπέβαλα εναντίον τους, σαν υπερασπιστική τους γραμμή να υποβάλλουν έγκληση μήνυση εναντίον μου για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι επειδή εγώ θέλω να επιδιώξω την καταδίκη αυτών που έχω μηνύσει και για να έχουμε ίσα όπλα, δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από τη βουλευτική ασυλία, αν και είναι πολιτική η δίωξη αυτή που ασκήθηκε εναντίον μου. Δεν είναι κάτι εξωκοινοβουλευτικό. Ήταν πολιτική δίωξη. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν ίσα όπλα, ίσα όπλα σε όλες τις πλευρές, για να μπορώ να πάω στη δικαστική δικαιοσύνη με ψηλά το κεφάλι και να ζητήσω τη δική μου δικαίωση. Γι’ αυτό παρακαλώ να αρθεί η ασυλία μου και να ψηφίσετε θετικά.

Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

Εγώ, για το τυπικό και ακριβώς επειδή είναι δύο υποθέσεις από το ίδιο περιστατικό, πρέπει να ανακοινώσω ότι η δεύτερη υπόθεση την οποία θα δουν οι συνάδελφοι αφορά επίσης τον κ. Καππάτο. Επί της δεύτερης αυτής αιτήσεως υπάρχει συνάδελφος που ζητά τον λόγο κατά το άρθρο 108 του Κανονισμού; Δεν υπάρχει συνάδελφος.

Κύριε Καππάτο, έχετε να συμπληρώσετε κάτι;

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ: Όχι, κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ. Ισχύουν τα ίδια.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ωραία.

Η τρίτη υπόθεση αφορά στους συναδέλφους κ.κ. Γεώργιο Γαβρήλο,  Ανδρέα Πουλά, Περικλή Μαντά και την κυρία Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Σούκουλη-Βιλιάλη.  Επί της τρίτης αιτήσεως υπάρχει συνάδελφος που ζητά τον λόγο κατά το άρθρο 108 του κανονισμού;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ: Μάλιστα, κύριε Πρόεδρε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Θα ήθελα τον λόγο, κύριε Πρόεδρε.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ: Κι εγώ, κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα τον λόγο.

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ) ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: Μάλιστα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ξεκινάμε με τον κ. Γαβρήλο, όπως αναφέρεται.

Παρακαλώ, κύριε συνάδελφε.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Μιλάμε για μια υπόθεση απόφασης και έγκρισης μιας άρσης απαλλοτρίωσης την περίοδο που ήμουν περιφερειακός σύμβουλος 2014 – 2019 και συμμετείχα ως μέλος της παράταξης, η οποία ήταν στη μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε το 2018 και μάλιστα με αρκετή συζήτηση και με πολιτικά ζητούμενα σε εκείνη τη συνεδρίαση, γι’ αυτό ήταν παρών και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος εισηγήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο την άρση της συγκεκριμένης απαλλοτρίωσης, την ανάκλησή της δηλαδή. Υπήρχε μια αντιδικία μεταξύ δύο ιδιωτών.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθαρά για κάποιους λόγους πολιτικούς, που είχαν να κάνουν με τη διάνοιξη του δρόμου και τη σημασία που είχε για την περιοχή ο δρόμος, η μειοψηφία στο σύνολό της είχε καταψηφίσει. Συνεπώς και εγώ είμαι σε αυτούς -γι’ αυτό έχω καταθέσει και την απόφαση- είμαι σε αυτούς που έχουν καταψηφίσει την άρση της απαλλοτρίωσης. Μάλιστα, επειδή έλειπαν και κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, πάρθηκε με οριακή πλειοψηφία αυτή η απόφαση και μάλιστα κατόπιν εισηγήσεως -το ξαναλέω- του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών. Και τι θέλω να πω με αυτό; Ακόμη και για τους συναδέλφους τους υπόλοιπους, που ψήφισαν υπέρ της άρσης και ενέκριναν την άρση της απόφασης δεν είχαμε δει κάτι επιλήψιμο. Το αδίκημα, με βάση την παράβαση καθήκοντος που ερχόμασταν, είναι ότι ενέκρινε η πλειοψηφία -στην οποία εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ανήκα και έχω καταψηφίσει αυτήν την απόφαση- την άρση της απαλλοτρίωσης. Παρόλα αυτά, λέω εδώ γιατί πρέπει να είμαι δίκαιος, ότι δεν είχαμε δει κάτι ποινικά επιλήψιμο και για τους συναδέλφους που είχαν υπερψηφίσει αυτήν την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Το λέω για να είμαστε ξεκάθαροι.

Εγώ ψήφισα «κατά» έχω καταθέσει και στην Επιτροπή την απόφαση, αλλά το παράδοξο είναι -για να δείτε με τι προχειρότητα και οι ανακριτικές και οι εισαγγελικές αρχές ασχολούνται με τέτοια θέματα- ότι κατ’ επανάληψη είχα δηλώσει πως έχω και την ιδιότητα του δικηγόρου. Παρόλα αυτά η Εισαγγελία εισήγαγε την υπόθεση στο Πρωτοδικείο, ενώ για τους συναδέλφους δικηγόρους ξέρουμε -το ξέρει και ο πρωτοετής φοιτητής- ότι έπρεπε να εισαχθεί στο Εφετείο. Φτάσαμε, λοιπόν, μετά από τρεις συνεδριάσεις στο Πρωτοδικείο Σπάρτης να πάμε τελικά στο Εφετείο, που έπρεπε να είναι η καθ’ ύλην αρμοδιότητα, εφόσον εγώ είχα αυτήν την ιδιότητα του δικηγόρου.

Θέλω να πω ότι η Εισαγγελέας έφερε κατηγορούμενους τους σαράντα πέντε από τους πενήντα έναν που συμμετείχαν εκείνη την ημέρα στη συνεδρίαση, χωρίς να δει ποιοι έχουν υπερψηφίσει και ποιοι έχουν καταψηφίσει. Και σας λέω ότι από την πλευρά της μειοψηφίας, που καταψήφισαν, υπήρχαν πολιτικές παρατάξεις που στηρίζονταν και από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιοι συνάδελφοι από τη Νέα Αριστερά σήμερα, που έχουν αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από άλλες παρατάξεις.

Σε κάθε περίπτωση, συνάδελφοι, εγώ ζήτησα την άρση της ασυλίας μας, παρότι θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι ελαφρά τη καρδία έρχονται τέτοιες υποθέσεις προδήλως αβάσιμες, τουλάχιστον για μας όπως αναφέρθηκα, ενώπιον και της Βουλής, αλλά κρεμιόμαστε και στα μανταλάκια. Ήδη αυτό το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα και δεν είμαστε πλέον σε θέση να μπορούμε να απολογηθούμε και ενώπιον του ελληνικού λαού και του κόσμου που μας παρακολουθεί και μας ψηφίζει. Τι να πάω να πω εγώ; Ότι έχω καταψηφίσει και η εισαγγελέας δεν το είδε, ξαναπέρασα από τον Άρειο Πάγο και ερχόμαστε τώρα ενώπιον της Βουλής να συζητήσουμε για άρση ασυλίας;

Σε κάθε περίπτωση, έχω ζητήσει να αρθεί η ασυλία μου γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε είτε είναι προδήλως αβάσιμη η όποια κατηγορία είτε όχι, πίσω από αυτήν την ασυλία και πολύ περισσότερο γιατί υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που βρίσκονται στη δική μου θέση. Δηλαδή, έχουν καταψηφίσει την εν λόγω απόφαση και είναι και αυτοί κατηγορούμενοι. Σας λέω από τους σαράντα πέντε -όσοι ήμασταν εκείνη την ημέρα- η Εισαγγελέας τι έκανε, είδε ποιοι συμμετείχαν αρχικά στη συνεδρίαση και τους έβαλε όλους κατηγορούμενους.

Συνεπώς, ζητάω την άρση κι εγώ της ασυλίας μου, παρότι μιλάμε για μια προδήλως αβάσιμη κατηγορία και υπόθεση εις βάρος μου.

(Χειροκροτήματα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία, αφού προηγουμένως ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, σαράντα τέσσερις μαθήτριες και μαθητές και δύο συνοδοί εκπαιδευτικοί από το 2ο Γυμνάσιο Μεγάρων.

Η Βουλή τούς καλωσορίζει.

(Χειροκροτήματα απ’ όλες τις πτέρυγες της Βουλής)

Το λόγο τώρα έχει ο κ. Ανδρέας Πουλάς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, συζητούμε σήμερα το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να δικαστώ στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου διότι ως περιφερειακός σύμβουλος το 2018 συμμετείχα στην υπ’ αριθμόν 114 λήψη απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αφορά στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και κατηγορούμαι μαζί με άλλα τριάντα οκτώ αιρετά μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η επίμαχη απόφαση με αριθμό 114 του Περιφερειακού Συμβουλίου ελήφθη νομίμως στη συνεδρίαση της 10ης Απριλίου του 2018, κατόπιν θετικής εισήγησης του αρμόδιου Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και της θετικής εισήγησης της τότε Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε κατόπιν μηνύσεων του κυρίου Παναγάκη κατά τριάντα εννέα αιρετών μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου με την κατηγορία ότι με πρόθεση παραβιάσαμε τα καθήκοντά μας για να προσχωρήσουμε όφελος στους ιδιοκτήτες της ιδιοκτησίας με αριθμό 106, με τους οποίους ο μηνυτής είχε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη.

Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας της δικαιοσύνης, η συγκεκριμένη μήνυση δεν θα είχε φτάσει ποτέ στο ακροατήριο. Θα είχε διαπιστωθεί από μία στοιχειώδη μελέτη των στοιχείων που προσκομίστηκαν ότι δεν πληρείται, κατά τους νομικούς, η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος. Ούτε χρηματιστήκαμε τα τριάντα εννέα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου ούτε το οποιοδήποτε όφελος είχαμε από το να αποδώσουμε σε έναν πολίτη την ιδιοκτησία του, την οποία είχε στερηθεί δυνάμει της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από το 1999.

Όπως ο νόμος ορίζει, η αρμόδια Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών εισηγήθηκε και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης συνηγόρησε υπέρ της άρσης της συγκεκριμένης απαλλοτρίωσης. Οι αιρετοί υποχρεούμαστε να λάβουμε υπόψη τις εισηγήσεις των υπηρεσιών μας, να διαμορφώσουμε ελεύθερα τη γνώμη μας και να ψηφίσουμε όπως επιτάσσει η συνείδησή μας.

Στο σημείο αυτό οφείλω να σας δηλώσω ότι στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, της 114, εγώ δεν συμμετείχα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δεν ψήφισα «υπέρ» της άρσης της επίμαχης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. Μια στοιχειώδης ανάγνωση του πρακτικού της συνεδρίασης καθιστούσε αυτό απόλυτα ξεκάθαρο.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η τακτική της συλλήβδην άσκησης ποινικής δίωξης, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ή έστω ενδείξεις για την τέλεση αδικήματος, χωρίς μελέτη νομοθετικού πλαισίου, χωρίς διερεύνηση της θετικής ή αρνητικής ψήφου των παρισταμένων, υποτιμά τη δικαιοσύνη και συνιστά, δυστυχώς, σημείο των καιρών.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δεν έχω πράξει κάτι που να παραβιάζει τη συνείδησή μου και το νόμο. Αισθάνομαι, όμως, αδικημένος και θιγμένος από τη συγκεκριμένη δικαστική ταλαιπωρία εμού, αλλά και των υπολοίπων τριάντα οκτώ συναδέλφων μου για τη μη υπαρκτή αιτία και αβάσιμη κατηγορία.

Από την πλευρά μου, σας καλώ να ψηφίσετε με βάση τη συνείδησή σας.

Ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Το λόγο έχει τώρα ο κ. Περικλής Μαντάς.

Παρακαλώ, κύριε συνάδελφε.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Όπως ακούστηκε από τους συναδέλφους, την περίοδο 2014-2019 στην οποία μετείχα ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας, ψηφίσαμε το 2018 μια άρσης απαλλοτρίωσης στο Νομό Λακωνίας -στο νομό δηλαδή που δεν εκπροσωπώ γιατί εγώ κατάγομαι τη Μεσσηνία και εκπροσωπώ τη Μεσσηνία- χωρίς βεβαίως να γνωρίζουμε ούτε τις διαμάχες, αλλά κυρίως ούτε τους ανθρώπους που αφορούσε. Όμως, η τεχνική υπηρεσία της Περιοχής Ενότητας Λακωνίας, διά του Διευθυντή της, ο οποίος παρευρέθη στο Περιφερειακό Συμβούλιο όταν συζητήθηκε το θέμα, είχε απόλυτα θετική εισήγηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την υπερψήφιση της άρσης απαλλοτρίωσης.

Θέλω να πω το εξής. Τα συλλογικά όργανα και ιδιαίτερα οι πλειοψηφίες σε ένα συλλογικό όργανο είναι υποχρεωμένες να ψηφίζουν και να λύνουν ζητήματα των πολιτών. Όταν, λοιπόν, ένα θέμα είναι απόλυτα νόμιμο με τις θετικές εισηγήσεις των υπηρεσιών, με τη θετική εισήγηση του διευθυντή, με την εισήγηση του αντίστοιχου αντιπεριφερειάρχη και μετά από ενδελεχή συζήτηση στην οποία εξαντλήθηκε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, ήταν υποχρέωση όλων των μελών της πλειοψηφίας να το υπερψηφίσουν και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Τώρα η ποινικοποίηση αποφάσεων του περιφερειακού συμβουλίου ενός συλλογικού οργάνου αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να συμβεί. Από εκεί και μετά, όμως, όπως και στην Επιτροπή, έτσι και εδώ ζητώ την άρση της ασυλίας μου προκειμένου στη δικαιοσύνη να επιλύσουμε το ζήτημα.

Σας ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ολοκληρώνουμε με την τοποθέτηση της κ. Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη-Βιλιάλη. Παρακαλώ, κυρία συνάδελφε.

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ) ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Συμπληρωματικά σε όλα όσα ήδη ακούστηκαν από τους συναδέλφους κι εγώ ασχολήθηκα ως αιρετή με την αυτοδιοίκηση Β΄ βαθμού δεκατρία χρόνια. Πρώτη φορά θα καταλήξω στο δικαστήριο. Επρόκειτο για μια αναγκαστική απαλλοτρίωση η οποία όντως έγινε το 1999, ακούστηκε από τον κ. Πουλά. Αφορούσε για το συγκεκριμένο οικόπεδο πάνω από 2.700 τετραγωνικά μέτρα. Στο δικό μας Περιφερειακό Συμβούλιο το 2018 ήρθε η αίτησή του με θετική εισήγηση της υπηρεσίας για 199 τετραγωνικά μέτρα, όχι τα 2.700. Δεν ήταν το μόνο θέμα αυτή η ανάκληση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. Φανταστείτε ότι είχαμε ψηφίσει και άλλα, γιατί ήδη μέσα σε όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργηθεί μία νέα εθνική οδός Σπάρτη-Λεύκτρο που εξυπηρετούσε πια τους οδηγούς και ο δρόμος είχε αρχίσει να μην έχει τον τόσο φόρτο που είχε στο παρελθόν. Οπότε ήταν πάρα πολλοί οι αιτούντες.

Εμείς, ως οφείλαμε, καλέσαμε και αναβλήθηκε σε πρώτο περιφερειακό συμβούλιο που ήρθε ως θέμα. Ήρθε σε επόμενο και ήταν παρόντες οι υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι εισηγούνταν, ήταν παρών και ο μηνυτής. Δεν έγινε τίποτα δηλαδή εν κρυπτώ. Όλοι εξέφρασαν τη γνώμη τους. Πάρθηκε μία απόφαση με τριάντα οκτώ «ναι» και οκτώ «όχι». Ο μηνυτής έκανε μήνυση στον εισηγητή υπάλληλο της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών.

Φανταστείτε ότι αυτό έγινε το 2018 και το 2020 εδώ στη Βουλή εμείς νομοθετήσαμε πια τέτοιου τύπου ανακλήσεις απαλλοτριώσεων να αποφασίζονται και να δίδονται πια μόνον από τις τεχνικές υπηρεσίες. Δηλαδή, αν αυτό είχε γίνει το 2020 δεν θα ερχόταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως θέμα. Κατευθείαν ο  διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών θα υπέγραφε την ανάκληση.

Τέλος πάντων, ο μηνυτής έκανε μήνυση μόνον στον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών ως εισηγητή και στη χωρική αντιπεριφερειάρχη ως την υπογράφουσα της απόφασης. Παρ’ όλα αυτά, καταλήξαμε όλοι ως όργανο, και οι τριάντα οκτώ που ψηφίσαμε «ναι» και οι οκτώ που ψήφισαν «όχι», να είμαστε κατηγορούμενοι.

 Κι εγώ, όπως και στην Επιτροπή έτσι κι εδώ, ζητώ την άρση μου.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

   ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κυρία συνάδελφε.

Ολοκληρώσαμε με τοποθετήσεις των αναφερόμενων Βουλευτών. Προχωράμε στην ψηφοφορία.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω τον λόγο;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Παρακαλώ, κύριε συνάδελφε.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:  Για ένα λεπτό, κύριε Πρόεδρε.

Βλέπω την κυρία Μπακογιάννη και πίσω τον κ. Καρασμάνη. Είμαστε οι τρεις παλαιότεροι Βουλευτές απ’ όσους είμαστε εδώ μέσα. Εμείς ζήσαμε ένα απαράδεκτο πράγματι καθεστώς παλιά, που όποια άρση ασυλίας ερχόταν για τον οποιοδήποτε Βουλευτή, οποιουδήποτε κόμματος, η Βουλή ψήφιζε «όχι», κάτι που έπληττε το κύρος του Κοινοβουλίου, γιατί ήταν περιπτώσεις που έπρεπε να αρθεί η ασυλία. Και προκειμένου τώρα να μη μας πουν τα μέσα ενημέρωσης ότι ευλογούμε τα γένια μας, έχουμε πάει ακριβώς στο άλλο άκρο. Ψηφίζουμε «ναι» σε όλα, που είναι εξίσου απαράδεκτο για το κύρος του Κοινοβουλίου.

(Χειροκροτήματα)

Εγώ σήμερα άκουσα τους συναδέλφους και δεν κατάλαβα για ποιον λόγο διώκονται και έρχεται η άρση της ασυλίας τους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τη Διάσκεψη των Προέδρων και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Όπου φταίμε να σηκώνεται η ασυλία μας. Όχι, όμως, προκειμένου να μην γραφτεί κάτι σε ένα μέσο ενημέρωσης, ταλαιπωρούμε τους συναδέλφους και πλήττεται το Κοινοβούλιο.

Εγώ δεν πρόκειται σήμερα να ψηφίσω άρση, με το αιτιολογικό που σας είπα.

(Χειροκροτήματα)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα κι εγώ τον λόγο.

  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Παρακαλώ. Έχετε κι εσείς τον λόγο για ένα λεπτό.

 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ: Εντελώς συμπληρωματικά, κύριε Πρόεδρε. Προς επίρρωση όλων όσων ακούστηκαν από τον αξιότιμο κύριο Πρόεδρο, νομίζω ότι κάπως έτσι έχει η κατάσταση.

Σήμερα, όμως, έχουμε και κάτι παραπάνω. Έχουμε και κάτι ακόμη. Δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει, αλλά και η Επιτροπή πολλές φορές λέει «υπέρ» της άρσης της ασυλίας των Βουλευτών επειδή οι ίδιοι οι συνάδελφοι, για λόγους αξιοπρέπειας προσωπικής, το ζήτησαν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το όργανο της Βουλής, η Εθνική Αντιπροσωπεία, μπροστά και στην αξιοπρέπεια ακόμη, στο επιχείρημα της αξιοπρέπειας των συναδέλφων, δεν θα πρέπει να κρίνει με γνώμονα το δίκαιο και την ηθική.

Για παράδειγμα, όταν ένας συνάδελφος, όπως ο κ. Πουλάς από τη δική μας παράταξη και άλλοι συνάδελφοι που έκαναν δεκτές εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο αρμοδίων οργάνων, απουσιάζει από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου για την οποία εγκαλείται. Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και για τις δικογραφίες που έρχονται στη Βουλή, κύριε Πρόεδρε και κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, και πρέπει σοβαρά να το δούμε και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Συνεπώς, η Βουλή θα πρέπει να αποφασίσει με γνώμονα τα πραγματικά περιστατικά και όχι το δικαίωμα της αξιοπρέπειας των συναδέλφων, που τους το αναγνωρίζουμε και το χαιρετίζουμε.

(Χειροκροτήματα)

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς):  Πριν δώσω τον λόγο και σε δύο ακόμα συναδέλφους του ζήτησαν, οφείλω να πω μόνο δύο πράγματα. Σε όλες τις περιπτώσεις η Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε τις άρσεις ασυλίας. Το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο από το Σύνταγμα και από τον Κανονισμό της Βουλής. Βεβαίως, όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Να πω μόνο κάτι απλό. Δεν είναι ούτε ο χώρος εδώ τώρα -μπορεί να προηγηθεί όποια συζήτηση θέλετε με άλλο τρόπο- ούτε η στιγμή, αλλά οφείλω να πω ότι η προστασία είναι για τη στιγμή που είναι κάποιος Βουλευτής. Εν προκειμένω, για παράδειγμα, τέσσερις από τους σημερινούς συναδέλφους καλούνται να αρθεί ή όχι η ασυλία τους σε σχέση με πράξεις που έγιναν πριν αποκτήσουν τη βουλευτική ιδιότητα.

Έχουν γίνει αυτές οι συζητήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Νομίζω ότι έχουμε καταλήξει στον τρόπο με το οποίο πρέπει να κινούμαστε. Συμφωνώ, όμως, και με αυτό που ακούστηκε από τον κ. Κακλαμάνη ότι κάποια στιγμή, υπό τον φόβο να κατηγορηθούμε, περνάμε στην άλλη άκρη. Όλα αυτά αξιολογούνται και λαμβάνονται υπόψη από την Επιτροπή.

Τον λόγο έχει ο κ. Ξανθόπουλος.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Θα ήθελα να επισημάνω προς όλους μας ότι η ασυλία δεν είναι ατομικό δικαίωμα του Βουλευτή. Η ασυλία προβλέφθηκε για να μπορεί ο Βουλευτής να ασκεί τα βουλευτικά του καθήκοντα.

Άρα δεν μου αρκεί εμένα ότι οποιοσδήποτε Βουλευτής λέει εγώ θέλω να πάω.

Με αυτήν την έννοια λοιπόν, επειδή η βουλευτική ασυλία προβλέφθηκε για το κύρος και για τη λειτουργία του θεσμού του Βουλευτή, δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια αποκλειστικά του Βουλευτή εάν θα ζητήσει την άρση ή όχι της ασυλίας του.

Θέλω να κάνω δύο παρατηρήσεις και καταλήγω. Μου είναι αδιανόητο ότι συνάδελφος, ο οποίος δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση, διώκεται. Μου είναι αδιανόητο ως δικηγόρος επίσης, συνάδελφος που καταψήφισε επίσης να διώκεται. Θεωρώ ότι η Βουλή πρέπει να κρίνει κατά συνείδηση και ανεξάρτητα από την εισήγηση της επιτροπής.

Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Έχει ζητήσει τον λόγο ο κ. Πλεύρης και θα ολοκληρώσουμε με την κ. Κωνσταντοπούλου που επίσης έχει ζητήσει τον λόγο.

Παρακαλώ, κύριε Πλεύρη.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: Κύριοι συνάδελφοι, είναι ένα κρίσιμο θέμα που φαίνεται απλό στη βάση του, αλλά με συγχωρείτε, είναι αντίθετο με αυτό που ομόφωνα έχουμε ψηφίσει στο Σύνταγμα.

Ακούστε, κύριοι συνάδελφοι. Πολλές υποθέσεις οι οποίες έρχονται είναι προδήλως αβάσιμες. Και εδώ, κύριε Πρόεδρε, θα πρέπει να απευθυνθούμε και στην δικαιοσύνη, γιατί πράγματι είναι δουλειά του Εισαγγελέα πώς θέλει να είναι ο κύριος συνάδελφος, αν ψήφισε ή δεν ψήφισε. Αν μπούμε σε αυτήν την ιστορία, είμαστε εκτός του συνταγματικού πλαισίου. Στην τελευταία αναθεώρηση, αν δεν κάνω λάθος, ομόφωνα θέλαμε τον περιορισμό της βουλευτικής ασυλίας στα καθήκοντα Βουλευτή μόνο. Άρα οτιδήποτε αβάσιμο έρχεται πριν αποκτήσει τη βουλευτική ιδιότητα κάποιος, είναι παντελώς αδιάφορο, δηλαδή αν ήταν δήμαρχος, αν ήταν απλός πολίτης ή αν ήταν περιφερειακός σύμβουλος. Και το δεύτερο -γιατί υπάρχει και ένα δεύτερο φίλτρο- ότι ακόμα και αν είναι στα καθήκοντα του Βουλευτή, θα πρέπει να δούμε ότι δεν πρέπει να δώσουμε τη δίωξη, γιατί περιορίζονται αυτά τα καθήκοντα.

Θεωρώ λοιπόν, ότι παρόλο που όλοι καταλαβαίνουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι προδήλως αβάσιμη -εγώ τολμώ να πω ενδεχομένως και σε αυτούς τους περιφερειακούς συμβούλους που ψήφισαν σύμφωνα με την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών, επειδή έχω κάνει δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος, αλίμονο αν ο επόμενος περιφερειακός σύμβουλος σκέφτεται να πάει κόντρα στην εισήγηση μη τυχόν έχει ποινικές κυρώσεις- θεωρώ ότι δεν μπορεί να ανοίξει αυτή η κουβέντα. Διότι αν ανοίξει αυτή η κουβέντα, μετά και η Βουλή εκτός από το τύποις κρίνει και την ουσία σε περιπτώσεις που δεν είναι Βουλευτής, με συγχωρείτε τότε θα έχουμε προνομιακή αντιμετώπιση έναντι άλλων πολιτών.

Κλείνοντας δηλαδή, κύριε Πρόεδρε, οι περιφερειακοί σύμβουλοι που άδικα ενδεχομένως διώκονται τώρα και δεν είναι σήμερα Βουλευτές, θα βρίσκονται σε δυσμενέστερη θέση από αυτούς οι οποίοι σήμερα είναι Βουλευτές, ενώ η πράξη δεν σχετίζεται καθόλου με τα καθήκοντά τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι από την υπόθεση αυτή βγαίνει το εξής: το περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου βγάζει Βουλευτές. Γιατί από αυτό το περιφερειακό συμβούλιο έχουμε τέσσερις Βουλευτές

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Έχει ζητήσει τον λόγο ο κ. Τασούλας. Κύριε Πρόεδρε, έχει ζητήσει τον λόγο η κ. Κωνσταντοπούλου και η κ. Μπακογιάννη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ (Πρόεδρος της Βουλής): Να μιλήσουν οι κυρίες και θα κλείσω.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ωραία.

Τον λόγο έχει η κ. Κωνσταντοπούλου.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας): Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Η Πλεύση Ελευθερίας έχει τοποθετηθεί εδώ και πέντε χρόνια σε σχέση με την ιδιότυπη συνθήκη που υπάρχει στη χώρα μας προνομίων, που το πολιτικό σύστημα επιφυλάσσει στον εαυτό του. Το προνόμιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών, με μία πολύ σύντομη παραγραφή των ευθυνών πολιτικών προσώπων, κυβερνητικών προσώπων, πρωθυπουργών, ακόμη και για κακουργήματα. Το προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας, μία ιδιότυπη προστασία των Βουλευτών από τον δικαστικό έλεγχο για αξιόποινες πράξεις, που φυσικά κρίνονται από τα δικαστήρια. Η προνομιακή παρέμβαση της κυβερνητικής εξουσίας στο διορισμό της ηγεσίας της δικαιοσύνης, που προσδοκά να ευαρεστήσει την πολιτική και κυβερνητική εξουσία για να τύχει του προνομιακού διορισμού και έχουμε πράγματι στην ιστορία της δικαιοσύνης πολλές περιπτώσεις δικαστικών προσώπων που ορίσθηκαν στις ηγεσίες δικαστηρίων και θεσμικών οργάνων της δικαιοσύνης, όπως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και λειτούργησαν υπέρ των εξουσιών που τις διόρισαν. Έχουμε και λαμπρά παραδείγματα βεβαίως, προσώπων που ενώ διορίστηκαν, με τη διαδικασία αυτή που είναι η μοναδική, δεν δέχθηκαν να κάνουν τα χατίρια των εξουσιών. Αυτές ήταν όμως, κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις.

Αυτό που διακρίνω ότι σήμερα πάει να γίνει είναι μια αντίδραση του πολιτικού συστήματος διά της αδράνειας, διά της επιστροφής στις παλιές, κακές συνήθειες να προστατεύσει η Βουλή τους Βουλευτές, η Κυβέρνηση και η Βουλή τους Υπουργούς και όλοι μαζί να εγγυηθούμε ότι τελικά δεν υπάρχει στη χώρα ισότητα των πολιτών, αλλά κάποιοι έχουν προνόμια.

Εμείς είμαστε απολύτως αντίθετοι και στην βουλευτική ασυλία και στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών και στο διορισμό της ηγεσίας της δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση. Είναι οι τρεις προτάσεις που η Πλεύση Ελευθερίας έχει καταθέσει στον δημόσιο διάλογο από το 2019 και αν και όταν αποφασίσει η Κυβέρνηση να ανοίξει ζήτημα αναθεώρησης του Συντάγματος, θα τα καταθέσουμε και ως προτάσεις μας για την αναθεώρηση των οικείων άρθρων του Συντάγματος. Η βουλευτική ασυλία όταν θεσπίστηκε είχε ως στόχο να προστατεύσει την ελευθερία συνείδησης και την άσκηση των καθηκόντων του Βουλευτή. Κατέληξε όμως, να είναι εργαλείο πολιτικής και ποινικής ασυλίας για αξιόποινες πράξεις, το ίδιο όπως και ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών.

Κύριε Πρόεδρε, εχθές στη Βουλή στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών, υπήρξε μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας μάνας που έχασε το δεκαεννιάχρονο κορίτσι της, τη Μάρθη Ψαροπούλου. Θα γινόταν 20 χρονών η Μάρθη την 1η Απριλίου του 2023. Δεν έγινε 20 χρονών. Η μητέρα της κατέθεσε όρθια στην επιτροπή για τα Τέμπη, άπλωσε τα χέρια της και είπε «Δεν είμαι μόνη μου. Μπορεί να με βλέπετε μόνη μου, αλλά έχω δίπλα μου την κόρη μου, τα παιδιά όλα που χάθηκαν, τις οικογένειες τους, τους 180 τραυματισμένους και όλη την κοινωνία και ζητώ δικαιοσύνη». Και η κραυγή που βγήκε από αυτήν τη συνταρακτική ιστορική κατάθεση που θέτει όλους προ των ευθυνών σας και προ των ευθυνών μας, είναι όχι άλλη συγκάλυψη, όχι άλλα προνόμια, όχι άλλη καταστρατήγηση της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της ισότητας όλων, ενώπιον του νόμου. Από αυτήν την κατάθεση, στην οποία μια μάνα είπε ότι «θεωρώ ότι έχετε συμφωνήσει και ότι θα καλύψετε τους συναδέλφους σας, θα θέλατε εγώ ως γιατρός να καλύψω το γιατρό, από αμέλεια του οποίου πέθανε ο συγγενής σας, θα θέλατε να δικάζει το πειθαρχικό συμβούλιο των γιατρών τον θάνατο ενός ασθενούς;» -έκανε τέτοιες αναφορές-, και από αυτήν την κραυγή βγαίνει η υποχρέωση όλων, να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη διαδικασία και κάθε τέτοια διαδικασία όχι ως μια συντεχνιακή συζήτηση. Το αν είναι βάσιμες ή αβάσιμες οι κατηγορίες, υπάρχει δικαστήριο που θα το κρίνει. Αν αξιολογεί η Βουλή ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες νηφάλιας απονομής της δικαιοσύνης, πεδίον δόξης λαμπρόν να γίνουν πραγματικές βελτιώσεις και όχι δήθεν βελτιώσεις στο κράτος δικαίου. Είναι θεωρώ απαγορευτική η συνθήκη, απαγορευτική η στιγμή και απαγορευτική και η εμπειρία όλων αυτών των δεκαετιών που έχει εμπεδώσει στην κοινωνία το αίσθημα ατιμωρησίας του πολιτικού συστήματος για να ανοίγουμε ξανά μια τέτοια συζήτηση.

 

Εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ της άρσης ασυλίας και κάθε άρσης ασυλίας που έρχεται και αν τυχόν έρθει για μας ποτέ, πάλι  αυτό θα ζητήσουμε και αυτό θα ψηφίσουμε, διότι αρμόδιοι για να κρίνουν τις ποινικές κατηγορίες, πρέπει να είναι τα δικαστήρια.

Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Τον λόγο έχει η κ. Μπακογιάννη και ολοκληρώνουμε με την τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής.

Παρακαλώ, κυρία Μπακογιάννη.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.  

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το να έχει κανείς το προνόμιο να υπηρετεί τη Βουλή των Ελλήνων επί τριάντα χρόνια, αυξάνει και τις εμπειρίες τις οποίες έχει από τις διάφορες συζητήσεις στη Βουλή. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, να πω ότι όσοι συνάδελφοι είναι παλαιότεροι, γνωρίζουν ότι εγώ έχω δώσει σκληρές μάχες κατά της ασυλίας και κατά του νόμου περί ευθύνης Υπουργών σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν για τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος.

Έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις,  κυρίες και κύριοι συνάδελφοι -το λέω για τους νεότερους συναδέλφους- και υποστηρίχθηκε η άποψη αυτή από πάρα πολλούς. Παρά ταύτα βρέθηκε μία κοινή συνισταμένη στο σημερινό συνταγματικό πλαίσιο. Γιατί βρέθηκε αυτή η κοινή συνισταμένη; Διότι απλούστατα υπήρχε το επιχείρημα ότι πάρα πολλές φορές οι Βουλευτές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους τυγχάνουν δικαστικών περιπετειών, μόνο και μόνο για να ταλαιπωρηθούν ή για να συμβούν διάφορα άλλα πράγματα.

Από την άλλη μεριά, υπήρχε αυτό στο οποίο αναφέρθηκε και ο κ. Πλεύρης και η κ. Κωνσταντοπούλου, το διάχυτο αίσθημα της ελληνικής κοινής γνώμης ότι εμείς προστατεύουμε τα του οίκου μας και ότι λίγο πολύ είμαστε μια συντεχνία. Αυτό το αίσθημα έκανε τεράστια ζημιά στον πολιτικό κόσμο της χώρας και στη δημοκρατία, διότι όταν ο άλλος πιστεύει ότι εσύ έχεις τη δυνατότητα να καθαρίσεις, αυτομάτως η αξιοπιστία σου πέφτει στο μηδέν και αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα όλων ημών που παλεύαμε για την κατάργηση αυτών των νόμων.

Τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στη Βουλή έρχεται η άρση της ασυλίας με βάση το Σύνταγμα. Δεν έρχεται σε μία αυτοματοποιημένη και ευνουχισμένη Βουλή και θέλω να το πω αυτό, να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είμαστε αυτόματοι μεταφορείς των μηνυμάτων που μας έρχονται από τη δικαιοσύνη με βάση το Σύνταγμα. Αυτό ψηφίσαμε στο Σύνταγμά μας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπουμε την κάθε υπόθεση και κρίνουμε και έχουμε κριτήριο, διότι αν δεν έχουμε κριτήριο, τότε είναι τελείως περιττό να έρχονται στη Βουλή των Ελλήνων. Γιατί έρχονται; Έπρεπε να πάνε κατευθείαν στη δικαιοσύνη να τελειώνει η υπόθεση. Δεν το κάναμε αυτό. Βάλαμε το κριτήριο της Βουλής. Και το βάλαμε το κριτήριο της Βουλής, ακριβώς για να μπορεί η κοινή λογική να επικρατήσει -που, δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν είναι τόσο κοινή όσο νομίζουμε- και από την άλλη μεριά για να έχουμε και την ευθύνη των αποφάσεών μας.

Εγώ, λοιπόν, δεν είμαι έτοιμη και σας το λέω ως ο άνθρωπος ο οποίος ζήτησε την κατάργηση της ασυλίας για όλες τις υποθέσεις. Άπαξ και το Σύνταγμα μου δίνει την ευθύνη να αποφασίσω κατά περίπτωση, δεν είμαι έτοιμη να την παραδώσω αυτή την ευθύνη. Θα καθίσω, θα δω την περίπτωση, θα ασκήσω το δικαίωμα της ψήφου μου, όπως το Σύνταγμα μου επιβάλλει και όχι αυτόματα, διότι κάτι ήρθε και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, παραδείγματος χάρη, είναι οφθαλμοφανές. Εγώ ήμουν στο εξωτερικό, ήμουν στο Στρασβούργο και με πιάσανε πέντε συνάδελφοι, από διαφορετικά κόμματα και μου είπαν «μα είναι δυνατόν»; Αυτό είναι τρέλα! Ε, λοιπόν, συμμετοχή σε αυτό δεν νομίζω -τουλάχιστον εγώ προσωπικά- ότι θα έχω.

Θέλω να πω, λοιπόν, με όλα αυτά τα οποία σας κούρασα, ότι καλώς ή κακώς εάν είχαμε καταργήσει τον νόμο περί ασυλίας, θα τον είχαμε καταργήσει. Αν είχαμε καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, θα τον είχαμε καταργήσει. Αυτή τη στιγμή βρήκαμε στο Σύνταγμα αυτή τη ρύθμιση. Η ρύθμιση αυτή μας δίνει την υποχρέωση, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτή την ευθύνη να την αναλάβουμε όλοι.

Ευχαριστώ πολύ.

(Χειροκροτήματα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ο κ. Καραθανασόπουλος έχει τον λόγο και ολοκληρώνουμε με κ. Τασούλα. Νομίζω ότι ακούστηκαν όλες οι θέσεις.

Κύριε Καραθανασόπουλε, έχετε τον λόγο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Επειδή γενικεύτηκε η συζήτηση, οι πεποιθήσεις του ΚΚΕ για τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι διαχρονικές και με συνέπεια εκφρασμένες. Πρώτον, είμαστε αντίθετοι με την ύπαρξη ειδικής νομοθεσίας περί Υπουργών. Γι’ αυτό άλλωστε και στην τελευταία Αναθεώρηση είχαμε καταθέσει πρόταση να καταργηθεί η ειδική μεταχείριση των Υπουργών και να παραπέμπονται όλες οι υποθέσεις για τους Υπουργούς κατευθείαν στη δικαιοσύνη, όπως με τον κάθε πολίτη.

Δεύτερον, σε σχέση με την ασυλία των Βουλευτών, γιατί λέμε κάτι άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση; Για τον εξής απλό λόγο. Γιατί δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, ούτε υπάρχει καμία ισότητα και ισονομία. Ζούμε σε μια κοινωνία ταξικής ανισότητας, με ένα νομικό πλαίσιο αντιδραστικό και αντιλαϊκό. Και από αυτή την άποψη, πράξεις Βουλευτών πολιτικές, μπορεί να καταστήσουν ολόκληρη βιομηχανία δίωξης.

Να πω δύο παραδείγματα πολύ συγκεκριμένα. Συμμετέχουν Βουλευτές του ΚΚΕ σε μια απεργία που κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική. Άρα, λοιπόν, με αυτή την άποψη παρανομούν. Συμμετέχουν Βουλευτές του ΚΚΕ στα μπλόκα που στήνει η αγροτιά. Παρακώλυση συγκοινωνιών, παράνομη πράξη. Άρα, οι Βουλευτές του ΚΚΕ παρανομούν. Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί, λέμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να ισχύσει; Όχι γιατί φοβόμαστε –αν φοβόμαστε τη δικαιοσύνη, τι κομμουνιστές θα είμασταν;- αλλά γιατί θα ξεχυθεί μια βιομηχανία διώξεων, που δεν θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε συνολικά τα καθήκοντά μας.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, έχετε τον λόγο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ (Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων):

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα επ’ αφορμής αυτής της συζητήσεως που γίνεται για την ασυλία και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Τα πράγματα, ευτυχώς ή δυστυχώς, είναι λυμένα. Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι η βουλευτική ασυλία δεν έγινε για να προστατεύσει καμία εξουσία. Η βουλευτική ασυλία έγινε για να προστατεύσει τους εκπροσώπους του λαού από την εξουσία. Γιατί η έννοια του βουλευτού ως αντιπροσώπου του λαού, είναι έννοια η οποία κοντράρει με την εξουσία. Μην κοιτάτε που η οικονομική κρίση της χώρας ταύτισε τη Βουλή με την εξουσία και μαγνήτισε το μένος των πολιτών προς τη Βουλή. Θεσμικά η Βουλή είναι κάτι διαφορετικό. Και όταν είχε να κάνει ο βουλευτής με φεουδάρχες, με βασιλείς, με αυτοκράτορες, τότε θεσπίστηκαν αυτές οι προστασίες, για να μπορεί να στέκεται σχετικά όρθιος απέναντι σε αυτές τις εξουσίες. Είχε δίκιο όμως ο κ. Κακλαμάνης, που είπε ότι αυτό είχε παραξηλωθεί, γιατί αφορούσε ακόμη και σε τροχαία ατυχήματα.

Τώρα, όμως, μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 2019, τα πράγματα πήγαν στη θέση τους και πρέπει να πούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αιτήσεων άρσης ασυλίας, γίνεται δεκτή.

Πότε δεν γίνεται δεκτή, βάσει του ισχύοντος Συντάγματος; Όταν η έγκληση ή η μήνυση είναι προφανές, βάσει του Συντάγματος και του Κανονισμού μας, ότι σκοπεύει εις την παρακώλυση του έργου του Βουλευτού. Όταν, λοιπόν, αυτή αφορά σε κάτι που έκανε πριν τη βουλευτική ιδιότητα, δεν έχει σχέση με τη βουλευτική ιδιότητα και το έργο του.

Εδώ, όμως, τα πράγματα έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη. Και η δικαιοσύνη έχει λάβει μέριμνα γι’ αυτό. Κι εγώ θα ήθελα να μην υπήρχαν διακρίσεις. Κι εγώ θα ήθελα να μην υπήρχαν ούτε αυτά τα στοιχειώδη προστατευτικά μέτρα. Αλλά, ταυτόχρονα, θα ήθελα να μην υπήρχε προχειρότητα. Όπως, θα ήθελα πολύ να μην υπήρχε και η συκοφαντία, η οποία -όπως ξέρετε- είναι εθνικό αγώνισμα, το οποίο έχει και κάτι καλό: Αποδεικνύει ότι είμαστε κατ’ ευθείαν συνεχιστές των Αρχαίων Ελλήνων.

Η θεωρία του Φαλμεράιερ υπονομεύεται από το άθλημα της συκοφαντίας, εις το οποίο διαπρέπουν οι Έλληνες διαχρονικά και αποδεικνύουμε τη φυλετική μας συνέχεια. (LS)

Πάμε τώρα να δούμε γιατί η Δικαιοσύνη, όχι μόνο θεωρητικά ή συναισθηματικά, έπρεπε να είχε λύσει αυτά τα θέματα. Εάν σου κάνει κάποιος μήνυση ότι του σκότωσες το μαμούθ, βάσει του άρθρου 62 του Συντάγματος, επειδή το να σκοτώνεις μαμούθ δεν εντάσσεται εις την πολιτική δραστηριότητα πρέπει να έρθει εδώ για να αρθεί η ασυλία ή για να μην αρθεί. Υπάρχει όμως και μια μαγική λέξη η οποία επιτάσσει, όχι παρακαλάει, επιτάσσει η εισαγγελική αρχή να ελέγχει την έγκληση ή τη μήνυση πριν έρθει στη Βουλή. Αυτός ο έλεγχος, εάν υλοποιείτο, και αν υλοποιείτο στοιχειωδώς και όχι απολύτως διεξοδικά, πολλές από αυτές τις μηνύσεις που έρχονται εδώ δεν θα ήρχοντο. Αν δηλαδή γινόταν ο έλεγχος και διαπίστωνε εύκολα ότι ο συνάδελφος δεν μετείχε στην επίδικη απόφαση, δεν θα ήρχετο η μήνυση. Αν άνοιγε ένα βιβλίο ζωολογίας και έβλεπε ότι τα μαμούθ έχουν εξαλειφθεί εδώ και δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια χρόνια, δεν θα ήρχετο η μήνυση.

Άρα, το θεσμικό πλαίσιο είναι εντάξει. Υπάρχει εγκύκλιος του κ. Δημήτριου Λινού, άλλοτε Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, που μιλάει συγκεκριμένα γι’ αυτόν τον έλεγχο που πρέπει να γίνεται -όχι να δικάζει, να ελέγχει- τη στοιχειώδη βασιμότητα της εγκλήσεως.

Αν, λοιπόν, εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας και αν γίνεται ο σωστός έλεγχος, όλη αυτή η συζήτηση εδώ δεν θα είχε κανένα νόημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η βουλευτική ασυλία συνταγματικά έχει έρθει στις σωστές της διαστάσεις. Δεν είναι θέμα λοιπόν θεσμικής κατοχύρωσης ή αλλαγής, είναι θέμα να κάνει ο καθένας τη δουλειά του και εμείς και η δικαιοσύνη, εν σχέση με αυτή την τρισύλλαβη λεξούλα «έλεγχος». Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

(Χειροκροτήματα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Ευχαριστούμε, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία, αφού προηγουμένως ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, σαράντα τέσσερις μαθήτριες και μαθητές και τρεις συνοδοί καθηγητές από το 2ο Γυμνάσιο Μεγάρων, το Β΄ Τμήμα.

Η Βουλή τους καλωσορίζει.

(Χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής)

Συνεχίζουμε και εισερχόμαστε στην ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία περιλαμβάνει έξι πεδία. Αφού καταχωρίσετε την ψήφο σας, έχετε τη δυνατότητα να την ελέγξετε ή και να την αναθεωρήσετε έως τη λήξη της ψηφοφορίας.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Προεδρείο, προκειμένου οι αρμόδιοι υπάλληλοι να σας συνδράμουν.

Παρακαλώ τώρα να ανοίξει το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για να ψηφίσουν οι συνάδελφοι Βουλευτές επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας.

(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

 

 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουν έρθει στο Προεδρείο επιστολές ή τηλεομοιοτυπίες-φαξ συναδέλφων, σύμφωνα με το άρθρο 70 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, με τις οποίες γνωστοποιούν την ψήφο τους. Οι ψήφοι αυτές θα ανακοινωθούν και θα συνυπολογιστούν στην καταμέτρηση, η οποία θα ακολουθήσει.

Οι επιστολές, οι οποίες απεστάλησαν στο Προεδρείο από τους συναδέλφους, σύμφωνα με το άρθρο 70 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, καταχωρίζονται στα Πρακτικά.

(Οι προαναφερθείσες επιστολές έχουν ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την ψηφοφορία, παρακαλώ να κλείσει το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ)

 

 

 

 (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω το αποτέλεσμα της διεξαχθείσης ηλεκτρονικής ονομαστικής ψηφοφορίας επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας των συναδέλφων Βουλευτών, κ. Παναγή Καππάτου, κ. Γεώργιου Γαβρήλου, κ. Ανδρέα Πουλά, κ. Περικλή Μαντά  και κ. Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη-Βιλιάλη.

Για την πρώτη υπόθεση του κ. Παναγή Καππάτου εψήφισαν συνολικά 272 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 267 Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 3 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Για τη δεύτερη υπόθεση του κ. Παναγή Καππάτου εψήφισαν συνολικά 264 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 259 Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 3 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Για την υπόθεση του κ. Γεώργιου Γαβρήλου εψήφισαν συνολικά 265 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 231 Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 32 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Για την υπόθεση του κ. Ανδρέα Πουλά εψήφισαν συνολικά 266 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 231Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 33 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Για την υπόθεση του κ. Περικλή Μαντά εψήφισαν συνολικά 266 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 232 Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 32 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Για την υπόθεση της κ. Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη-Βιλιάλη εψήφισαν συνολικά 263 Βουλευτές.

Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΝΑΙ», εψήφισαν 229 Βουλευτές.

Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή «ΟΧΙ», εψήφισαν 32 Βουλευτές.

«ΠΑΡΩΝ» εψήφισαν 2 Βουλευτές.

Συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Τα αποτελέσματα της διεξαχθείσης ονομαστικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καταχωρίζονται στα Πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης και έχουν ως εξής:

Ονοματεπώνυμο

Κ.Ο

Εκλ. Περιφέρεια

Ψήφος

Πράξη: Για τη φερόμενη ως τελεσθείσα αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος (α.1, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 46 παρ. 1, 51, 53, 57, 79 και 259 Π.Κ.), σχετικά με την έκδοση και υπογραφή εκ μέρους τους της υπ’ αριθμ. 114/10.4.2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την ανάκληση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΟΙ: NAI:923, OXI:129, ΠΡΝ:8)

 

 

 

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΟΧΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

-

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

-

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΧΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΟΧΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΟΧΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΟΧΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΧΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΧΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΟΧΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΟΧΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

-

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΧΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΟΧΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΟΧΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΟΧΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΟΧΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΧΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΧΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΟΧΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΟΧΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

-

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΧΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΟΧΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΟΧΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΟΧΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΧΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΧΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΟΧΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

-

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΟΧΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

-

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΧΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΧΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΟΧΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΟΧΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΟΧΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΟΧΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΟΧΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΧΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΟΧΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΧΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΟΧΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

-

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΧΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΟΧΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

Πράξη: Για τις φερόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις της ψευδούς καταμηνύσεως, ψευδούς κατάθεσης και συκοφαντικής δυσφήμησης  (άρθρα 224 παρ.1, 229 παρ.1, 363 - 362 Π.Κ.) με χρόνο τέλεσης την 12/4/2023 σχετικά με περιστατικό στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου.

Εγκαλούσα Αθανασία Μαρκάτου

 (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΟΙ: NAI:259, OXI:3, ΠΡΝ:2)

 

 

 

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

-

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

-

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

-

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

-

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

Πράξη: Για τις φερόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις της ψευδούς καταμηνύσεως, ψευδούς κατάθεσης και συκοφαντικής δυσφήμησης  (άρθρα 224 παρ.1, 229 παρ.1, 363 - 362 Π.Κ.) με χρόνο τέλεσης την 12/4/2023 σχετικά με περιστατικό στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου.

Εγκαλών Ξενοφών Ευαγγελάτος

 (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΟΙ: NAI:267, OXI:3, ΠΡΝ:2)

 

 

 

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΣΙΑ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΛΕΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΧΑΪΔΩ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΝ

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ(ΣΕΒΗ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(ΜΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΗ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΑΙ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΝΑΓΙΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΤΑΚΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ(ΡΑΝΙΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ(ΝΙΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΕΞ.

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΟΧΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΤΖΩΡΤΖΙΑ)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Κ.Κ.Ε.

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΠΑΡΙΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ(ΖΕΤΤΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ.Κ.Ε.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΙΟΥ

ΝΑΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΝΤΟΡΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΦΩΝΤΑΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΧΙ

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΗ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΝΙΚΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ(ΤΖΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΒΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΝΙΚΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΑΝΕΞ.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΑΝΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ(ΠΕΤΗ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΝΑΙ

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΘΑΝΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ(ΓΙΩΤΑ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΡΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΘΟΔΩΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΝΑΙ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ(ΤΕΛΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΛΛΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΝΑΙ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΞΑΝΘΗΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΑΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΝΑΙ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΝΑΙ

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΕΞ.

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΧΑΪΑΣ

ΝΑΙ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΞΗΣ)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΕΡΡΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΚΩΣΤΗΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΝΑΙ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΕΞ.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(ΜΙΛΤΟΣ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑΙ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΙ

 

 

 

 

 

Άρσεις Ασυλίας

Ονοματεπώνυμο - Εμπλεκόμενοι

Πράξη για την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας

Αποτελέσματα

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Για τις φερόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις της ψευδούς καταμηνύσεως, ψευδούς κατάθεσης και συκοφαντικής δυσφήμησης  (άρθρα 224 παρ.1, 229 παρ.1, 363 - 362 Π.Κ.) με χρόνο τέλεσης την 12/4/2023 σχετικά με περιστατικό στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου.Εγκαλών Ξενοφών Ευαγγελάτος

ΝΑΙ

267

OXI

3

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

272

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Για τις φερόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις της ψευδούς καταμηνύσεως, ψευδούς κατάθεσης και συκοφαντικής δυσφήμησης  (άρθρα 224 παρ.1, 229 παρ.1, 363 - 362 Π.Κ.) με χρόνο τέλεσης την 12/4/2023 σχετικά με περιστατικό στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου.Εγκαλούσα Αθανασία Μαρκάτου

ΝΑΙ

259

OXI

3

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

264

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για τη φερόμενη ως τελεσθείσα αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος (α.1, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 46 παρ. 1, 51, 53, 57, 79 και 259 Π.Κ.), σχετικά με την έκδοση και υπογραφή εκ μέρους τους της υπ’ αριθμ. 114/10.4.2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την ανάκληση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΝΑΙ

231

OXI

32

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

265

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Για τη φερόμενη ως τελεσθείσα αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος (α.1, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 46 παρ. 1, 51, 53, 57, 79 και 259 Π.Κ.), σχετικά με την έκδοση και υπογραφή εκ μέρους τους της υπ’ αριθμ. 114/10.4.2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την ανάκληση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΝΑΙ

231

OXI

33

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

266

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Για τη φερόμενη ως τελεσθείσα αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος (α.1, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 46 παρ. 1, 51, 53, 57, 79 και 259 Π.Κ.), σχετικά με την έκδοση και υπογραφή εκ μέρους τους της υπ’ αριθμ. 114/10.4.2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την ανάκληση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΝΑΙ

232

OXI

32

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

266

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

Για τη φερόμενη ως τελεσθείσα αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος (α.1, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 46 παρ. 1, 51, 53, 57, 79 και 259 Π.Κ.), σχετικά με την έκδοση και υπογραφή εκ μέρους τους της υπ’ αριθμ. 114/10.4.2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την ανάκληση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΝΑΙ

229

OXI

32

ΠΡΝ

2

ΣΥΝ

263

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Παρακαλώ το Σώμα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο για την υπ’ ευθύνη του επικύρωση των Πρακτικών της σημερινής συνεδριάσεως.

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Η εξουσιοδότηση παρεσχέθη.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δέχεσθε στο σημείο αυτό να λύσουμε τη συνεδρίαση;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Γεωργαντάς): Mε τη συναίνεση του Σώματος και ώρα 13.47΄ λύεται η συνεδρίαση για αύριο Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 9.00΄ με αντικείμενο εργασιών του Σώματος: Κοινοβουλευτικός Έλεγχος α) Επετειακή αναφορά στην «Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος» και τήρηση ενός λεπτού σιγής και β) συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

 

 


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ