Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ 17 Ιανουαρίου 2024

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αριστερά δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε στα δύσκολα ,ούτε στα εύκολα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο Συνασπισμός που προηγήθηκε, αλλά και ως σημερινός ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι γέννημα της μακρόχρονης ιστορίας της Αριστεράς. Αυτή η ιστορική μας παρακαταθήκη μάς έδωσε το δικαίωμα και μας επιφορτίζει σήμερα με την υποχρέωση να προχωρήσουμε σταθερά και να την τιμήσουμε, ώστε σε Ελλάδα και Ευρώπη να συμβάλουμε στη δημιουργία μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας. Η διαδρομή μας είναι μία ιστορική παρακαταθήκη για όσους και όσες πορευτήκαμε σε αυτήν την πορεία και απάντηση σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν εύκολα να μας γονατίσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη δική του σφραγίδα στα χρόνια που το φαινόμενο παγκοσμιοποίηση δημιούργησε τεράστιες κρίσεις στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και μια σειρά χώρες τις έριξε στα δίχτυα του ΔΝΤ.

Με το ξεκίνημα της νέας χρόνιας ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ ετοιμάζεται για το 4ο Συνέδριο του, ένα ιστορικό συνέδριο, ένα συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης. Μια Νέα Αρχή.

Γι’ αυτό το λόγο είπαμε με την αυγή να κόψουμε την πίτα μας, και στη συνέχεια να ανασκουμπώσουμε τα μανίκια γιατί έχουμε «πολύ μαλλί να ξάνουμε». Τα τεράστια προβλήματα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν καθημερινά από την σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. η ανάγκη ποια δημιουργίας της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας, η μάχη των Ευρωεκλογών θα έχει πολύ δουλειά και ευθύνη για το ΣΥΡΙΖΑ .

Γ’ αυτό την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 το βράδι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευαγγελιστρίας 61-63 στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης η Νομαρχιακή Οργάνωση της Λακωνίας κόβει την πίτα της. Κοντά μας στην ζεστή αυτή εκδήλωση ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης. Γιατί στις μάχες πάμε με χορό και με τραγούδι.

Σας περιμένουμε όλες και όλους σε μια βραδιά με μουσική, καλό κρασί και μεζέ,


Η ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ