ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Xωρίς χρίσματα και «εντολές άνωθεν» οι πολίτες μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους

                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24.12.2023

Ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» συμμετείχαν στην τελετή ορκωμοσίας των τακτικών μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για την περίοδο 2024-2028, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Μουσικού σχολείου Τρίπολης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών με υψηλό αίσθημα ευθύνης ορκιστήκαμε να υπηρετούμε με δύναμη και σθένος τα συμφέροντα των συμπολιτών μας. Η παράταξη μας στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε ένα σκληρό και άνισο αγώνα απέναντι σε συστήματα, σε κατεστημένα και σε συμφέροντα.

Χωρίς χρίσματα και «εντολές άνωθεν» οι πολίτες μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Μας έδωσαν την αναγκαία και απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μία Ισχυρή και Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση.

Οφείλουμε σήμερα περισσότερο από ποτέ να προστατεύσουμε το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας από το μένος και την επίθεση που δέχεται από την Κυβέρνηση, με αποκορύφωμα την ψήφιση της τελευταίας τροπολογίας για τους ΟΤΑ λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής ενόψει των εορτών.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει, μέσα σε αντισυνταγματικό πλαίσιο, την προσπάθεια της η Αυτοδιοίκηση να χειραγωγείται απολύτως από τις αποφάσεις της και να μετατραπεί σε υποχείριο όργανο της.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης θέλησε να παρουσιαστεί ως συναινετικός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η απόφαση του όμως να μη δοθεί ο λόγος στους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, ούτε για ένα σύντομο χαιρετισμό, αποδεικνύει την πραγματική του άποψη για τη Δημοκρατική λειτουργία του Συλλογικού Οργάνου.

Η παρουσία του κ. Αντώνη Σαμαρά και κυρίως του κ. Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος έλαβε και το λόγο, αποκαλύπτει ότι όσα η παράταξη μας υποστήριζε προεκλογικά ήταν απολύτως αληθή.

Ο «βίος και η πολιτεία» του κ. Παπασταύρου μας καθιστά απολύτως υπεύθυνους για να μην επιτρέψουμε η Περιφέρεια μας να παραδοθεί σε συγκεκριμένα συμφέροντα και μας υποχρεώνει να είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση , δίνοντας αγώνες για την διαφανή λειτουργία του θεσμού.

Σε αυτούς τους αγώνες θα είμαστε στην πρώτη γραμμή!».

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ