O Μανώλης Μάκαρης υπέρ της μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων στα νοσοκομεία



Η παράταξή μας συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων υγειονομικών των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας για μονιμοποίηση. Ως γνωστόν το δημόσιο σύστημα υγείας είναι σοβαρά υποστελεχωμένο και οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η ανανέωση των συμβάσεών τους μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα (2 έως 6 μήνες) αποτελεί εμπαιγμό προς αυτούς την στιγμή που έχουν προσφέρει τα μέγιστα κατά την διάρκεια της πανδημίας και εντεύθεν. Παράλληλα επικρέμεται ο κίνδυνος της απόλυσης αφού η ακολουθούμενη πολιτική υποστηρίζει ξεκάθαρα τα εργολαβικά συμφέροντα στα δημόσια νοσοκομεία ιδιαίτερα στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων(επικουρικών, ΣΟΧ, ΟΑΕΔ, ειδικευόμενων νοσηλευτών) και η άμεση προκήρυξη όλων των κενών θέσεων προσωπικού των νοσοκομείων.




Μανώλης Μάκαρης

Ιατρός Καρδιολόγος

Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης "Πρώτα η Πελοπόννησος"




Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

LAKONES.gr

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

e-info.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ